שרשור חצי הגמר

קרןש24

New member
אוףףףףףףף

העיפו את הפייבוריטית שלי ענבל ביבי המהממת התוכנית נגמרה אצלי עכשיו מבחינתי ענבל זוכה זה פשוט מעצבן (אפילו שברתי את הטלפון חחח) מצידי שגם ירד להם הרייטינג הרמאים האלה מחכה לדה וויס

ענבל

הייתי בטוח שרוז או אורי יודחו היום.

טוב, אז עכשיו יש לי 2 מועדפים חדשים לגמר - אורי שכיב ולהקת פיוז'ן

Blue403020

New member
אפרופו לשפוט רק לפי ביצוע ~קבלו סקופ~

לפי אבא של האחים אגמי, בתוכנית הקודמת הייתה תקלה טכנית לכל אורך השיר שלהם ולא שמעו את הפלייבק - זה מסביר את הזיופים. אם כבר רואים שאנשים בבית שופטים לפי הביצועים עצמם ויש להם משקל כבד על התוצאה - שיהיו הוגנים ויתנו להם הזדמנות נוספת (הרי המתמודדים לא אשמים בפשלות שלהם) אבל לא. לא מתאים להם להודות בתקלה, שלא להוציא לעצמם שם של חובבנים חס וחלילה... אני רק מרחם על טומי ויאן שבגלל שיכול להיות שבגלל תקלה קטנה, נהרסה להם קריירה מוזקלית גדולה - ובעצם, מה הם יכולים לעשות נגד ההפקה מבלי להוציא לעצמם שם של בכיינים.

juspan

New member
בעונה האחרונה האמריקאית

היתה תקלה טכנית עם ההצבעות באחד הערבים, לא זוכרת בדיוק מה מו מי (בטח השועל מתמצא יותר או מישהו אחר), ואשכרה קיימו את תכנית התוצאות (שהרי שם כל שבוע מחולק לתכנית ביצועים ותכנית תוצאות למחרת) ללא תוצאות. לא חרטטו, לא ניסו להמציא משהו וכו', פשוט שידרו את תכנית התוצאות ללא תוצאות ועם תחרות נוספת של שירים חדשים.

היתה תקלה טכנית עם ההצבעות, לא במוזיקה

ובגלל זה הם ערכו תחרות נוספת עם שירים חדשים ופסלו את הקודמת.

juspan

New member
אבל זה אמריקע

זה כסף ענקי של מפרסמים שירד כביכול לטימיון (לעשות הכל מחדש שוב כשאפשר לחרטט? לעגל פינות? הרי אולי הגיעו חל מההצבעות, 60 אחוז, ווטאבר, בטדי הפקות וכנ"ל באקס פקטור ישראל נראה לי שלא היו מעפעפים והיו משקרים במקום להוסיף תכנית נוספת של שירים שלא תוכננה מראש).

הרי גם בלי שום טעות טכנית אין להם בעיה לשקר שפיוז'ן הגיעו לגמר.

ועוד דבר, אף מסמס לא קיבל את כספו בחזרה

וגם נאלץ לסמס שוב יום אח"כ והפעם במשך שבוע שלם.

נליאו

New member
לא נהרסה להם שום קריירה, אם ישקיעו יצליחו

לא חייבים להיות בגמר בכדי לפרוץ, בדרך כלל זוכרים רק מי זכה ולא מי סיים מקום 3 או 4

הביצוע שלהם לא אמור להיות לייב?

מה קשור פלייבק לביצוע לייב?
האם אבא אגמי טוען שהבנים שלו לא שרו לייב ברבע הגמר?

Blue403020

New member
השועל לא הבין למה התכוונתי...

הרי יש פלייבק של המוזיקה באוזניה ועל הפלייבק "קריוקי" הזה, הם בעצם שרים. הבעיה היא שבאוזניות היו הפרעות תוך כדי השיר, "קפיצות", רעשים וכדו'...
לגבי ה"להרוס את הקריירה", יש מצב שהגזמתי, אבל בסופו של דבר ראיתי אותם מגיעים רחוק מאוד - אולי אפילו מנצחים את התחרות. הם משהו מיוחד בישראל, ואני דיי בטוח שאם לא יפיקו אותם הפקה מקצועית, הם ילכו לאיבוד במיוחד בגלל שהם חבר'ה צעירים, וכל כך חבל לי עליהם - לכן טענתי שזה שההדחה עלולה לגמור להם את הקריירה.

גם הפעם העממיות גברה על המיוחדות

אז עדן שלושים שקל גברה על ענבל המיוחדת והיחידה שהביאה משהו מקורי ומרענן לתוכנית הזאת. מן הסתם, הטעם של הצופה הממוצע קרוב יותר לבינוניות של עדן מאשר להברקות של ענבל. חבל שדווקא היום ענבל לא הייתה במיטבה וקצת קשה לגבור על קרית שמונה כולה.
לגבי להקת פיוז'ן, אני מודה שבהתחלה לא אהבתי את השעטנז הזה. לא התחברתי ולא התרגשתי. דווקא בתוכניות האחרונות הם התחילו למצוא חן בעיני. אמנם לא מרגשים אותי, עברתי את הגיל מלהתרגש מאנשים כל כך צעירים, אבל אני כן מזהה את החיבור שלהם ודווקא כן מוצאת הרמוניה קולית שנעימה לי באוזן.
אורי שכיב נחמד וחביב ואכן נראה ונשמע כמו דוגמית של משה פרץ.
רוז היא גדולה תרתי משמע גם אם היא מגיעה רק עד למותניים של בר רפאלי. מבחינתי היא צריכה לקחת את התחרות הזאת. עכשיו כשנשארנו בלי ענבל ובלי שום דבר מיוחד שיכול להרים את התחרות הזאת, אז עדיף כבר לתת את הניצחון למי שצריכה אותו הכי הרבה מכולם. כל השאר כבר יכולים להתחיל בחלטורות בבתי מלון ואירועים פרטיים.

juspan

New member
אני אהיה בשוק אם רוז תזכה

דווקא לא קראתי דברים נוראיים בגנותה (כלומר פשוט במודע לא נכנסתי לפייסבוק וכאלה כדי לקרוא הודעות נאצה, מה שמישהו רימז כאן היום, כי זה סתם היה מחרפן אותי), אבל אני מכירה את עמי ויודעת גם בלי לראות את זה שחור על גבי לבן שבטוח יש המון מרור ושנאה כלפיה. היא לא ישראלית, אפילו לא קצת, היא בטח לא עולה חדשה, היא "סתם פיליפינית" חצופה שמה לה ולנו.

juspan

New member
מרמור לא מרור

(אני נשבעת שתיקנתי את זה כבר קודם אבל ההודעה נעלמה
)

דף הפייסבוק של שירי מלא בהודעות נאצה נגדה

ונגד שירי המנטורית שלה. בעיקר בעקבות הפארסה שלה ברבע הגמר עם פיוז'ן.

juspan

New member
אבל מה רוצים מרוז?

נו, אני מזוכיסטית, ולמרות שלא נכנסת לקרוא חייבת לשמוע אם כבר מספרים לי. אם זה סתם בגלל שירי ופיוז'ן - סבבה, דבילים וזה, אין לי בעיה. אם זה רק בגלל שהאישה הזו לא זכתה להיוולד לעם הנבחר זה פשוט כ"כ מעצבן וגם מעציב אותי.

GM1988

Well-known member
אני גם חושב ש-זה מה שהיא לרוב העם הנבחר שלנו-

"סתם פיליפינית גויה, מטפלת שמחליפה תיתולים שגרה ליד המרכזית, שמנה ומלוכלכת".

אולי אני טיפה מקצין, אבל ברור שהשיפוטיות כלפיה היא גבוהה מכל ההיבטים האלו שציינתי קודם.
לא יודע אם חייה ישתנו כפי שהיא מצפה במידה ותזכה, אבל גם אם לא, אני חושב שזה הכל תלוי בכל הדברים שיבואו לקראתה אחרי התכנית דווקא.

אם נדבר רגע על סוזן בויל (שתמיד משווים עם אנשים לא הכי יפים בגיל הזהב
), אז גם סוזן לא זכתה למקום 1, אך הגיעה לגמר והכל.
מה שקרה בסיפור שלה, זה שסיימון העניק לה הזדמנות גדולה להקליט אלבום קאברים ראשון בסטודיו מקצועי שיאפשר לה ליהנות מהחוויה הזו ומשם יקרה מה שיקרה...
מי ידע שכל המפעל הזה יגיע לאן שיגיע, וסוזן תהפוך לאחת הזמרות הגדולות של סוף העשור הקודם לקראת העשור הנוכחי.

לכן, הכל מאד תלוי בהזדמנות שתבוא לקראת רוז, ואולי באמת היא תקבל אותה בקרוב.

juspan

New member
אבל אנחנו בישראל

ולא בבריטניה הגדולה (שמטבע הדברים מצליחה לייצא החוצה לכל העולם דברים מצליחים ומוצלחים מאז ומתמיד).

אז נעזוב את זה שאני בכלל ספקנית כאמור לגבי זכייתה של רוז בתחרות של ארצנו הקטנטונת והנהדרת, בגלל מה שכתבתי ומה שהוספת אתה, מעבר לכך כמובן השוק הישראלי בכלל לא רלוונטי למוזיקה שלה וממילא הוא קטן ומצומצם גם לישראלים שמצליחים בעברית. זו לא רק הבעיה שלה, השוק הישראלי לא רלוונטי כמעט לאף אחד ששר באנגלית ומגיע מישראל. זה הכי בקטנה, נגיד אסף אבידן וזה (לא שיודעת משהו על הנתונים שלו בארץ, ומניחה שההצלחה היחסית שלו
היא בעיקר מחוץ לישראל).

למעלה