סיכמושון בתהיית איפה ג'ימי?
שוב נזנחנו לטובת תקופת מבחנים?
חגגנו השבוע מסיבת סיום מבית הספר וזה גרם לי לחשוב ולהתגעגע לחופש הגדול, מה היה החופש הגדול הטוב ביותר שלכם?
בין כיתה ג' לכיתה ד' (נראה לי), טסנו ההורים שלי, אחותי ואני לאנגליה (לונדון בעיקר) לשבועיים. זה היה לכבוד בת המצווה של אחותי וזו הייתה הפעם הראשונה שהייתי בחו"ל וממש נהנתי.
זכרתי את שמות כל המקומות שהיינו בהם, שמחתי כל הזמן, יש לי משם תמונות עם כזה חיוך שאני לא זוכרת שאי פעם היה לי, צחקתי כל הזמן (אפילו מבדיחות של אבא שלי), ראיתי את המחזמר יוסף וכותונת הפסים שעד היום אני מזמזמת, בגן חיות היה דוכן לציורי פנים והפכתי לחתול, קניתי פוסטר של בון ג'ובי (התאהבתי בג'ון בון ג'ובי בגיל 8...), חזרתי לארץ והפכתי למומחית לונדון בין חברותיי לכיתה. בקיצור- החופש הגדול הטוב ביותר.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הטיול מהעבודה היה נחמד, אני מניחה. מממ בכל אופן זה נמצא בסקאלה שבין החיובי לשלילי קרוב יותר לחיובי אז, כן, הטיול היה נחמד.
אה, אני הולכת היום לבלט הישראלי במופע משותף עם קבוצת מיומנה, אמור להיות מעולה.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הלכתי למס הכנסה לעשות תיאום מס והם בעיצומים! לא הייתה קבלת קהל! גם השביתו את המערכת באתר שלהם! זה ממש מעכב לי משכורות ותשלומים.
אה, רגע, סליחה. יש ליד חיפה, באזור המפעלים הכימיקליים, שריפה כבר מעל שבוע, האוויר מסריח, התושבים מתלוננים, יש אפס סיקור תקשורתי בנושא, ניסיתי לקדם את זה בעזרת חברים מהתקשורת שיש לי ו... כלום, אמרו לי שהבוסים שלהם אומרים שזה לא מספיק מעניין. העירייה מתחמקת ממתן תשובות ומשתיקה כל מי ששואל משהו, עמוד הפייסבוק של העירייה הפך לחגיגת אבסורד וזה פשוט מגוחך. אנחנו נושאים אוויר מלא כימיקלים והשם יודע מה יהיו ההשלכות, השריפה כבר מעל שבוע לא כובתה, ואין עם מי לדבר, אין את מי לשאול, אין דרך לקבל תשובות.
דבר מצחיק או ציטוט? הקליפ של סאיי וסנופ דוג...
https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): סיימתי את משחקי הכס וראיתי האח הגדול. זהו נראה לי...
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ע"ע דבר מצחיק... אה, ואני מוצאת את עצמי מאזינה אונליין לתחנת הרדיו "קול הקמפוס" לא מעט לאחרונה. תחנה די מוצלחת.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): קוראת קצת פייבלס (הקומיקס בו דמויות מעולם האגדות מגיעות לארה"ב).
מה קניתי השבוע: רגע רגע רגע, יכול להיות שהעברתי שבוע שלם בלי לקנות כלום? וואו, כנראה שאני קצת חולה.
תוכנית לשבוע הבא: הצטברו לי לא מעט משימות בפרוייקטים שאני מעורבת בהם, אתם יודעים, העבודה אחרי שעות העבודה כי צריך לממן איכשהו את כל הקניות האלה.
תמונת השבוע: הגור הקטן שהצטרף לגינה שלי לפני שבוע בערך. הוא בעיקר מתחבא בתוך השיח ויוצא רק לאכול לכן אין תמונות טובות שלו...