סכמ"ש
שיר השבוע-
Don't של אד, ואם אתם צריכים לינק בשלב הזה משהו לא בסדר אתכם
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
הממ לא יודע אם מצחיק אבל היה לי קטע אדיר אתמול.
הייתי בפאב בנהריה עם חברים ואז התקבלה החלטה (=הבנות החליטו ואנחנו זרמנו) לסוע לקריות. היה די מאוחר ונסענו לפאב טוב אז הסיכוי שיהיה לנו מקום הוא מאד נמוך. הגענו לפאב ואמרו לנו בכניסה שיש איזה שני שולחנות שמחכים לפנינו ורק אז נוכל להיכנס.
מפה לשם הבנות הכירו מישהו בפנים אז אמרנו שאנחנו איתו ומקסימום נשב לידו או בבר או נעמוד עד שיתפנה.
נכנסו ובאמת היה מפוצץ, וזה מקום עצום, עם בר בפנים ובר בחוץ ומלא רעש.
אני עומד לי ליד הבר (בזמן שהבנות מפטפטות עם הבחור שהם הכירו), פתאום מישהו מסתכל עליי ועושה לי שלום.
עשיתי שלום בחזרה, למרות שאין לי מושג מי זה, ואז הוא שואל "מה המצב?" כאילו אנחנו חברים טובים.
אני עונה בהיסוס "ואללה טוב"
הוא קולט שאני לא מזהה אותו והוא אומר "ארטיק מאנקיז, ברלין. עמדת לידי."
ואז רגע ההבנה ו"יואו איזה קטע" וכאלה. מפה לשם מסתבר שהוא אחד מהשותפים בפאב והוא סידר לנו שולחן ודאג לנו לפינוקים וליחס טוב מהמלצריות. פלוס היה מלא ארקטיק מאנקיז ברקע, אבל לא יודע כמה זה קשור אליו.
קצת חפרתי אבל לא אכפת לי
קניית השבוע-
הייתי ביום כיף עם אמא בתל אביב אז יש שלל לא רע. שעון, נעליים, שתי גופיות, מכנסיים ואוזניות. וטיפות עיניים אבל זה לא מלהיב במיוחד.
אה וקניתי שעון לאבא שלי אבל בינתיים אני השתמשתי בו אז לא יודע מה הסטטוס שלו כרגע.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן-
פפט נו באמת.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן-
לא משהו מיוחד. או שאני סנילי.
משהו טוב שאכלתן השבוע-
במסגרת היום כיף עם אמא אכלנו במסעדה ממש טובה בתל אביב ואכלתי מנה מדהימה של ביצה עם גבינות ובצל ומלא דברים טובים. זה היה ממש מעולה.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע-
לא, וזה היה השבוע שבו הייתי אמור להירשם לקורס פסיכומטרי ><
קטע מעצבן שקרה השבוע-
אה... מלחמה?
קטע משמח שקרה השבוע-
יום כיף בתלאביב, יום שישי עמוס. הייתי גם בים ביום רביעי וזאת רק הפעם השניה הקיץ, שזה חמור.
מסר לאומה-
ויוה לה רבולוציון!
תמונת השבוע שלכן-
פפט.
והשאלה המתחלפת- בהשראת שיחה דוחה עם דילן אתמול, הקליפ או התמונה הכי מגעילים שראיתם לאחרונה?
הייתה כתבה בפייסבוק על מישהי שהשאירה את העדשות מגע שלה בתוך העיניים במשך חצי שנה (!!!), ועל הבקטריות והדברים שגדלו שם ואכלו לה את הקרנית ועכשיו היא עיוורת. והיו גם תמונות. בקלוז-אפ. זה היה חוויתי.
פיס.