אקס פקטור יום ראשון 5.1

danlevin1

New member
ענבל הכי טובה

רוז נתנה את הביצוע של הערב אבל ענבל היא הכי כוכבת והביאה את הביצועים הכי טובים עד עכשיו
אתמול היא נתנה אינטרפטציה יפה לשיר קצת לא מוכר והיא שרה מעולה

Nightingale5

New member
סוף סוף ההפקה הקשיבה לי ובחרה שירים עכשוויים

פיוז'ן היו טובים בסך הכל וממש התרגשתי ממה שנדב קרני סיפר, הדברים האלו תמיד מעציבים אותי חחחחח

טומי ויאן באמת נשמעו קצת קריוקי אבל אני עדיין אוהבת את הקלילות והכפיות שלהם על הבמה

ענבל הייתה מעולה גם בעברית, לא הבנתי מה השופטים רוצים ממנה, שיקפצו לי כולם

אורי בחר שיר מושלם של נתן גושן שלא התאים לו ולקול וגם לא מבחינת טקסט, בחייאת ילד בן 16 שר "ובלילות אני ביקשתי עוד, עוד" חחחח

עדן כזאת חמודה, בא לי לחבק אותה! אני חושבת שהיא יכולה מבחינה ווקאלית הרבה יותר ממה שהיא עושה, פשוט אף אחד לא באמת עבד אתה מבחינה מקצועית על הקול
ואני שמחה בשבילה שהיא נהנתה אבל השיר הזה היה ממש מעבר ליכולות שלה
מה שכן התסרוקת שלה פשוט ווואו ואהבתי את הטייפ הענקי על במה , אז על הדברים האלו הלך כל הכסף של התכנית חחחחח

רוז הביאה את הביצוע הכי טוב שלה עד עכשיו, סוף סוף נהניתי ממנה באמת

תמר הביאה גם את הביצוע הכי טוב שלה עד היום מוזר שדווקא עכשיו הודחה ואני ממש לא נמנית מהאוהדים שלה

Brady

New member
תמר הביאה ביצוע מפגר ברמות

לא ווקאלית. הקול שלה היה בסדר פחות או יותר.

הילדה פשוט לא הבינה כלום על השיר הזה. זה שיר סרקסטי שאמור להיות מבוצע ככה, עם איזה EDGE מסויים, והיא ביצעה אותו כמו שיר ערש במקהלה. דוגמה מצויינת לאיך ל-א מבינים על מה שרים בכלל.
אני מת עליה, באמת, אבל השיר הזה היה גדול עליה ואין לה את זה באישיות בכלל לעשות לו את השירות המגיע לו.

Nightingale5

New member
כן יש מצב שאתה צודק

בכל אופן הביצוע הדחה שלה הייתה בחירה מצוינת כי זה היה האודישן ההוא היה הכי טוב שלה
וזה שיר שלא דורש איכויות ווקאליות, רק רגש
וזה שיר מדהים כל כך וואו!

למעלה