סיכום שבועי

SHTRUDIDI

New member
תתחדשי על העבודה

של מי הספר שקראת?

את גרה באיזור עם המון אזעקות, ממש בדרום?

זה הספר השלישי של משחקי הרעב :)

אני גרה בתל אביב חח..אבל בכל זאת אני לא רגילה כל יום כמעט אזעקה... :p
ודיברתי מהר מידי...בגלל המצב הוא אמר שהוא מצמצם במשמרות ובינתיים הוא לא צריך :( (כי אני רוצה לעבוד רק יום בשבוע בסופ"ש...:( )

SHTRUDIDI

New member
כן, האזעקות זו מציאות חדשה

באסה עם העבודה.
מקווה שיחליט להשיב לך עוד קצת משמרות בקרוב.

Oukami Kun

New member
סכמ"ש

שיר השבוע-
Don't של אד, ואם אתם צריכים לינק בשלב הזה משהו לא בסדר אתכם

ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
הממ לא יודע אם מצחיק אבל היה לי קטע אדיר אתמול.
הייתי בפאב בנהריה עם חברים ואז התקבלה החלטה (=הבנות החליטו ואנחנו זרמנו) לסוע לקריות. היה די מאוחר ונסענו לפאב טוב אז הסיכוי שיהיה לנו מקום הוא מאד נמוך. הגענו לפאב ואמרו לנו בכניסה שיש איזה שני שולחנות שמחכים לפנינו ורק אז נוכל להיכנס.
מפה לשם הבנות הכירו מישהו בפנים אז אמרנו שאנחנו איתו ומקסימום נשב לידו או בבר או נעמוד עד שיתפנה.
נכנסו ובאמת היה מפוצץ, וזה מקום עצום, עם בר בפנים ובר בחוץ ומלא רעש.
אני עומד לי ליד הבר (בזמן שהבנות מפטפטות עם הבחור שהם הכירו), פתאום מישהו מסתכל עליי ועושה לי שלום.
עשיתי שלום בחזרה, למרות שאין לי מושג מי זה, ואז הוא שואל "מה המצב?" כאילו אנחנו חברים טובים.
אני עונה בהיסוס "ואללה טוב"
הוא קולט שאני לא מזהה אותו והוא אומר "ארטיק מאנקיז, ברלין. עמדת לידי."
ואז רגע ההבנה ו"יואו איזה קטע" וכאלה. מפה לשם מסתבר שהוא אחד מהשותפים בפאב והוא סידר לנו שולחן ודאג לנו לפינוקים וליחס טוב מהמלצריות. פלוס היה מלא ארקטיק מאנקיז ברקע, אבל לא יודע כמה זה קשור אליו.
קצת חפרתי אבל לא אכפת לי

קניית השבוע-
הייתי ביום כיף עם אמא בתל אביב אז יש שלל לא רע. שעון, נעליים, שתי גופיות, מכנסיים ואוזניות. וטיפות עיניים אבל זה לא מלהיב במיוחד.
אה וקניתי שעון לאבא שלי אבל בינתיים אני השתמשתי בו אז לא יודע מה הסטטוס שלו כרגע.

ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן-
פפט נו באמת.

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן-
לא משהו מיוחד. או שאני סנילי.

משהו טוב שאכלתן השבוע-
במסגרת היום כיף עם אמא אכלנו במסעדה ממש טובה בתל אביב ואכלתי מנה מדהימה של ביצה עם גבינות ובצל ומלא דברים טובים. זה היה ממש מעולה.

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע-
לא, וזה היה השבוע שבו הייתי אמור להירשם לקורס פסיכומטרי ><

קטע מעצבן שקרה השבוע-
אה... מלחמה?

קטע משמח שקרה השבוע-
יום כיף בתלאביב, יום שישי עמוס. הייתי גם בים ביום רביעי וזאת רק הפעם השניה הקיץ, שזה חמור.

מסר לאומה-
ויוה לה רבולוציון!

תמונת השבוע שלכן-
פפט.

והשאלה המתחלפת- בהשראת שיחה דוחה עם דילן אתמול, הקליפ או התמונה הכי מגעילים שראיתם לאחרונה?
הייתה כתבה בפייסבוק על מישהי שהשאירה את העדשות מגע שלה בתוך העיניים במשך חצי שנה (!!!), ועל הבקטריות והדברים שגדלו שם ואכלו לה את הקרנית ועכשיו היא עיוורת. והיו גם תמונות. בקלוז-אפ. זה היה חוויתי.

פיס.

jess r

New member
גדול

איזה פאב זה?

תתחדש על השלל.

מזתומרת ביצה עם גבינות? כאילו בחביתה?

Oukami Kun

New member
מורגנס

באיזור תעשייה של ק. חיים. כביכול פאב אירי אבל הדבר האירי היחיד שם זה הגינס
. אבל אחלה אווירה ואחלה אנשים.

כן חביתה, זה ממש עצוב בעיני שקראתי לזה ביצה
. אבל יש לזה הסבר - האחיינים שלי (וההורים שלהם) קוראים לחביתה 'ביצה', וזה מקור הבלבול.
אבל המנה הייתה מדהימה. מוגש במחבת, רותח כזה. קשה לי לתאר את זה בלי שזה יישמע דוחה, אבל באמת שזה היה מדהים.

SHTRUDIDI

New member
איזה קטע מעולה

כל הכבוד לבחור שזכר אותך מההופעה

תתחדש על השלל.
ואם מתלהבים מסעדה מגלים לנו את שמה

הייתי בים כבר פעם אחת יותר ממני הקיץ

תירשם כבר לקורס! אתה לא רוצה לעבוד בשכר מינימום כל החיים!
אז תעשה תואר ואז תוכל לעבוד בשכר מינימום ולומר "אבל יש לי תואר"

שמעתי על ההיא עם העדשות אבל לא ידעתי ששמו תמונות של זה

למה זה טוב?

Oukami Kun

New member
ממש מרשים

והוא בחור עם חזות מיוחדת, תספורת מיוחדת וקעקוע ענק על כתף, היית מצפה שאזכור משהו כזה
.

לא ידעתי איך קוראים למקום כי אמא בחרה (כי היא הייתה שם כבר פעמיים), אבל בדקתי בשבילך וזה נקרא "פאסטל". זה מתחת למוזיאון תל אביב. אני מניח שאת יודעת איפה זה.

בסדר גם ככה אני מתכנן להתחיל למוד רק באוקטובר הבא, אז זה לא דחוף לי. הבעיה היא שאני לא יודע אם יהיה לי קורס מוזל גם בפעמים הבאות... אבל נראה כבר.

זה היה כל כך דוחה שזה גרם לי לחשוב מחדש על היגיינת העדשות שלי. מה שאני מניח שהייתה המטרה של הכתבה, אז הצליח להם.

SHTRUDIDI

New member
אז בכלל יצאת סניל

כל זה הוא השקיע בלהיות מיוחד ולא זיהית אותו?

כן, מכירה את פאסטל. תודה.

כבר שאלתי מה אתה מתכנן ללמוד?
כי כולי סקרנות.

קשה לי להאמין שאתה משאיר עדשה בעין ליותר מאותו היום, אז לא תגיע לרמה שלה.
מה גם, שאם אין לך את הקבועות של השנה, שנתיים, אלא החודשיות או החד פעמיות, אז בכלל זה יותר נקי ונטול אמבות על הקרנית ודברים דוחים אחרים.

Oukami Kun

New member
לא אמרתי לכם כבר מה אני הולך ללמוד?

מוזר כי את כל חיי בערך פרשתי כאן

אני הולך ללמוד אופטימטריה. עכשיו את שואלת מה לעזאזל זה אופטימטריה, והתשובה היא שזה מה שלומדים כדי להפוך להיות אופטימטריסט. שזה הזה שעושה לך את המשקפיים. שזה מכשיר שעוזר לך לראות.
*ההסבר המפורט עד גיחוך הוא לא כי אני חושב שאת סתומה, אלא כי זאת שיחה שקרתה לא מעט פעמים
.

SHTRUDIDI

New member
יא מגניב!

מוזר, אבל באמת לא שאלתי.
גורמים לי לחוש מוזר כאן עם הסניליות שלי, אז חשבתי שזה נשאל, אבל חידשת לי!
אני דווקא יודעת מה זה מתוקף היותי בעלת צורך בעזרי ראייה למיניהם, מגניב.
לומדים את זה בבר אילן למיטב זכרוני. איפה עוד?

Oukami Kun

New member
בבר אילן ובהדסה

מה שאומר, הדסה. כי אין מצב שבר אילן.
וזה מאד מרשים שידעת שלומדים את זה בבר אילן.

SHTRUDIDI

New member

אני יודעת מלא דברים מיותרים על לימודים.
סיפור ארוך כזה.

אניוואי, למה פסלת את בר אילן?
התוכנית בהדסה קלה יותר לקבלה?טובה יותר?מעניינת יותר?
או שאת סתם אנטי בר אילן עקב שמועות?

Oukami Kun

New member
סוגשל כל התשובות נכונות

א. תל אביב תהיה לי מפתה מדי וירושלים נראית לי סביבה לימודית יותר טובה. וזה בלי שדיברנו על שכר דירה והוצאות.
ב. התוכנית בהדסה נראית יותר מעניינת + השילוב עם בית החולים נראה מצוין.
ג. האופטימטריסטית שלילמדה שם והיא ממליצה בחום (למרות שהיא לא שמחה שאני אהיה מתחרה שלה
).
ד. ממה שהבנתי בבר-אילן דוחפים לימודי יהדות או ווטאבר כלימודי חובה, וזה לא בא לי בטוב. לא שהנושא לא מעניין אותי, פשוט אני אמצא את עצמי מתווכח עם המרצים כל הזמן וכנראה אכשל כי אני מעצבן בקטעים כאלה. מעדיף ללמוד את המקצוע ושיעזבו אותי בשקט.

למעלה