נפגשים מסכמ"ש לסכמ"ש

Macphista

New member
היוש

בלי מלחמות פוליטיות, תנסו להיות לרגע הכי אובייקטיבים שאפשר, מה אתם הייתם עושים עכשיו עם חידוש הירי מהחמאס?
בורחת למקלט, מתכופפת על הקרקע, מכניסה את הראש בין הרגליים, ידיים על האוזניים, מלמלמת "שיגמר כבר שיגמר כבר שיגמר כבר..."

היום הכי טוב, ולמה??
היום. ניקיתי וסידרתי את הבית ועבדתי בגינה אח"כ. אחרי שש שעות עבודה, כמות זיעה שלא נעים לדבר עליה ושלוש ליטר מים ששתיתי והייתי די מרוצה.

היום הפחות טוב, ולמה??
יום ראשון או יום שני, סתם אכזבות. בני אדם וזה.

ציטוט/מצחיק/מרגש השבוע?
לא בטוחה אם זה שודר השבוע, אבל ראיתי את זה השבוע. אליאב לדנית (האח הגדול): אני אוהב אותך.
פחחחחחחחחחחח

קניית השבוע? קניתי יומן שבועי מיוחד, מעין יומן קוצ'ינג, והוא הגיע ממש מהר ונראה ממש חיובי אז הזמנתי עוד כמה יומנים לחברות. מצד אחד זה טיפה צ'יזי, מצד שני... אני באמת רוצה שהשנה הזו תהיה מעולה ומשמעותית וחיובית, ונראה לי שהיומן יכול רק לתרום.

ספר? אני מאוד אוהבת סיפורים קצרים. יש תקופות שרוצים לקרוא משהו קצר וטוב ולא להתמסר לכרוניקה ארוכה. אז התחלתי לקרוא קובץ סיפורים של יעל נאמן שפשוט לא הבנתי מה היא רוצה שם. לא נהנתי, אחרי שלושה- ארבעה סיפורים הפסקתי לקרוא. עברתי לקובץ הסיפורים "חיים יקרים" של אליס מונרו וכל סיפור הוא פשוט תענוג צרוף. ממליצה בחום.

סרט?X

סדרה? העונה השלישית של דאלאס. תככים ומזימות ...

שיר? X

תוכניות לשבוע הבא? אני קצת בפיגור בעבודה... נראה לי שחלק מהסיבה שהיה לי פרץ אנרגיה מטורף לסדר, לנקות ולעבוד בגינה היה ש... חיפשתי תירוץ לא לעבוד...

תמונה למי שיכול - הגינה שלי מבשרת על בוא הסתיו. חצבים!

חצבים זה הפרח האהוב עלי ביותר!!

אני זוכרת עוד מילדות עד מיליון החצבים שפורחים בשומרון. אני חושבת שאקפוץ למשתלה לבדוק אם יש כאן חצבים.

היומן שקנית נשמע מעניין, את יכולה לפרט עליו קצת יותר. כמוך, גם אני רוצה שנה משמעותית וחיובית

Macphista

New member
אני יכולה יותר מלפרט...

זה האתר של החברה שמוכרת את היומנים- http://www.thecoachingame.co.il/
הפריט הראשון שם הוא היומן.
אני התרשמתי ממנו ואני די מתלהבת להתחיל להשתמש בו.
היום עברתי בסטימצקי וקניתי כמה סימניות משעשעות, אחת לי והשאר לחברות להן קניתי את היומן כי לדעתי זה הדבר היחיד שחסר בו.

אני אוהבת חצבים, יותר בגלל מה שהם מסמלים

תמדדי אותו שהוא יסיים לצמוח שנדע איך יראה החורף שלנו.
אאל"ט מעל 1.5 זה חורף טוב.
לא ממש הבנתי, זה יומן מיסטי כזה?

Shiri from the block

Active member
אמממממ
בנוגע לשאלה הפוליטית, אם באמת התכוונת לזה אז זה ממש לטמון את הראש בחול...
http://cafe.themarker.com/thumbnails/t/296/402/3/file_0_b.jpg
&nbsp
ואם זה לא יגמר? ואם הם ממשיכים? ואם הם מגיעים לישראל במנהרות שלא גילינו ורוצחים ילדים?
עדיין להתחבא?
מזה, שואה? שילדים התחבאו בארונות ומתחת לדלתות סודיות בבית?
או שאנחנו במדינת ישראל, מדינה לעם היהודי? המקום היחידי שבו אנחנו אמורים להרגיש מוגנים ובטוחים?

Macphista

New member
את יודעת, כבר ממש לא בא לי להיות פה

בדיוק בגלל זה.
חשבתי ששירלי כתבה שזו לא שאלה פוליטית, אז מה עושים כשיורים עלי? אינסטנקטיבית, אני מתכופפת, שיפספסו. מה אני עושה אח"כ זה סיפור אחר. ולהזכירך, אני כאן עשיתי מילואים ולא סתם ישבתי מול המקלדת מקלידה עוד ועוד מהדברים הטובים שמקלידים בזמן הזה.
צר לי, אני פשוט לא מתלהבת משאלות כאילו לא פוליטיות ותשובות סטייל מוחקת את עזה
מטביעה את עזה
הורגת שני מיליון איש
עם היפות שלי על קברים המוניים
.
סיימתי.

סכמ"ש

בלי מלחמות פוליטיות, תנסו להיות לרגע הכי אובייקטיבים שאפשר, מה אתם הייתם עושים עכשיו עם חידוש הירי מהחמאס? עושים מאיזו בחינה? אישית? מדינית? עולמית? קטונתי מלענות והחלטתי שאני לא נכנסת יותר לדיונים האלו....

היום הכי טוב, ולמה?? יום שלישי, היה כמעט מושלם מכל הבחינות. בבוקר חברה הייתה אצלי ועשינו המון יצירה עם הבנות. אח"כ הלכתי עם הבנות לספרית שלי, וביקשתי שינוי מרענן. השיער הגיע עד מתחת לשכמות, ועכשיו יש לי קרה קופצני שמלטף את העורף, אני קצת מצטערת, כי זה קצר מידי, אבל עדיין מאוד יפה.
ובערב הפקדנו את הילדות אצל השכנים, ונסענו למסעדה לציין 10 שנות נישואין (ביחד כבר 13 שנה).

היום הפחות טוב, ולמה?? גם יום שלישי, מרוב לחץ להספיק את הכל, הגענו לחוג התעמלות של הבנות, ביום הלא נכון..... החוג ביום רביעי ולא ביום שלישי, והייתי מאוד נבוכה למרות שהמאמנת הייתה מאוד מבינה וניחמה אותי.....

ציטוט/מצחיק/מרגש השבוע?
אני: בסופו של דבר לא האמנתי שאני אעלה במדרגות ואגיע לעמוד איתך מתחת לחופה
הוא (מופתע ומזועזע) : באמת?!
אני: מהרגע בו קראו לך לחופה, ועד הרגע שעמדתי לידך מתחת לחופה אני לא זוכרת כלום.
הוא: אני דווקא זוכר אותך עולה לחופה, היית מאוד יפה ונרגשת.

קניית השבוע: העור שלי מאוד אדמומי מתקלף ומגרד, וכל התרופות/כדורים/משחות לא עוזרות. נכנסתי לחנות טבע בעיר שלנו, ויצאתי עם משחה טיבעית שעשויה מכל מיני שמנים ודברים אורגנים. עלה 9$ והעור שלי עדיין אדמומי אבל לא מתקלף או מגרד

ספר? clash of the kings
סרט? spy kids!!
סדרה? משחקי הכס, עונה 2 ו- 3
שיר?
תוכניות לשבוע הבא? היום הראשון של בית ספר!!! תחילת שנת הלימודים סוף סוף!!
תמונה: אז המשחה האורגנית טיבעית הזאת עושה פלאים. על המדבקה של כתוב מה היא מרפאת וכתוב גם crafted on full moon שכידוע מאוד חשוב, אחרת היא לא הייתה עובדת כמו שצריך:)
בצד השני יש רשימה של כל המרכיבים, והמרכיב האחרון הוא lots of love

Macphista

New member
crafted on full moon

נפלא.

12-17-13 זה תאריך היצירה או פג תוקף?

נראה שהתמכרת משהו למשחקי הכס/ששאו"ק עם הקריאה...

הקרם עם עם היומן של מק זה אחלה סט למתנה

אני גם סובלת מאדמומיות וקילוף, אני קונה קרמים במאות של שקלים של לנקום וזה לא עוזר, עברתי לסבוקלם גם לא עזר, אני צריכה לגשת לרופא עור וזהו (העצלנות).
איזה כיף לכם, החופש נגמר שבוע הבא? אז כמה זמן חופש היה סה"כ?
והכי חשוב:
מזל טוב ליום הנישואים
בע"ה לעוד המון שנים מאושרות ומלאות נחת ביחד!

Rachel47

New member
אין המון מה לסכם

אבל בכל זאת
מה הייתי עושה..וול..הייתי סבלנית עד עכשיו וניסיתי להיות מחושבת, לא הצטרפתי לעליהום של "להרוג את כולםםםםםםם!!!!!11111אחדאחדשטרודל"
אבל החידוש עכשיו של הירי קצת הוציא אותי מכליי במשך שעות היום.. אז הצעתי את הנוסחא שכל טיל שיוצא משם יענה על ידי טיל שיוצא מכאן. אני מודעת לכך שזה ממש לא פתרון וזה ילדותי בטירוף שלא לומר שזה לא יגיע לשומקום וברור שזה מבוי סתום, הפסיק להיות לי אכפת...סבלנותי פקעה עם פקיעת תוקפה של הפסקת האש
וגם-

&nbsp
היום הכי טוב, ולמה?? אני חושבת שעדיין בהסתכלות על כל השבוע ניתן להכתיר את יום ראשון כיום הטוב ביותר- זה היום שנסעתי לירושלים..הוא באמת עבר אחלה ונהניתי נורא אבל זה גם כי בכל שאר הימים לא קרו דברים שיתעלו על זה...היו דברים קטנים כאלה..קיבלתי את כרטיסי הביקור שלי שזה ממש שעשע אותי וגם קצת ריגש..הזמנתי וקיבלתי ציוד בפעם הראשונה בעבודה, שגם זה נורא מפגר להתרגש מזה אבל אני איכשהו כן

היום הפחות טוב, ולמה?? זה לא פחות טוב זה פשוט הדבר היחיד שקרה השבוע חוץ מירושלים- הייתה לנו ביום רביעי ישיבת צוות שלא הייתה נוראית בכלל ותכלס היה ממש סבבה ונחמד לראות את כולם ואפילו כיף..ושתיתי 3 כוסות נספרסו (שיא חדש בשבילי, שונאת קפה מושבעת) אבל נשארנו שם מ9 בבוקר עד 6 בערב וזה היה די מטורף

ציטוט/מצחיק/מרגש השבוע? I AM GROOT
וסתם טריוויה וין דיזל הקליט את המשפט הזה יותר מ100 פעמים בשביל הסרט...
קניית השבוע? היום קניתי שמלה שתשמש אותי לחתונה של חברה עוד שבוע וחצי, אני מחבבת אותה והיא לא הייתה מאוד יקרה, היא לא מאוד מאוד מיוחדת אבל זה סגנון קליל ונחמד שאני אוהבת וכל עוד לא תיפול עלי מהשמיים שמלה אחרת (כי ללכת לחפש שוב לא עומד לקרות) היא אכן תהיה זו שאשתמש בה. חוץ מזה כמה דברים במנגו לעבודה (אני בתהליכי החלפת מלתחה ממצב אילת למצב של בחורה בוגרת עם עבודה רצינית)
ספר?

סרט? גארדיאנס לא נחשב כי שבוע שעבר נכון? אבל זה נחשב אם אני עדיין מתרגשת ממנו וכבר עברתי על הפסקול (של השירים, נעימות אעשה מחר) וגם בא לי כבר ממש לראות אותו שוב?
סדרה? לא משהו מטורף כי אני בקושי ליד מחשב וגם כי אני לא על המחשב שלי..כל כך הרבה זמן
אני מתגעגעת...אבל סיימתי עונה ראשונה של בית השקרים...ראיתי כי היה בויאודי..ואין את שאר העונות

שיר? Hooked on a Feeling
תוכניות לשבוע הבא? בראשון משרד ואשים את האוטו בשטיפה, שלישי טיפול תקופתי לאוטו, חמישי יש מצב שחנוכת בית לבחור מהעבודה שגר כאן באיזור (מרכז) ושישי מסיבת רווקות לחברת

Rachel47

New member
זה מה שבאתי לכתוב לך!!!

אם אתה מוצא לי יוטיוב של הקטע הזה אהיה אסירת תודה לנצח!!!
אי אפשר למצוא אותו

Lion_Heart

Well-known member
עד כמה שאני יודע

כולם הוסרו

אם בDVD\BLURAY יהיה קטע של שעה של גרוט רוקד לצלילי שנות השמונים, אני קונה בלי לחשןב פעמיים

Lion_Heart

Well-known member
ואת

הברווז ראית?(זה סת' גרין) , אני היחיד משניים בקולנוע שהבינו מי זה

למעלה