יוצא די דומה לגלייז עם גבינת שמנת
במקום להשתמש בגבינת שמנת + חלב או שמנת מתוקה כדי לדלל, משתמשים מראש בשמנת חמוצה, שזה פחות או יותר גבינת שמנת רק עם יותר נוזלים (ותוספת הסוכר גורמת לו להיות נוזלית אף יותר). עשיתי את זה כמה פעמים, כל פעם לפי המרגש, אז אני לא ממש יודעת כמויות. בגדול ערבבתי חמאה רכה עם אבקת סוכר, אז הוספתי בהדרגה שמנת חמוצה לדילול + עוד אבקת סוכר עד שהגעתי למתיקות הרצויה. פעם אחת עשיתי גם עם יוגורט נראה לי...
נראה לי שאכין חלק עם גלייז וחלק בלי, והמקבלים (לפחות אלה שלא בסוף) יוכלו לבחור מה הם מעדיפים.
במקום להשתמש בגבינת שמנת + חלב או שמנת מתוקה כדי לדלל, משתמשים מראש בשמנת חמוצה, שזה פחות או יותר גבינת שמנת רק עם יותר נוזלים (ותוספת הסוכר גורמת לו להיות נוזלית אף יותר). עשיתי את זה כמה פעמים, כל פעם לפי המרגש, אז אני לא ממש יודעת כמויות. בגדול ערבבתי חמאה רכה עם אבקת סוכר, אז הוספתי בהדרגה שמנת חמוצה לדילול + עוד אבקת סוכר עד שהגעתי למתיקות הרצויה. פעם אחת עשיתי גם עם יוגורט נראה לי...
נראה לי שאכין חלק עם גלייז וחלק בלי, והמקבלים (לפחות אלה שלא בסוף) יוכלו לבחור מה הם מעדיפים.