סכמ"ש
חגגנו השבוע מסיבת סיום מבית הספר וזה גרם לי לחשוב ולהתגעגע לחופש הגדול, מה היה החופש הגדול הטוב ביותר שלכם? החופש הגדול בין י"א ל-י"ב. טסתי לארץ לבד, פעם ראשונה מאז שעזבנו את ישראל. 3 שבועות מדהימים.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: ביום א' חגגנו את יום האב, הלכנו לקטיף תותים, היה כל כך כיף, לא הפסקנו לאכול לרגע, ואפילו נשארו לנו מלא תותים במקרר. בנוסף המאמנת של הגדולה בהתעמלות קרקע אמרה שהיא רוצה להביא את אחת המאמנות הבכירות שתבחן אותה ויש סיכוי שהיא תתקבל לטרום נבחרת.... תחזיקו אצבעות, הגדולה שלי עובדת כלכך קשה להצליח, זה החלום שלה.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: עוד לא קיבלתי תשובות מהאונ' לגבי מצב הלימודים שלי. מאוד מתסכל ומלחיץ!
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם): בעלי משחק עם הבנות ב"חלום לי". באחד הקלפים כתוב שצריך להגיד לאחד המשתתפים משהו שהם טובים בו.
הקטנה: sis, you are really good at...... um..... you are really good at something
הגדולה (כולה נרגשת ומאושרת): why thank you, it's very kind of you to say that to me
החתלתולים שלנו, הם אח ואחות מאותה אם. למרות שיש להם שמות, אנחנו קוראים להם "אח ואחות" או התאומים, ובימים האחרונים התחלנו לקרוא להם ג'יימי וסרסי (ממשחקי הכס למי שלא יודע), זה ממש מתאים להם גם באופי.....
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלנו לראות את שחור זה הכתום החדש, סיימנו פרק 3, בנתיים אני נהנת אבל לא מזכיר בכלל את ה"וואו" של העונה הראשונה. התאכזבתי מסוף העונה של משחקי הכס..... ורלוונטי למי שיש ילדים. הספרים הנפלאים של ג'וליה דונלסון שכתבה את טרופתי הנפלא עובדו לסרטים של 30 דקות. בנתיים ראינו את טרופתי, טרופתי הבת, וזה על המכשפה.
אנטיבס - הבת של אוהבת מועדון ווינקס נכון?! אז כאן ראינו רק את עונה 1-2, וכמה פרקים מעונות מתקדמות יותר, אבל מצאנו סדרה על הפיות שלהן בכפר שהיה להן. 52 פרקים, כל פרק רבע שעה. באמת שמקסים וכיף.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): רוק נשי משנות התשיעים !! הבנות מאוהבות בפיונה אפל המדהימה ושרה מקלאכלן (מקווה שכתבתי נכון) !!
https://www.youtube.com/watch?v=FFOzayDpWoI
https://www.youtube.com/watch?v=Q5wW8N4pt3U
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): נכנעתי והתחלתי לקרוא את משחקי הכס. אני בפרק 3 של הספר הראשון, פעם ראשונה שפוגשים את דיינרניס.
בנתיים הספקתי לחשוב שאולי ג'ון סנאו כפי שהוא מגולם וג'ון סנאו כפי שהוא כתוב לא דומים, ואולי הוא לא דמות כזו קורבנית ואומללה כמו בסדרה, ואז יש סיכוי שאני אחבב אותו.....
מה קניתי השבוע: צבע לקירות במטבח.
תוכנית לשבוע הבא: סן פרנסיסקו, ליום כיף, ללמוד לבחינות, ולהתקבל לתואר שני (בתקווה שכבר יהיו תשובות)
תמונת השבוע: לפני שנתיים הקטנה שלי רצתה חתול, אז היא קיבלה לימוהלדת בובת חתול, שמלטפים לה את הגב היא הולכת/מייללת. בשבועות האחרונים הקטנה חזרה לשחק איתה אחרי תקופה ארוכה שהיא ישבה על המדף, והחליטה שהיא צריכה לשתות ולאכול כמו החתולים האמייתים. אבל ג'ימי וסרסי ממש לא אוהבים את החתול הלבן הזה, ומפחדים לאכול ולשתות איתו, הם מתקרבים בשקט ובזהירות, וכל הזמן מסתכלים עליו כאילו עוד שנייה הוא יקפוץ עליהם.... ולא משנה כמה פעמים הזזנו את החתול, הקטנה תמיד מחזירה אותו למקום....