נפגשים מסכמ"ש לסכמ"ש

Shiri from the block

Active member
אני ראיתי עד הסוף
אבל לא הבנתי למה השאירו אותנו כל הזמן הזה בשביל קטע כזה דבילי..

Lion_Heart

Well-known member
כי לפעמים הקטע

אחרי הכותרות לא מרעיש עולמות אלא קטן ומצחיק

Rachel47

New member
שווארמה

למרות שזה היה אדיר אז זו לא דוגמה טובה תכלס...שווה להשאר בשבילו

Shiri from the block

Active member
השווארמה היה טוב!
מה שהיה עם אצל שומרי הגלקסיה היה מיותר..
ועוד גרמתי לידיד שלי לחכות איתי והוא התעצבן אחר כך כי זה היה קטע מפגר

Rachel47

New member

אני גם חשבתי שהקטע מפגר אבל אני אף פעם לא מתעצבנת אם הקטעים האלה מפגרים כי מתישהו איכשהו מארוול כבר יעשו משהו שנהיה חייבים לראות את הקטע הזה כדי להבין אותו
אז הפסקתי להתלונן.. למרות שבלי ספק זה משוגע שאני צריכה לעשות שיעורי בית לפני שאני באה לסרטים שלהם

shirush3

New member

שאלת השבוע:
בלי מלחמות פוליטיות, תנסו להיות לרגע הכי אובייקטיבים שאפשר, מה אתם הייתם עושים עכשיו עם חידוש הירי מהחמאס?
מוחקת את עזה

ובטון קצת פחות קיצוני, הייתי מציפה את כל המנהרות שלהם במים... (מה... סיוע הומניטרי... יהיו להם מלא מלא מים.. שיטבעו
)
נמאס לי מהם. זה או אנחנו או הם. הם לא ינוחו עד שאנחנו נכחד, אז למה שיהיה לי אכפת אם כל הרצועה הזאת תמחק מהעולם?

היום הכי טוב, ולמה?? יום שלישי הייתי בחופש! היה כיף
שופינג וכאלה
היום הפחות טוב, ולמה?? רביעי? נפילת אנרגיות כזאת... אני חייבת לעשות בדיקות דם

ציטוט/מצחיק/מרגש השבוע? אין לי ציטוט, אבל יש לי מקרה משעשע: אתמול תוך כדי שיעור תקעתי את אחד העטים בשיער בשביל להחזיק אותו ושעה אחרי חיפשתי את אותו עט במשך חצי שעה ולא הבנתי איפה הוא ולאן הוא יכל להעלם
אז שכבר השלמתי עם עצמי שאיבדתי אותו נזכרתי שהוא תקוע לי בשיער

קניית השבוע? חולצות ומיקרופון לפלאפון כי הוא נדפק ואני לא יכולה לדבר בו

ספר? סיימתי את ד'ה הוסט
עכשיו התחלתי את האחרון של the mortal instruments
סרט? עדיין שומרי הגלאקסיה

סדרה? קאסל
האמת שאין לי כוח לראות כלום לאחרונה
שיר? לא משהו מיוחד
תוכניות לשבוע הבא? להגיש עבודות

אני כל הזמן עושה את זה

ועדיין לא מפנימה ומתחילה את החיפוש בשיער

חזרתי לקאסל, לא מתעלפת, אבל משהו להעביר את הזמן.

סיימתי פרק 12

זה היה לפני יומיים ואני לא זוכרת אותו כבר

כאילו עבר לי ממנה קצת, אבל אין לי מה לראות ממש.
יש לי רק 5 סדרות עכשיו והן לא ממלאות לי את כל השבוע.
ניסיתי להתחיל את "על טבעי" היא טובה והשחקנים נהדרים ואני ממש רוצה להמשיך אבל היא מפחידה אותי מדי!

xokeren

New member
מסכמש"ת

שאלת השבוע:
בלי מלחמות פוליטיות, תנסו להיות לרגע הכי אובייקטיבים שאפשר, מה אתם הייתם עושים עכשיו עם חידוש הירי מהחמאס?
משמידים את עזה

היום הכי טוב, ולמה?? כל יום חוץ משישי-שבת בגלל שהיה מיני חופש וביום חמישי זכיתי בזוג כרטיסים להקרנה הלפני בכורה של הסרט if i stay

היום הפחות טוב, ולמה?? שישי- שבת כי היו לי 2 פיאנלים

ציטוט/מצחיק/מרגש השבוע? זה בדיוק מצחיק אבל זה בהחלט ציטוט של WTF... חברה שלי מהסט של עצם קיבלה את השאלה הזאת בtumblr...

Jmo and Colin have a affair like Ginny and Josh in season1 ?Do you think that just like Josh, Colin can leave his wife? #Colifer

קניית השבוע?נאדה
ספר? אני עדיין עם delirium

סרט? the handmaid tale שזה מבוסס על אחד הספרים שהיום לי היום בבחינה אז רציתי לראות את הסרט... סרט מזוויע

סדרה? ימי חיינו, בונז, באפי, הוחלפו בלידתן, fosters, טין וולף, chasing life, PLL
שיר? https://www.youtube.com/watch?v=bwnGM_I2WPk
תוכניות לשבוע הבא? חופש!!!! (עד ספטמבר)
תמונה למי שיכול אהוב ליבי

xokeren

New member
איזה סרט? ציינתי שניים חח...

לראות את באפי לא עוזר ממש עם הקראש שיש לי על דיוויד בורנז

&nbsp
זה מוזר לראות עד כמה האופנה השתנתה משנות ה90

Shiri from the block

Active member
כן האופנה בבאפי גם אותי הצחיקה

אני וידיד שלי שראינו את ה2 עונות הראשונות ביחד ממש צחקנו על התלבושות 90's שלהם חחח
&nbsp
דיוויד בורנז

איך אהבתי אותו בבאפי! אני מקווה שבשבילו את תראי אנג'ל, אם עוד לא ראית, כי זאת סדרה פשוט מעולה ודיויד משחק שם הרבה יותר טוב ממה שהוא היה בבאפי, כי מין הסתם יש לו יותר זמן מסך ויותר כלים לשחק איתם במצבים שונים.

Shiri from the block

Active member
איזה כלב פשוששששש!!!!
חמודי!!!!
&nbsp
לגבי קולין וג'ן אני מקווה שזה לא נכון, הרגע נולדה לו בת
או בן. בקיצור ילד כלשהו חח
אני צריכה מתישהו להתחיל לראות PLL כבר

Rachel47

New member
את לא חייבת אם לא בא לך

אני ראיתי עד סוף עונה רביעית
ואני יודעת שהעונה החמישית התחילה ותכלס לא ראיתי שומדבר אחר שמשודר כרגע בגלל הארעיות שלי וזה שאני רחוקה מהמחשב המוכר והידוע שלי
אבל תכלס
אני לא ממש בלחץ להשלים את זה
היא עולה לי על העצבים כבר...
&nbsp
וגם אני מאוד מקווה שזה לא נכון בין קולין לג'ן
כאילו, לא היה אכפת לי אם הם היו רווקים אבל פחות מתאים שזה יהיה רומן מחוץ לנישואים...

Shiri from the block

Active member
אבל בא לי!
זה נשמע כמו סדרה שאני אוהב... בחורות צעירות וחתיכות במזימות ותככים... מה רע?? חח
וכן הבנתי שהרבה אנשים התעייפו כבר מהסדרה, אבל עדיין בא לי לראות! פשוט אין לי זמן.
ועוד אחרי שאני אסיים את באפי ואנג'ל אני רוצה לראות דקסטר... אז אולי אחרי דקסטר אני אראה PLL

Rachel47

New member
דקסטר קודם בטוח

למרות שגם לה יש בעיות בעונות האחרונות
כשתגיעי לעונה השלישית ותרגישי שאת רוצה למות תחזיקי את עצמך כי היא באמת פחות זורמת אבל אלא שאחריה פשוט מדהימות!!
&nbsp
ופלל...אני נהניתי עוד אחרי שכמה חברות שלי התעייפו
בעיקר בגלל מה שאת אמרת
אבל כשהגעתי לשלב שאני באמת לא יודעת מה קורה שם ואין לי שום יכולת לעקוב זה התחיל לייאש גם אותי
כשאני אמצא דירה ואתמקם והמחשב שלי יחזור אליי אני אעשה מרתון של העונה הזו
כי צריך הרבה יותר מזה בשביל שאני ממש אעזוב סדרה..אני רק אומרת שאני לא בלחץ מזה..שזה מוזר...
&nbsp
אבל מה שכן..העונות הראשונות כן מעולות
יודעת מה..נהניתי מהן ברמה של להכין פסקול...וזה קורה רק לסדרות מאוד מסויימות אצלי..אני תמיד שמה לב למוזיקה שברקע אבל מכאן ועד לעבוד (וזה ממה לעבוד..המון השקעה) על פסקול..זה אומר משהו..זה גם אומר משהו על הסדרה עצמה כשאני מפסיקה להשקיע בפסקול שלה (עם צ'אק הגעתי עד סוף העונה השלישית ואחרי שהסתיימה השלמתי אותו לזכרה....יומני הערפד החזיקה במצב הזה עד אמצע עונה רביעית שזה ממש יפה..שקרניות אני חושבת עד סוף עונה שניה..ואז איבדתי עניין)

עונה חמישית של פל"ל פחות טובה

אבל אני מכורה לבנות האלה, אני ממש ממש אוהבת אותן,
העלילה שלהן עולה ויורדת, אבל האהבה לבנות נשארת, אפילו שהן מעצבנות
או מכעיסות אותי אני מעבירה את זה בחיבה.

למעלה