מי מוכנה לשתף מה מתכננת למשלוח

אני שמה על הכמות הזו 3 כוסות מים

יוצא בצק מצוין ונח לעבודה.
אוהבת להוסיף שום כתוש לבצק, וגם מורחת לפני ואחרי האפיה שמן מתובל עם שום, זעתר (או פטרוזיליה יבשה אם אין) ומלח.
 

חוטהשני

New member
אחרי שנה שחלקנו 18 משלוחים ולא נהניתי כלל מפורים (היתה עדלוידע ולא הלכנו בכלל...) החלטתי 'no more' ומאז אנחנו מחלקים בערך 8 משלוחים (זה ירד לאט לאט בהתחלה חלקנו 12 אח"כ 10 וכשהיינו צריכים פעם לצאת מוקדם מהעיר חלקנו 4-6 משלוחים...) שהרוב גרים באיזור שלנו ובשאר הזמן נהנים מהחג
 

חנישנוש

New member
כמו שכבר שיתפתי - אצלי בעיקר שוקולד

עוגת שוקולית בתבנית עגולה קטנה
ליקר שוקולד של אורית
פרלינים וסוכריות
מס' אוזני המן
ומתלבטת אם להוסיף קרטון שוקו קטן..
מכינה 10 משלוחים.
 

michalgad1

New member
אצלינו בסימן שושן הבירה

בקבוק בירה עם מדבקה פורימית שהוא תוצרת שושן הבירה. לחם בירה בתבנית קרמיקה מקסימה ובוטנים מתוקים/מלוחים ביתיים.
 
אצלנו - משלוח מנות של עצלנים:

תחתית פאי מוכנה,
2 חבילות שוקולד מריר
שמנת מתוקה
אגוזים גרוסים לקישוט בקופסא קטנה
ומתכון של פאי שוקולד לעצלנים
 

שריתי76

New member
רק שימי לב

שאם זה בשביל המצווה- לא יוצאים בזה ידי חובה, כי צריך משהו מוכן לאכילה.
 
תודה
חשבנו על זה. התלבטנו אם תחתית

הפאי נקראת "מוכנה לאכילה" כי מצד אחד היא מוכנה, מצד שני לא אוכלים אותה כמות שהיא.
חשבתי להוסיף תותים , אבל בסוף הוחלט להשאיר ככה,
וממילא אנחנו צריכים להכין גם כמה "רגילים" עם יין ושוקולד.
 

ביזול

New member
שושני שמרים וקינמון (ושאלה בפנים)

אצלנו מינימליסטי - תבניות קטנות עם שושני שמרים וקינמון (חלבי! עם חמאה!) + משהו קנוי, שוקולד או משהו.

ולשאלה - הכנתי את השושנים בעבר עם גלייז של שמנת חמוצה, קצת חמאה, אבקת סוכר ווניל. זה נורא טעים, אבל זה נראה לי קצת אמריקאי, לא יודעת אם כולם יאהבו. מה אתם אומרים? גלייז? או לוותר?
 
לא מכירה את הטעמים.

אבל אם זה חלבי, אמריקאי או לא - הייתי הולכת עד הסוף...
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הייתי שמחה לגלייז, אך לא מכירה משמנת חמוצה-

מכינה בד"כ מחלב, חמאה, א. סוכר ו-וניל, או מגבינת שמנת (כמו שציינה חנהפ).
איך יוצא משמנת?
 
למעלה