שרשור שאלות לשבוע חדש!

denush

New member
השתמשתי בנייל טק תקופה וגם מרחתי עליו לק תמיד, הוא עושה את העבודה סכ"ה... לא ראיתי שהוא פגע בעמידות או משהו...
אבל אין ספק שנייל אנבי לוקח ובגדול! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
השתמשתי בניילטק המחזק (לא סותם הסדקים) שנמכר בארץ גם בנפרד (ולא רק כסט) ואין לי מושג איך הוא כמחזק כי אף מחזק לא הזיז לציפורניים שלי (הן לא ארוכות אז הן לא נשברות, אבל מתפצלות בלי סוף). מבחינת בסיס לא אהבתי אותו, הוא גרם ללק להתקלף ממני בחתיכות גדולות תוך יומיים גג. אני יודעת שאני לא היחידה שזה קרה לה... מצד שני יש בנות שמסתדרות איתו בלי בעיה, אז כנראה לא תדעי עד שתנסי.

לק ג'ל למתחילים

היי בנות!

אשמח להיעזר בכן בנוגע ללק ג'ל-

אז ככה, בורכתי בציפורניים טבעיות חזקות ויפות.
כיום אני מחליפה מדי כמה ימים לק
אך מאד הייתי רוצה לנסות את הלק ג'ל על מנת שהצבע יחזיק יותר זמן על הציפורניים.

האם לק ג'ל מורחים כמו לק רגיל?
האם מישהי מכן התנסה ברכישה שלו באינטרנט?
אם כן, מהו המחיר הממוצע?
האם יש חברה מומלצת?

תודה רבה!

yaelsn

New member
אנחנו פחות מתעסקות בלק ג'ל

מומלץ להתייעץ בפורום השכן:
http://forums.tapuz.co.il/Nails

בד"כ ג'ל זה משהו שעושים אצל מניקוריסטית, אבל אני יודעת שיש בנות שקנו באינטרנט את החומרים ועושות לעצמן. זה לא זול וצריך לקנות גם מנורה מיוחדת בשביל לייבש את הלק

יעל י

New member
מה אתן מורחות על חותמות?

על ציפורן טבעית כמובן.
כל מה שאני שמה מורח לי את הדוגמא.
על בנויות הכל סדר.

yaelsn

New member
אני משתמשת במייבש של פושה

אבל לא מורחת מיד אחרי ההחתמה אלא נותנת לזה חצי דקה-דקה כדי להתייבש קצת
גם חשוב להשתמש בשכבה עבה של מייבש ולא לעבור פעמיים על אותו איזור בציפורן, כי אחרת זה באמת מורח

denush

New member
אני לאחרונה התחלתי להשתמש בסש וויט

והוא לא מורח את החותמות והוא הרבה פחות סמיך
ולמען האמת, עוד לא קרה לי פעם אחת העניין של ההתכווצות של הלק כמו שאמרו שקורה....
אני לא יודעת, אני ממש אהבתי את פושה אבל .... לא יודעת חחחח לאחרונה אני מתחילה לשנות את דעתי

yaelsn

New member
סש ויט באמת כמעט לא מורח

והוא גם יוזל זול מפושה, אבל הוא פשוט לא עובד לי טוב :(

או שאני לא מורחת אותו טוב או שהוא לא מגיב טוב לציפורניים שלי, אבל הוא תמיד עושה לי התכווצות, וגם בעיניי הברק שלו מחזיק פחות זמן מהברק של פושה

יש גם את עניין הרעלים אבל זה כבר שיקול אחר

Bonushkie

New member
רעלים?

אני משתמשת בסש ויט כבר כמה חודשים והוא עובד לי ממש טוב בלי התכווצויות(לפחות לא כאלה ששמתי לב אליהם), לא ידעתי שיש לו יותר רעלים, מוזר כי כל כך הרבה אנשים ממליצים עליו בטירוף ואומרים שזה המייבש הכי טוב שיש.

כנראה שאצתרך לסבול את זה כי הוא באמת מייבש טוב והלק מחזיק לי יותר זמן איתו, וגם כבר הזמנתי את הבקבוק הגדול של המילוי לפני כמה זמן ויש לי מספיק לפחות לכל שאר 2013

yaelsn

New member
יש בו toloune (בטוח טעיתי באיות חח)

נדמה לי שזה הרעל הכי פחות נורא מבין השלושה וגם נדמה לי שיש אותו בנייל אנבי ובניילטק אבל אני לא באמת מבינה בזה

Bonushkie

New member
בדקתי עכשיו באינטרנט

והחומר שיש בסש ויט אמנם לא טוב לבריאות אבל כמרכיב בלק הוא צריך להיות מעל 50% כדי שיחשב מזיק, ובסש ויט אין מינון גבוה של זה.

לפי מה שהבנתי מה שצריך להיות יותר מודאגים ממנו זה formaldehyde שהוא הכי מזיק, הרבה חברות כבר לא שמות את זה בלקים אבל היותר זולים עדיין משתמשים בזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
בכל מקרה שמים רק במייבשים/מחזקים לא בלקים

רגילים. אני לא חושבת שיש מה להיות מודאגים בכלל כי הכול באישור ה-FDA... (אי אפשר לשווק מוצרי קוסמטיקה שלא עברו אישור, כן?
).

כתבתי על כך בעבר שבעיניי זה לא יותר מגימיק שיווקי, אבל כל אחת והשיקולים שלה.

צונית

New member
אני עצובה ברמות :,-(

לפני שבועיים נפצעתי ברגל ואחת הציפורניים חטפה מכה רצינית. חשבתי שהציפורן רק נסדקה אבל היום היא בעצם התפרקה לשתיים, ואני מחזיקה כרגע ידנית את הרגל כדי שהציפורן אולי, רק אולי, לא תיפול :( האם ציפורן שנופלת/נושרת יכולה לצמוח חזרה???? תגידו שכן תגידו שכןןןןןן אני לא אוכל להתמודד עם עוד משהו רע השבוע :( :(

lilo4

New member

באופן עקרוני ציפורן צומחת מהבסיס שנמצא מתחת לעור, מה שאנחנו רואות בחוץ זה חומר מת.. בהנחה שהבסיס לא נפגע הציפורן אמורה לצמוח מחדש. בכל מקרה כדאי שתפני לרופא, רק כדי לוודא שהכול בסדר ואין סכנה של דלקת וכאלה....
אוף, כמה לא כיף
רק יכולה לתאר לעצמי איזה חתיכת מכה קיבלת....

trilliane

Well-known member
מנהל
הציפורן תגדל עם הזמן (כמה חודשים)

בהנחה ששורש הציפורן לא נפגע, אבל אם היא כרגע חצי חצי או שהאצבע קיבלה מכה הציפורן צריך להגיע לרופא לבדוק שהכול תקין.

קרה לי בעבר שנפל לי על הציפורן משהו כבד והיו לי כאבים גדולים ושטף דם ובסוף חשבתי שהסתדר, אבל אז התברר שהציפורן החדשה לא מצליחה לגדול כמו שצריך בגלל כל מה שקרה והיה צריך לעקור את הקודמת.
זה היה כואב ולא נעים, אבל אכן לאחר העקירה הציפורן החדשה צמחה כמו שצריך ואם תראי את הציפורניים שלי היום לא יהיה לך מושג שזה קרה.

בקיצור, אם הציפורן קיבלה טראומה זה משהו שצריך לעקוב אחריו.

למעלה