מי מוכנה לשתף מה מתכננת למשלוח

ביזול

New member
יוצא די דומה לגלייז עם גבינת שמנת

במקום להשתמש בגבינת שמנת + חלב או שמנת מתוקה כדי לדלל, משתמשים מראש בשמנת חמוצה, שזה פחות או יותר גבינת שמנת רק עם יותר נוזלים (ותוספת הסוכר גורמת לו להיות נוזלית אף יותר). עשיתי את זה כמה פעמים, כל פעם לפי המרגש, אז אני לא ממש יודעת כמויות. בגדול ערבבתי חמאה רכה עם אבקת סוכר, אז הוספתי בהדרגה שמנת חמוצה לדילול + עוד אבקת סוכר עד שהגעתי למתיקות הרצויה. פעם אחת עשיתי גם עם יוגורט נראה לי...
נראה לי שאכין חלק עם גלייז וחלק בלי, והמקבלים (לפחות אלה שלא בסוף) יוכלו לבחור מה הם מעדיפים.
 

חוטהשני

New member
כמו בשנים האחרונות... 6-8 משלוחים שחלק מהם שכנים.

שניים מהם בד"צ אז אני חושבת לשלוח להם דברים סגורים [בשנים האחרונות שלחתי גם כמה מאפי בית כי גילתי שאני מקפידה דווקא יותר מכמה חרדים שהכרתי
השנה החלטתי לא להתעמק ולבדוק אם כל מה שרכשתי (כמו למשל חמוציות) הם בכשרות מהודרת...]

והיתר משלוח שכולל 3 מאפים ביתיים (בראוניס, קיגל איטריות מתוק מבישולה ו'חטיפי אנרגיה') ועוד כמה שקיות סגורות (במבה, צ'יפס...)
לא שמה במשלוחים סוכריות וכד'...
 

חוטהשני

New member
האריזה תהיה משהו קטן... האמת שנראה לי ש'הקיגל' (יחולק בתבניות אישיות) יתפוס חלק נכבד של המשלוח - כך שלא בטוח שאצטרך תוספות
 
השנה התחלתי דוקא עם האריזה...


קניתי קופסאות
מלבניות צבעוניות, צלופן 'שווה' (כלומר - עבה יותר) וסרט מתנות בגוון מתאים - אעטוף את הקופסאות כמו
. אשתדל לצרף תמונה כשאכין, בע"ה.

ובפנים - ליקר שוקולד שלי (כמה שיש - הכנתי 7 בקבוקים) מסתבר שהכהל הכפיל את עצמו במחיר וכבר לא שווה לקנות בכדי להכין ליקר בבית. כבר יותר זול לקנות, אבל לא טעים כמו שלי...

ואוסיף לחמניות שלי, ומעט ממתקים קנויים.

למי שלא ישאר ליקר - אתן בקבוק יין קטן (יש לי ההההממממווווןןןן משנה שעברה וצריך לפנות קצת מהמדף...)

פורים שמחים!!

 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
גם אני התחלתי עם האריזה (שקיות מנייר

עיתון ממוחזר), ומעניין למה הכוהל הכפיל טת מחירו? חשבתי שלא דורש משאב יקר.
 
אני חושבת שמחיר הכוהל היום הוא ל

לפי אחוז האלכוהול... ו-95%-96% זה המון...

אני חושבת שהשפויים מפסיקים לקנות ומי שהעלאת המחיר מיועדת אליו - ממשיך לקנות...
 
למעלה