שרשור שאלות לשבוע חדש!

yaelsn

New member
אדיר!

זה מחובר לקיר איכשהו או שזה רק עומד על הרצפה?

הוא תלוי על קיר, צילמתי מקרוב אז לא שמים לב

פשוט יש מלא בלגאן מתחת כי הוא תלוי בדיוק מעל ארגז ספסל שאני זורקת עליו בגדים

Bonushkie

New member
כמה זה עלה לך?

מצד אחד אני צריכה מדף גדול כי עכשיו כולל ההזמנות שלי ודברים שאני הולכת לקבל מתנה(לא כולל עוד כמה דוגמיות שיהיו לי) יש לי 69 לקים ואני בספק שבמשך 3 שנים אני לא אקנה אפילו לק אחד.

מצד שני עוד 3 שנים אני עוברת דירה ואין לי מושג איך אני מעבירה מדף מפלצתי.

טוב לא נורא נראה לי אני אדאג לסיפור ההעברה במטוס שזה יגיע.

Bonushkie

New member
מאיפה הזמנת אותו?

נשמע מחיר טוב ומקסימום אם לא אוכל לקחת אותו איתי עוד כמה שנים(בכל זאת טיסה ארוכה בטירוף ונראה לי להעביר את כל הלקים במטוס זה מספיק בעיה) מקסימום אוכל למסור אותו ביד2, גם ככה יש עוד מלא זמן.

trilliane

Well-known member
מנהל
היו כאן לא מעט שרשורים בנושא, חפשי בארכיון

יש בנות שקנו מעמדים מוכנים ממכוני קוסמטיקה (אפשר גם להזמין מהאינטרנט), המחיר היה בסדר גודל של 100–200 ש"ח, כמדומני;

יש בנות שעשו בעצמן, לפי מדריכים באינטרנט (יש כמה לא רעים ביוטיוב) ואז זה יוצא זול יותר אבל מצריך עבודה וזה לא מתאים לכל אחת (אני רק רואה שרטוטים ומדידות עם סרגל, כבר מתעייפת...
).

אם את מחפשת מגירות, אפשרי בהחלט, ולמעשה יש בלוגריות שמשתמשות בשיטה הזו (נדמה לי שאפילו הפוליהוליקית המהוללת
). קני שידת מגירות קטנה באיקאה או בחנות אחרת, ואת מסודרת.

אני מאפסנת בקופסאות נעליים פשוטות; לא אכפת לי שיראו כמה לקים יש לי, אבל אין לי מקום לתלייה וגם לא מקום לשידה... הבעיה היחידה היא שבשל מצוקת מקום (וצורך בזמינות ונגישות) הן על הרצפה, והארנבון שלי נשנש את חלקן...
(רק את הקרטון, כמובן).

שאלה על מכירת לקים

כשאתן מוכרות לקים ומפרסמות פה בפורום, איך זה עובד ? שולחות בדואר ?
אני רוצה למכור לקים שלא השתמשתי בהם ואני בספק אם אשתמש בהם בעתיד וזה פעם ראשונה שלי אז אין לי מושג

denush

New member
ניתן לפתוח שרשור\החלפות מכירות

ושם מפרסמים את הלקים, אני לא טורחת לפתוח אחד באופן קבוע, אלא אם כן יגידו לי שיש לזה ביקוש וזה תמיד אפשרי כמובן :)
זה מאוד אינדיווידואלי וכל אחת מעדיפה אחרת,
לי יצא לקנות מבנות שגרות קרוב אלי אז ממש אספתי את זה מהן והעברתי להן כסף במזומן,
במידה וגרות רחוק פשוט שלחתי בדואר, והעבירו לי תשלום בפייפל,
חלק אוהבות העברה בנקאית,
זה מאוד אישי ותלוי בך ואיך את רוצה שזה יהיה :)
בכל אופן את מוזמנת להעלות לקים למכירה נשמע לראות :)

BloodyRose

New member
אפשר להכהות לק?

בעבר הייתי עושה ג'ל אצל מניקוריסטית, וכשהייתי רוצה להגיע לצבע כהה יותר מהצבע המקורי, היא הייתה שמה לי שכבה ראשונה של צבע שחור, ומעליה את הצבע הנבחר, והתוצאה הסופית הייתה נראית טוב.

לפני שאני עושה ניסויים עם לקים רגילים, חשבתי לשאול פה - אפשר לעשות את זה עם לקים? אם יש לי לק שהוא בהיר מדי לטעמי (אפור כסוף, לצורך העניין), זה יראה טוב אם אני אשים בתור שכבה ראשונה לק שחור, ומעליה את הלק האפור? או שהלקים אטומים יותר מהג'ל והאפור ישאר כמו שהוא?

תודה

denush

New member
לא התנסיתי בשילוב הזה

אבל הכי טוב לנסות על גלגל ציפורניים, או אפילו על דף במידה ואין לך (אני עושה את זה הרבה כדי לבדוק שילובי צבעים) ככה תבדקי את התוצאה לפני שאת טורחת לשים על כל הציפורניים!
בהצלחה ונשמח לעדכון לגבי התוצאה! :)

lilo4

New member
אני חושבת שכן...

עשיתי פעם ניסיון עם אחד הלקים שלי. מרחתי שכבה אחת של שחור ואז שתי שכבות מהלק הצבעוני וזה באמת יצא יותר כהה ויותר יפה לדעתי.
אבל ניסיתי את זה רק עם לק אחד, אז אני לא יודעת איך לקים אחרים יגיבו. תעשי ניסיון, במקרה הכי גרוע לוקחים מסיר לק ומורידים
מקסימום את באמת יכולה לנסות על גלגל ציפורניים או אפילו על ציפורן אחת רק כדי לראות איך זה

BloodyRose

New member
טוב, ניסיתי

לא יצא מי יודע מה. הלק נראה טיפה יותר כהה, אבל ממש לא מהותי (אבל עכשיו הוא יותר דומה לאיך שהוא נראה בבקבוק).

הניסוי גם הזכיר לי כמה הלק השחור שלי גרוע (של קרליין, עם המברשת העבה הבלתי נסבלת). יש המלצות לאחד חדש?

lilo4

New member
באסה

בעיקרון את יכולה לערבב עם לק שחור, זה אמור להכהות אותו. אבל- אני אף פעם לא ניסיתי ואין לי מושג איך זה אמור להגיב, בעיקר כשמשלבים שתי פורמולות של שתי חברות שונות.
אולי תעלי תמונות לפורום, וננסה לראות אם אנחנו מכירות לק אחר שיענה על הדרישות שלך? במקום כל הברדק הזה

יש לי לק שחור של וואו שקניתי בעיקר בשביל חותמות, אני חושבת שהוא סבבה אבל אף פעם לא השתמשתי בו בתור לק רגיל כמו שצריך, אלא רק להחתמות, אז אני לא יודעת להעיד על העמידות שלו

trilliane

Well-known member
מנהל
אני משתמש ב-ORLY liquid vinyl והוא אחלה

אם כי כדי להגיע למראה אחיד ואטום לחלוטין נדרשות שתי שכבות או שכבה אחת מכובדת. רוב הזמן אני משתמשת בו רק כבסיס (לחותמות או לנצנצים) אז פחות אכפת לי גם אם היא לא מושלמת.

בדיעבד הייתי כנראה קונה את השחור של WOW. ניסיתי טסטר בחנות (זה אחד הדברים שאני אוהבת אצלם) והוא הרשים אותי מאוד. בפרט, הוא הרבה יותר זול (רק 8 ש"ח), סמיך בשכבה הראשונה ולכן גם מתאים לחותמות.

למעלה