שרשור חצי הגמר

עדן היא לא רק עממית

היא אמתית, מצחיקה ומעל הכל אנושית. כל-כך קל להתחבר אליה ולמה שהיא מביאה.

דוגמאות:

בעוד שכולם משתפכים על חייהם הקשים - רוז. או מביאים את המנטור לבית ספר (WTF) - ענבל. או מביאים את סבתא או אבא. עדן בחרה להצטלם עם החבר שלה. נכון קיטשי להחריד, אבל נוגע בלב. היא מספרת שהיא מתגעגעת אליו, ובוחרת לעשות איתו יום כיף. אחר-כך במסעדה מביאים להם אוכל פלצני, והיא אומרת בוא נלך לפלאפל, הכי אמיתי שאפשר. אחרי השיר, היא אומרת שהיא רוצה להשאר בתחרות, כי היא לא רוצה לבחור בגדים(!) הצחיקה אותי. אישה שנהנית מסטיילסטית צמודה, מאפרת צמודה, למה לא? אין אישה שלא חולמת שתהיה לה סטיילסטית צמודה, במקום שתעמוד שעתיים מול הארון ותבכה שאין לה מה ללבוש.

GM1988

Well-known member
סיכום:

אשתדל הכי לקצר כמה שאפשר

רוז - פחות אהבתי את הביצוע שלה הערב. היא נראיתה גם עם פחות ביטחון והססנות כלשהי אולי לגבי הביצוע ובחירת השיר, אבל בסך היא מצידה עשתה את המיטב
ריככה גם את הקול יותר מבפעמים הקודמות, נתנה שיר כמו שצריך. מעולה!

פיוז'ן - זה היה הכי טוב שלהם אחרי הכוסות, יש להם יכולת לסחוף, וסך הכל היה בסדר גמור. לא יכול להגיד שלא נהניתי.
ואגב, שמחתי שסוף סוף ה
נתן לזמרים הטובים שבלהקה את המקום לשיר גם.

שכיב - השיר הזה ישב עליו פרפקט. לחלוטין הוא שולט בקול שלו ובסגנון שירים כאלה, אבל אני עדיין לא מתחבר אליו.

עדן - היה טוב, לא הפילה אותי או משהו, אבל היה טוב. עדיין את הבשר בשיר הזה מביאה כמובן שירי.

ענבל - אומנם זה היה טיפונת חלש, בעיקר בגלל בחירת השיר. זה לא המריא לאנשהו ולא סחף מדי, אבל היא זמרת מקורית וייחודית מאד. הן בלוק, הן בהשקעה שהיא נותנת מעצמה, וחבל נורא שהיא לא זכתה לעבור לגמר. מאד הגיע לה אחרי ההתפכחות המהירה שהיא עשתה בתכנית.

מוכרח לציין שאת השיא של הערב מבחינתי הביא רמי פורטיס עם ההתפרצות שלו על
- מלך!!!!!!!
אני לא חושב שזה היה משוחק מצידו, זה היה נראה כמו משהו שהוא באמת הוציא אחרי ההדחה של תמר, ואחרי תקופה ש
פעם אחר פעם מעיר הערות בקשר לכל המתמודדים האחרים, וכשזה נוגע לעבודות שלו, ממהר להתקפל ולסובב ת'פרצוף ולעשות הינהוני ראש שלא יכולים להכיל ביקורת של אחרים כלפיו.

חבל רק שפורטיס נזכר לעשות זאת שניה לפני הגמר ולא לפני...

snirf

Active member
ענבל
צפוי...סיכום ביצועי חצי-גמר

הפעם לא התעצבנתי כמו מההדחה של טומי ויאן ביום ראשון כי...עם כל הכאב שבדבר-חזיתי את זה.
דיברנו על זה גם כאן בפורום, וגם מתחילת התוכנית אמרתי שמלבד פיוז'ן שההפקה מחזקת אותם-לכל שאר האקטים יש את "קהל המעריצים" המסויים שלהם, כך שענבל תודח
(שלא בצדק, כן?)
פשוט מאכזב...היא מתמודדת שעבדה קשה, התקדמה בתחרות ו...כן עליה אפשר לומר שיש לה את ה"אקס פקטור" מבין המתמודדים שנותרו.
איבדנו הרבה מתמודדים טובים בדרך, ומי נשאר?
לדעתי עדן בן זקן הולכת לזכות...באסה
לא חושב שמגיע לה...היא לא התקדמה משמעותית בתוכנית, עדיין חומר גלם לא מלוטש...וזאת בניגוד לעדן למשל, שכן יודעת גם להופיע-מלבד לתת ביצוע ווקאלי טוב.

פיוז'ן-ראיתם כמה השקיעו בהופעה שלהם? וגם הקדישו להם כ"כ הרבה זמן מסך
(עם כל הנביחות של פורטיס גם...)
באמת שאחרי דבר כזה אי-אפשר להגיד שזה לא היה טוב, כי כן...וואלה היה ביצוע טוב וההופעה הייתה יפה ומושקעת.
זה פשוט מרגיז שההתקדמות שלהם באה על חשבון מתמודדים אחרים, זה מה שמרגיז אותי.
וראיתי פה שכולם תמכו בפורטיס...אבל אני דווקא חושב שההתלהמות שלו הוציאה אותו מגוחך
מילא שהיה מוציא דברים הגיוניים מהפה, ולא סתם צועק כמו בסטיונר בשוק...

עדן-
אהבתי את הביצוע שלה..."כמה פעמים" זה שיר שאני אוהב והיא ביצעה אותו יפה

רוז-
היה פחות טוב משבוע שעבר...ממ לא בטוח שהביצוע שלה לשיר הזה היה מרשים.

ענבל-נכון שהיא לא הגיעה לגבהים או לביצוע ווקאלי מרשים, כי השיר הזה הוא מגביל...
אבל במגבלת השיר-היא נתנה הופעה יפה

אורי-היה צריך לעוף במקום ענבל...עם כל הכבוד לכל מעריציו

שלישי הבא הגמר...מעניין איך הוא הולך להיות, מתקשה להאמין שהוא יהיה מרשים כמו בחו"ל

ולפי דעתי סדר ההדחות הולך להיות ככה- אורי/פיוז'ן יתחרו על מקומות 3-4
רוז מקום 2
ועדן תזכה.

אפשר לומר שפורטיס בעצמו הביא אותם לגמר

זה ידוע שהצופים בבית אוהבים לעשות דווקא. ההתנפלות המוטרפת של פורטיס על החברה הצעירים הללו שבסך הכל לא עשו שום דבר רע לאף אחד, לא הייתה במקום. אפשר להעביר ביקורת מבלי לירוק לכל עבר. זה היה מכוער ולא כיבד את פורטיס. את תגובת הצופים על דבריו הוא ראה בסופו של דבר בתוצאות ההצבעה.

danlevin1

New member
שטויות- פורטיס תותח

ענבל ביבי לא הודחה בגלל פורטיס ופיוזן לא עברו בגלל זה
פורטיס שיחק אותה וההדחה לא תשנה את זה , ענבל היא הזוכה האמיתית

כנראה שאינך מבין איך הצופה הישראלי מגיב

להתנהלות והתנהגות של שופטים.
זוכרים את רוני דלומי? זוכרים מה אוחובסקי היה עושה לה כל תוכנית, איך היה פוגע ומעליב אותה? אז הצופים הביאו אותה עד לגמר ואף הכתירו אותה כזוכה למרות שמי שהפציצה שבוע אחר שבוע הייתה הג'ינג'ית מיי פיינגולד... בעוד מיי זכתה רק לשבחים מהשופטים, הרי רוני דלומי בהחלט לא ליקקה דבש והקהל הגיב בהתאם.

ביצוע מופלא של מיי פיינגולד
http://www.youtube.com/watch?v=TNHm0MQhG1o

X יו יו S

New member
אני לא חושבת שבגלל אוחובסקי היא זכתה

אלא כי היה יותר קל לצופה הישראלי כמו שקראת לו להתחבר אליה מאשר למיי
ויש גם את הקטע שראש עיר של עומר תמך בה

מלח גס

New member
היא זכתה רק כי אהבו אותה.

אוחובסקי יצא נגד מה שהקהל אוהב וזה כמובן מרגיז אבל זה לא הסיבה לזכייה שלה.

את מיי אהבו פחות, לכן היא מקום שלישי למרות שהייתה ביצועיסטית עוצמתית.

האנדרדוגיות לבדה לא מספיקה כדי לזכות

ברור שזה עוזר, אבל הקהל לא היה מזדהה מלכתחילה אם הוא לא היה אוהב את רוני דלומי בזכות עצמה, כזמרת וכפרסונה ולדעתי היא הייתה זוכה בכל מקרה, גם אם השופטים היו מתים עליה. הנה, בעונה שלאחר מכן דיאנה גולבי זכתה והיא דווקא הייתה חביבת השופטים. אני לא חושבת שקטלו אותה אפילו פעם אחת בתוכנית.

לגבי פיוז'ן, אני חושבת שמאוחר מידי לנסות ולזייף להם הילה אנדרדוגית כשהם יצירי ידי ההפקה וחביביה המובהקים.

אז ככה

הפעם אני לא רוצה לכתוב על הביצועים, אלא על הוידאו לפני הביצועים. מה אכפת לי ולמה זה אמור להזיז לי שרוז גרה עם שמונה אנשים בדירה, ולמה צריך להשפיל אותה לפני המצלמות ולגרום לה לנקות את הבית ואת הכלים וכו'. בסדר, הבנו, היא מטפלת פליפנית הרבה זמן, וכן, המשפחה שלה ענייה ובלה בלה בלה. היא באה לתחרות שירה, כן? אז למה לא להראות בוידאו איך עבדו על השיר. זה הרבה יותר מעניין וגם מתאים לתוכנית. כל ההשתפכות הזו ועל האהבה שהיא מקבלת ברחוב, מיצה את עצמו. היא בטליווזיה, כן? אז האנשים לא אדישים לכך ואומרים לה מילה פה מילה שם. מפה ועד חברים הדרך רחוקה. ורוז יקירתי, החיים שלך לא השתנו. אחרי חמש עשרה דקות התהילה, תחזרי לעשות בדיוק מה שעשית. כוכבת לא תצאי מהתחרות הזו (כמו שגם השאר לא יצאו).

נעבור לענבל. למה היא ופורטיס היו צריכים ללכת לבית הספר שלה? ולמה לצלם את המורה שלה? את מי זה מעניין? ואחר-כך נגעלתי מכל ההשתפכות הקלשיאתית הזו, ומכל ה"מצאתי את היעוד" "פתאום שמים לב אליי" וכו'. שוב, זו תחרות שירה, כן? אז למה לא להראות איך עבדו על השיר ועל ההפקה שלו???

הבנתם את הרעיון, כל מסחטת הרגשות הזו רק מעצבנת אותי

limor98

New member
מסכימה לחלוטין לגבי ההשתלבות שלהם בתעשייה

כולם צפויים להשכח מאוד מהר לצערי.
ענבל היא היחידה שעוד יש לה סיכוי, אבל היא נורא נורא צעירה ולכן לא מאמינה שהיא תוציא יותר מלהיט אחד .

לגבי מסחטת הרגשות - לגמרי מאוס. כרגע הם בטירוף של החוויה והפרסום ובעוד חודשיים הם יתחלפו בכוכבים של ריאליטי אחר שיתפסו את התשומת לב. כולם בסוף יסיימו את החוויה ויחזרו לחייהם השגרתיים , עם השקות פה ושם עד שייעלמו לחלוטין.
ויעידו על כך כל בוגרי תכניות הריאליטי הקודמות. תנסו לספור כמה זמרים מפורסמים יצאו ממאות המתמודדים שעברו על מסך הטלויזיה שלנו עד כה וכמה חזרו אל הריק והאנונימיות. (רמז: אולי 10 אחוז הצליחו להזכר-מישהו אמר נינט,שירי ומרינה?). יש עונות של כוכב נולד שאפילו לא זוכרים את שמות שלישיית הגמר או מי זכה . כמה התלהבות סביב דה וויס הייתה: לינה מחול, אופיר, רוני ,יעל כהן- אף אחד לא שומע ולא יודע מהם כיום.

עצוב אבל זה המצב במדינתנו הקטנה והוא לא עתיד להשתנות. תכנית בידור סך הכל. ולא יותר מזה.

LiRs Lullaby

New member
גם אותי זה עיצבן

כאילו חזרנו לכוכב נולד עם ה"סיפורים המרגשים" וקורעי הלב, ואפילו היה מישהו עם סיפורי סבתא (תרתי משמע כן?), ממש - איך קוראים לבחורצ'יק ההוא מכוכב נולד שהביאו לו את סבתא באמצע השידור? - אז זה היה שידור חוזר של הקיטש ההוא. הקטעים הרגשניים האלה מיצו את עצמם לפני כמה וכמה עונות.

מה שקצת עצוב לי, זה שמבין כל המתמודדים, רוז וענבל נראים כמי שבאים עם הכי הרבה ציפיות מוגזמות מהתכנית הזאת ומה"מהפך" שהיא אמורה לחולל בחיים שלהם. כאילו אחרי התכנית הכל ישתנה והם לא יאלצו לחיות את החיים/עבודה שלהם עכשיו. וסביר להניח שכגודל הציפיה, כך גודל האכזבה בהמשך. ענבל אשכרה אמרה שלאחר שהגיעה לתכנית היא הרגישה שיש סיבה טובה לקיום שלה! מקווה בשבילה שתנחת חזרה לקרקע המציאות ותבין שאם היא רוצה להמשיך לעסוק במוסיקה, היא תצטרך קצת יותר מתכנית לגילוי כשרונות.
ורוז..... טוב, פה הנפילה פשוט תהיה יותר כואבת.....

Nightingale5

New member
תחלס הבועה היפה שאליה הן נכנסו תתפוצץ

וזה יהיה מאוד עצוב! במיוחד לרוז
לענבל עוד יהיה עתיד אולי ויהיה לה חומרים טובים לשירים אחרי הדאון הגדול שיהיה לה עכשיו
(לצערי שוב זה לא שאני מאחלת לה משהו רע או לא חושבת שהיא מספיק מוכשרת, פשוט מבחן המציאות מדבר בעד עצמו במקרים האלו)
עוד כמה שנים אחרי שהיא תתבגר ותבין שתכנית ריאליטי לא בונה קריירה רק חשיפה, ניסיון, חוויה מהנה, לא יותר מיזה

למעלה