שבת שלום וסכמ"ש

שבת שלום וסכמ"ש

שאלת השבוע:
חגגנו השבוע מסיבת סיום מבית הספר וזה גרם לי לחשוב ולהתגעגע לחופש הגדול, מה היה החופש הגדול הטוב ביותר שלכם?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם
)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

שבת שלום לכולם

Rachel47

New member
חיכיתי לסכמ"ש הזה..

שאלת השבוע:
חגגנו השבוע מסיבת סיום מבית הספר וזה גרם לי לחשוב ולהתגעגע לחופש הגדול, מה היה החופש הגדול הטוב ביותר שלכם?
אמממממ אני חושבת שהרבה מהזכרונות הבאמת יוצאי דופן שלי קשורים בנסיעות לחו"ל, כי כל החופשים האחרים התנהלו די ברגיל- טלוויזיה בריכה ים חברים אבל בחופש הגדול בגיל 15 נסעתי עם אמא שלי וסבתא שלי ז"ל לפראג, זו הייתה פעם ראשונה בחו"ל והיה פשוט נהדר!! ואו זה היה מזמן

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אממ...התקבלתי לעבודה!!!!!!!1111אחדאחדשטרודל |קופצת באוויר|!
אז..זה קרה

אהה וגם משמרת אחרונה בחנות!
חבל שאנחנו עובדות לבד במשמרת אז זה עבר כמו כל משמרת אחרת..עדיין..היה לי מעט קשה בסוף..סגרתי את האור בתחושה קשה מעט של פרידה...זה נחשב דבר טוב כי כן חיכיתי כבר לסיים עם זה וזה מסמל את הגעת תקופת המבחנים האחרונה, וסוף התואר, והעבודה החדשה...
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הדיבורים על החיים אחרי התואר ועל העתיד בכלל הפכו ליותר ויותר סוערים. אני לא מדברת על עניין העבודה שסופסוף הסתדר ואני יכולה להרגע לגביו (חצי להרגע, אף פעם לא מגיעים לסיטואציה ואומרים "זהו מפה הכל סבבה" יש עבודה שצריך לעשות, שאני כן מתרגשת לגביה וכן אעשה אותם 110% אבל אף פעם אי אפשר להניח שהכל סבבה ולא יהיו הפתעות). אני מדברת על הלחץ מצד המשפחה להתחיל להזיז את עצמנו לכיוון מיסוד, דבר שלא לגמרי תלוי בי..אני מוכנה נפשית לחתונה כבר משהו כמו 3 שנים..אז הם לוחצים מהצד הזה, המשפחה שלו..וול יש להם את הדעות שלהם אין לי כוח להכנס לזה והכל ביחד סוג של מתפוצץ כשאני באמצע. ויש את עניין הלמצוא דירה ואשכרה לעבור אליה..וכל מה שיש למשפחות להגיד בנושא הזה..בקיצור..שבוע של כאב ראש..
וגם...הכל נגמר
נהיה לי איכס של פרידות כזה

דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם) המממ...זה לא לגמרי דבר..אבל התחלתי להשלים את הסדרה cheers. למי שלא מכיר היא אחת מחלוצי הסיטקומים, סדרה נהדרת משנות ה-80 שהרבה סיטקומים חדשים שאנחנו מכירים נבנו בצלם דמותה (פרינדס מאוד הושפעה ממנה ואפילו יש אזכור שלה...בטוח יש מלא אבל יש אחד ממש ברור) ועוד המון. בקיצור אני בעונה השנייה (מתוך 11) ואני מוצאת את עצמי ממש ממש צוחקת בהרבה מאוד קטעים..כמה שהסדרה יחסית ישנה וכמה שאני ג'אנקי של סיטקומים, היא מצליחה להצחיק אותי בטירוף..אז..מומלץ לנסות אותה
אבל זה לא הצחיק אתכם שכתבתי את זה..סורי

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): וול צ'ירס..ואת כל העונה של כתום זה השחור החדש...עונה מצויינת!!
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא משהו מיוחד
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התקדמתי מעט עם מפוצלים, כמה שהיה לי זמן..וסיכומים למבחנים נחשב?

מה קניתי השבוע: וול למעשה זה נקנה שבוע שעבר אבל הגיע ביום רביעי אז- משקפי שמש (אופטיות, בגלל זה ההזמנה) של ריי באן..הן בדיוק הסוג שקניתי לפני כמה חודשים כמשקפי ראיה ואני פשוט מתה על הצורה הזו..אולי אשים תמונה שלהן רגע...
תוכנית לשבוע הבא: מבחנים וחתימה על חוזה בחברה שהתקבלתי אליה (הו מיי גאד)
תמונת השבוע: יאללה תמונה של המשקפיים...

שבת אחרונה לתואר!!!!!!
(לא מכלילים את תקופת המבחנים כי אין ארוחות שישי מסודרות...וגם כי אחד הידידים כבר עוזב עוד שבוע וחצי את אילת עצמה..סו..)

Macphista

New member
את בת 25 נכון?

אני חושבת על מה שכתבת לגבי מיסוד קשר וקצת מהורהרת, את מוכנה לחתונה כבר 3 שנים? מוכנה לחתונה או לנישואים?
בכל מקרה, באופן כללי 25 זה די צעיר היום לנישואים, נראה לי, טוב, לפחות בסביבה שלי גל הנישואים של חברים/מכרים התחיל רק בגיל 28 ושנתיים אח"כ הוא עוד לא נגמר.

וואו, התקבלת לעבודה! איזה יופי!
מזל טוב ובהצלחה!

אז זה מה שקורה אצל אנשים שלא לומדים מדעי החברה/רוח. הם מוצאים עבודה טובה בפרק זמן סביר.
מעניין.

Rachel47

New member
הרבה חברות טוענות

שמציאת עבודה בצורה כל כך מהירה זה נס בלי קשר למה שלמדתי..זה לא שאצלנו יותר קל..זה ממש במקרה שזה היה ככה "מהיר"
אני אומרת תודה על מזלי הטוב ושותקת

עקרונית ברור שאני לא מי שהייתי לפני 3 שנים ובוודאי שלא היה מצב להתחתן אז
אני יותר מתכוונת לזה שאני מסוגלת לחשוב על זה בלי להלחץ כבר די הרבה זמן ואצלו העניין הזה יותר חדש
ובתכלס..עם כל התהליך מסביב זה לא יקרה בשנתיים בקרובות ואז גיל 27 זה גיל לגיטימי בעיניי

סתם ההורים שלי לוחצים כבר די הרבה זמן (אמא בעיקר)

כלכך הרבה דברים מרגשים!!

אני התחתנתי בת 24, עוד חודשיים חוגגים 10 שנות נישואין. לא שאני מצטערת, אבל במבט לאחור הייתי צעירה ואולי היה כדי לחכות עוד קצת עם החתונה.
תתעלמי מהמשפחות, תמצאי דירה, תתחילי לעבוד ולחיות את החיים האמיתיים, תראי שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

המון בהצלחה, הכל כל כך מרגש ושמח

את מתוקה וממש מוכרת לי!

אני בטוחה שהעברתי אותך בשדה מתישהו!!
שיהיה המון המון בהצלחה בעבודה החדשה!!!
"חופשי על הבר" הייתה תוכנית שממש ממש אהבתי, במיוחד ששלי לונג הצטרפה אליהם, הייתי משוגעת עליה.

Rachel47

New member
הייתי כל כך הרבה פעמים בשדה

אבל כל כך הרבה פעמים
שאין מצב שלא נפגשנו
וזהו, נשארו לי עוד טיסות בודדות (עצב ושמחה יחד
)

תודה רבה!!

אני יודעת ששלי לונג צריכה להצטרך ואני ממש מחכה לה
גם לוודי הארלסון ופרייז'ר!

Shiri from the block

Active member
ובהמשך למה שנכתב למעלה גם אם היית מתחתנת עכשיו, אז תוך חודש כבר ההורים שלך היו לוחצים עליך לילד..
כאילו לא משנה מה תעשי ההורים ילחצו עליך למשהו כזה או אחר. אז באמת אל תתני לזה להשפיע עליך

אני בת 27 עוד שנייה וגם אצלי אבא שלי חופר לי למצוא מישו (
) ולהתחתן ולעשות לו נכדים...
מה לעשות שאנחנו בדור הצעיר לוקחים את הדברים בקצב שלנו.. אי אפשר לתת להורים להכתיב לנו איך לחיות את החיים שלנו.

Rachel47

New member
אם הייתי נותנת להם להכתיב לי את החיים

הייתי עכשיו כבר עם שני ילדים לפחות
אז מין הסתם אני לא באמת נותנת לזה להשפיע עליי
אבל התקופה האחרונה היא ממש תקופת מעבר כזו וגם אני בלחץ מהכל בערך אז בימים רגילים שהחיים מהממים ואני רואה ים מהחלון והכל בסדר ובדיוק מכרתי 6000 שקל במשמרת.. ובערב יוצאים לשתות ואני חופשיה ומאושרת..אין לי בעיה לשמוע את השטויות שלהם, ואז להתעלם

פשוט עכשיו כשגם אני לא יודעת מה איתי ומה יהיה ולאן הולכים עכשיו ומה עושים
אין לי את הכוחות הנפשיים להקדיש להם את הקשב שלי
ואז או שאני מקשיבה בכוח ונכנסת לדיכאון
או שאני לא מקשיבה ואז הם נעלבים ואומרים שאני כל הזמן רבה איתם ועצבנית (אל תעצבנו אותי..אולי לא אהיה עצבנית..וזה גם כל כך לא נכון..אני לא כל הזמן רבה
)
בקיצור, הבנת אותי...

Shiri from the block

Active member
הבנתי טוב זה מובן בהחלט..
פשוט תגידי להם שיפסיקו להעיר לך על זה ואין לך מצב רוח לאחרונה לדבר איתם על זה וזהו..

בכל אופן, קבלי גם את חיבוק

אנחנו ממש הפכנו לקבוצת תמיכה פה

סכמ"ש

חגגנו השבוע מסיבת סיום מבית הספר וזה גרם לי לחשוב ולהתגעגע לחופש הגדול, מה היה החופש הגדול הטוב ביותר שלכם? החופש הגדול בין י"א ל-י"ב. טסתי לארץ לבד, פעם ראשונה מאז שעזבנו את ישראל. 3 שבועות מדהימים.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: ביום א' חגגנו את יום האב, הלכנו לקטיף תותים, היה כל כך כיף, לא הפסקנו לאכול לרגע, ואפילו נשארו לנו מלא תותים במקרר. בנוסף המאמנת של הגדולה בהתעמלות קרקע אמרה שהיא רוצה להביא את אחת המאמנות הבכירות שתבחן אותה ויש סיכוי שהיא תתקבל לטרום נבחרת.... תחזיקו אצבעות, הגדולה שלי עובדת כלכך קשה להצליח, זה החלום שלה.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: עוד לא קיבלתי תשובות מהאונ' לגבי מצב הלימודים שלי. מאוד מתסכל ומלחיץ!

דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם): בעלי משחק עם הבנות ב"חלום לי". באחד הקלפים כתוב שצריך להגיד לאחד המשתתפים משהו שהם טובים בו.
הקטנה: sis, you are really good at...... um..... you are really good at something
הגדולה (כולה נרגשת ומאושרת): why thank you, it's very kind of you to say that to me

החתלתולים שלנו, הם אח ואחות מאותה אם. למרות שיש להם שמות, אנחנו קוראים להם "אח ואחות" או התאומים, ובימים האחרונים התחלנו לקרוא להם ג'יימי וסרסי (ממשחקי הכס למי שלא יודע), זה ממש מתאים להם גם באופי.....

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלנו לראות את שחור זה הכתום החדש, סיימנו פרק 3, בנתיים אני נהנת אבל לא מזכיר בכלל את ה"וואו" של העונה הראשונה. התאכזבתי מסוף העונה של משחקי הכס..... ורלוונטי למי שיש ילדים. הספרים הנפלאים של ג'וליה דונלסון שכתבה את טרופתי הנפלא עובדו לסרטים של 30 דקות. בנתיים ראינו את טרופתי, טרופתי הבת, וזה על המכשפה.
אנטיבס - הבת של אוהבת מועדון ווינקס נכון?! אז כאן ראינו רק את עונה 1-2, וכמה פרקים מעונות מתקדמות יותר, אבל מצאנו סדרה על הפיות שלהן בכפר שהיה להן. 52 פרקים, כל פרק רבע שעה. באמת שמקסים וכיף.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): רוק נשי משנות התשיעים !! הבנות מאוהבות בפיונה אפל המדהימה ושרה מקלאכלן (מקווה שכתבתי נכון) !!
https://www.youtube.com/watch?v=FFOzayDpWoI
https://www.youtube.com/watch?v=Q5wW8N4pt3U

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): נכנעתי והתחלתי לקרוא את משחקי הכס. אני בפרק 3 של הספר הראשון, פעם ראשונה שפוגשים את דיינרניס.
בנתיים הספקתי לחשוב שאולי ג'ון סנאו כפי שהוא מגולם וג'ון סנאו כפי שהוא כתוב לא דומים, ואולי הוא לא דמות כזו קורבנית ואומללה כמו בסדרה, ואז יש סיכוי שאני אחבב אותו.....

מה קניתי השבוע: צבע לקירות במטבח.

תוכנית לשבוע הבא: סן פרנסיסקו, ליום כיף, ללמוד לבחינות, ולהתקבל לתואר שני (בתקווה שכבר יהיו תשובות)

תמונת השבוע: לפני שנתיים הקטנה שלי רצתה חתול, אז היא קיבלה לימוהלדת בובת חתול, שמלטפים לה את הגב היא הולכת/מייללת. בשבועות האחרונים הקטנה חזרה לשחק איתה אחרי תקופה ארוכה שהיא ישבה על המדף, והחליטה שהיא צריכה לשתות ולאכול כמו החתולים האמייתים. אבל ג'ימי וסרסי ממש לא אוהבים את החתול הלבן הזה, ומפחדים לאכול ולשתות איתו, הם מתקרבים בשקט ובזהירות, וכל הזמן מסתכלים עליו כאילו עוד שנייה הוא יקפוץ עליהם.... ולא משנה כמה פעמים הזזנו את החתול, הקטנה תמיד מחזירה אותו למקום....

Rachel47

New member
אני הרגשתי שוני

בין ג'ון סנואו של הסדרה והספר
הרוב מדוייק..אבל אני זוכרת שהוא היה אחת הדמויות האהובות עליי בספר (קראתי רק עד אמצע השני..אז אני מדברת בעיקר על הראשון..לא יודעת מתי אי פעם יהיה לי זמן להשלים את העניין הזה) ובאמת מאוד חיכיתי לראות מה קורה איתו
ובסדרה זה לא ככה כל כך..הוא לא חסר לי כשיש פרקים שלמים שלא רואים אותו..חבל..

וזה לא קרה לדמויות אחרות שאהבתי (דאני אחת האהובות עליי..אריה גם..ממש כמו בספר..ההאונד
)
האמת שבסדרה התאהבתי בסאנסה, שדי לא סבלתי אותה בספר
מצד שני...אני התאהבתי בסאנסה בעלילות הממש אחרונות שלה..שאלה עלילות שלא קראתי...

shirush3

New member
סאנסה הרבה יותר נסבלת בקווי העלילה האחרונים

התבגרה קצת

shirush3

New member
ג'ון סנואו של הסדרה וג'ון סנואו של הספרים

2 דמוית שונות לגמרי.
ג'ון הוא מבין הדמויות האהובות עלי ובסדרה מאוד הרסו אותו

אני גם לא אהבתי את הליהוק, השחקן לא יודע לשחק אותו...

בהצלחה לבת שלך!

למעלה