להלה שאלת השבוע:
חגגנו השבוע מסיבת סיום מבית הספר וזה גרם לי לחשוב ולהתגעגע לחופש הגדול, מה היה החופש הגדול הטוב ביותר שלכם?
לא ממש זוכרת.. בטח אחד מהאלה בחטיבה או תחילת התיכון.. שהייתי נשארת ערה כל הלילה עד 6 בבוקר ומדברת במסנג'ר עם אנשים מתפוז... היה כיף
מעבר לזה אף פעם לא עשיתי משהו מיוחד בחופש הגדול.. כל פעם שטסתי או הייתי בשייט זה היה בתקופת בית ספר.. עד כמה שזכור לי.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
פגישה מעניינת בנוגע לעבודה. יכול להיות שאני אעבור לתפקיד אחר טוב יותר בחברה
והמנהל שלי והמנהל של הצוות השני רבים עלי, כיף
המנהל של הצוות שאולי אני אעבור אליו אמר לי שהמנהל שלי "לא רוצה לוותר עלי" ! מה שאומר שלאן שאני לא אלך, הגיע הזמן גם לבקש העלאה בשכר, יש לי את הכוח
אז רק השבוע נראה אם תיהיה התקדמות בנושא.. מקווה שכן. אני כבר מעל לשנתיים וחצי באותו תפקיד בזמן שאחרים שהיו איתי כבר עברו לתפקיד אחר או עזבו את החברה ונמאס לי כבר..
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
אחת מהחתולות גינה שלי בבית של ההורים מתה...
ומתחילה שוב קצת עם מחשבות לא טובות אז אני מנסה לדחוק את זה החוצה ולהתמקד בטוב...
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם) לא עולה לי שום דבר לראש...
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
המטורפים, סדרה כל כך טובה.. לא מבינה איך זה בוטל אוף.
היפה והחיה (סדרה)
וסיימתי את העונה השנייה של כתום זה השחור החדש, אחחח כמה שאני אוהבתתתתת!! היה פרק סיום נהדר!!!!!!!
גם משחקי הכס הסתיים השבוע. איזה באסה שזה כל כך קצר
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע: כמה בגדים חדשים כי מרוב שרזיתי בגלל כל הבעיות ש(חשבתי) שהיו לי בבטן אז כל המכנסיים שלי נופלות ממני..
תוכנית לשבוע הבא: פגישה ראשונה עם הפסיכולוגית ביום שלישי
מעניין איך יהיה. אני ממש מחכה לזה! פתאום בגלל שקבעתי לזה תור הצורך בלהיפגש רק עולה ואני ממש מקווה שתיהיה לנו פגישה ראשונה טובה.
יום שלישי אני במפגש של 5 שנים לזכרו של מייקל ג'קסון בפארק הירקון
ויום שני אולי אני הולכת לראות אקס מן סוף סוף..
תמונת השבוע: חתיך שלי