סכמ"ש
בלי מלחמות פוליטיות, תנסו להיות לרגע הכי אובייקטיבים שאפשר, מה אתם הייתם עושים עכשיו עם חידוש הירי מהחמאס? עושים מאיזו בחינה? אישית? מדינית? עולמית? קטונתי מלענות והחלטתי שאני לא נכנסת יותר לדיונים האלו....
היום הכי טוב, ולמה?? יום שלישי, היה כמעט מושלם מכל הבחינות. בבוקר חברה הייתה אצלי ועשינו המון יצירה עם הבנות. אח"כ הלכתי עם הבנות לספרית שלי, וביקשתי שינוי מרענן. השיער הגיע עד מתחת לשכמות, ועכשיו יש לי קרה קופצני שמלטף את העורף, אני קצת מצטערת, כי זה קצר מידי, אבל עדיין מאוד יפה.
ובערב הפקדנו את הילדות אצל השכנים, ונסענו למסעדה לציין 10 שנות נישואין (ביחד כבר 13 שנה).
היום הפחות טוב, ולמה?? גם יום שלישי, מרוב לחץ להספיק את הכל, הגענו לחוג התעמלות של הבנות, ביום הלא נכון..... החוג ביום רביעי ולא ביום שלישי, והייתי מאוד נבוכה למרות שהמאמנת הייתה מאוד מבינה וניחמה אותי.....
ציטוט/מצחיק/מרגש השבוע?
אני: בסופו של דבר לא האמנתי שאני אעלה במדרגות ואגיע לעמוד איתך מתחת לחופה
הוא (מופתע ומזועזע) : באמת?!
אני: מהרגע בו קראו לך לחופה, ועד הרגע שעמדתי לידך מתחת לחופה אני לא זוכרת כלום.
הוא: אני דווקא זוכר אותך עולה לחופה, היית מאוד יפה ונרגשת.
קניית השבוע: העור שלי מאוד אדמומי מתקלף ומגרד, וכל התרופות/כדורים/משחות לא עוזרות. נכנסתי לחנות טבע בעיר שלנו, ויצאתי עם משחה טיבעית שעשויה מכל מיני שמנים ודברים אורגנים. עלה 9$ והעור שלי עדיין אדמומי אבל לא מתקלף או מגרד
ספר? clash of the kings
סרט? spy kids!!
סדרה? משחקי הכס, עונה 2 ו- 3
שיר?
תוכניות לשבוע הבא? היום הראשון של בית ספר!!! תחילת שנת הלימודים סוף סוף!!
תמונה: אז המשחה האורגנית טיבעית הזאת עושה פלאים. על המדבקה של כתוב מה היא מרפאת וכתוב גם crafted on full moon שכידוע מאוד חשוב, אחרת היא לא הייתה עובדת כמו שצריך
בצד השני יש רשימה של כל המרכיבים, והמרכיב האחרון הוא lots of love