סיכום ביצועי רבע הגמר
חייב להתחיל מזה ש...בתור צופה של גרסאות התוכנית בחו"ל-
עצוב לראות איך בארץ מחריבים את הפורמט
היה לזה פוטנציאל טוב! אילולא היו מבצעים כל שבוע הדחות כפולות ומשולשות כדי לסיים את התוכנית בהקדם, ויותר מכל-ההתערבות ההפקתית הגלויה להצלת פיוז'ן
וול...מבחינה ווקאלית אני חושב שהערב שייך ל
ענבל ביבי
שמוכיחה כל פעם מחדש כמה היא מיוחדת...
נראה לי שאני לא מכיר את השיר שביצעה, אבל היא גרמה לי לאהוב אותו, ואף לרצות להוריד את הביצוע שלה
ענבל חייבת להגיע לגמר, בספק אם יש לה סיכוי לזכות כשיש את רוז ועדן בן זקן שאני סבור שהן מקבלות את מירב קולות הקהל.
רוז גם כן נתנה ביצוע מרגש ומוצלח
אכזבת הערב-טומי ויאן. פייבוריטים מובהקים שלי...קיבלו שיר גדול אבל לא השקיעו בביצוע.
זה הרגיש כמו חלטורה/קריוקי, לא ניכר שהם התאמצו להשקיע משום מה וזה היה מאכזב...
גם במעמד ההדחה הם צחקו ולקחו הכול בהומור, מסיבה לא ברורה ממ...
תמר-ביצוע חביב...כן היה שיפור משבועות קודמים
בחירות לא-מוצלחות של שירים
עדן בן זקן- השיר גדול עליה(ועל כל מתמודד אחר) בכמה מידות...היא התמודדה איתו נחמד, אבל היא לא יודעת להופיע! בדיוק כמו ששירי אמרה
היא נראתה אבודה, לא יודעת מה לעשות עם עצמה...למה לא להתנועע קצת ולהשתלב עם כל התנועה על הבמה? על זה כבר אי-אפשר לעבוד בשלב חצי הגמר...רואים במה פוגע המהירות שבה ממהרים לסיים את הלייב-שואוס?
פיוז'ן-שיר מדהים, אין ספק אבל...פחות חושב שזה שיר שמתאים לביצוע של להקה.
ביצוע חביב, הפקה יפה על הבמה אבל...שוב קשה לי להיות אובייקטיבי לגביהם, כי הם צריכים לעוף!
אורי שכיב-אוהב את השיר הזה של נתן גושן, אבל...מה עבר על משה כשבחר לו את השיר הזה? לא מתאים לו
יחסית לזה שהייתה לתוכנית הפסקה של שבוע-נראה שההפקה לא עבדו קשה כדי להשקיע בהופעות, וגם המתמודדים לא עבדו מספיק קשה לטעמי
והנה עכשיו יש להם יום וחצי בלחץ כדי להתכונן לשלב חצי הגמר