שרשור שאלות לשבוע חדש!

denush

New member
איזה כיף!!

dance legend ו- El Corazon,
שתי חברות שיש להם לקים מדהימיםםםםםםםםםםםםם מדהימים מדהימים...
ממליצה לך להתחיל מעיון בבלוג הזה - http://nails.annagorelova.com/

בהצלחה!

Bonushkie

New member
ממש בא לי על הכחול של DANCE LEGEND

לפי התמונות באתר הוא גם בוהק וגם בהיר מספיק. תמיד אני מתאכזבת מכחולים כי הם אפורים מדי

גם הטופ קואט זהב/כסף שלהם(בעיקר הכסף כי זהב לא יפה עליי) נראה מהמם אבל לפי מה שראיתי באתר הוא עולה 22 דולר אז אצטרך לוותר בינתיים.

הלקים שלהם באמת מהממים אבל.

lilo4

New member
חותמות ומניקור התזה

אני מריירת על הסטים של החותמות בבאנדל מאנסטר, אבל הסט השלם והמשלוח יותר מדי יקרים בשבילי כרגע...
יש לכן המלצה על אתרים אחרים שמוכרים דיסקיות של חותמות? אני מחפשת בעיקר חותמות לכל הציפורן, עדיף מאתר עם משלוח לא יקר
[מקסימום אני אחפור באיביי, אני פשוט לא בטוחה איך המגוון שם]

אני ממש רוצה לעשות מניקור התזה, האם אני חייבת לעבוד עם קשיות של טרופית או שגם קש רגיל זה בסדר?
ואני אמורה לנשוף דרך הקש או רק לקחת קצת לק ולהתיז עם הקש בלי לנשוף [כמו הצלפה כזו באוויר]?

תודה

shili11

New member
בעיקרון הסט של באנדל מאנסטר נחשב לזול...

אולי יתמזל מזלך ובאמזון תמצאי את הסט שאת רוצה בדולר או שניים יותר זול...
המחיר של המשלוח כמעט בכל האתרים הוא 5-5.5 דולר בממוצע.
ובאתר של באנדל מאנסטר את יכולה להכניס את הקוד "thanks" ותהיה לך הנחה של 10%
בנוגע למניקור התזה את יכולה לעשות את זה עם כל דבר שדומה לקשית (קש זה של בהמות ), אפילו עם עט (ריק כן, בלי הדיו חחחח)
את אמורה לשים לק על הקשית ופשוט לנשוף מהקצה השני, בהצלחה לגבי שני הדברים

lilo4

New member
לגבי באנדל...

הסט באמת יוצא זול, בגלל שזו כמות גדולה הכול ביחד יוצא לי יקר מדי
בגלל זה אני מחפשת לקנות כמה דיסקיות בודדות, אני גם לא משתמשת כ"כ הרבה בחותמות אז אני רוצה להתחיל בקטן.
חיפשתי באיביי אבל לא ממש התלהבתי מהמבחר...

ותודה על התיקון
אני כ"כ עייפה שזה פלא שאני כותבת בלי שגיאות הקלדה או כל מיני משפטים לא הגיוניים תחבירית

מצד שני... קש יותר דק מהקשיות של השתייה! אז אולי זה יהיה תחליף טוב לטרופית

shili11

New member
כן, רק חבל שאין בו חור, כדי שתוכלי לשתות דרכו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את יכולה לנסות לקנות בביוטיקר אחת או שתיים עם עיצובים מלאים ולהתנסות..
ברגע שתחליטי שאת רוצה יותר מזה ודוגמאות יותר מורכבות (וכשיהיה כסף כמובן חחח) תזמיני את הסט !

yaelsn

New member
יש בborn pretty דסקיות יפות

אני לא קניתי שם אבל נטלי בדיוק העלתה סקירה של אחת בבלוג שלה
http://nailzcraze.blogspot.co.il/2013/07/floral-gradient-stamping.html

ויש גם דברים טובים בbuy in coins ובlightinthebox
אני לא זוכרת מאיזה אתר קניתי את שלי אבל המבחר די זהה בשני האתרים אז תזמיני מאיפה שזול יותר. המשלוח אמור להיות חינם בשניהם (לפחות ככה זה היה לפני כמה חודשים כשעשיתי את הזמנה שלי)
מסתבר שהחותמות שאני קניתי הן חיקוי קונאד ואפילו כתוב עליהן KONAD בלי בושה! הן יותר קטנות מהדסקיות של באנדל אבל יש לך ציפורניים יותר קצרות משלי אז נראה לי שהן יהיו לך בסדר
רק תיזהרי כי האתרים האלה ממש ממכרים ויש שם מלא שטויות בגרושים בודדים (לא רק דברים לציפורניים)

ולגבי ההתזה - אני עשיתי עם קש רגיל (או קשית רגילה, איך שבא לכן לקרוא לזה
)
אני גם גזרתי את הקש לשלושה או 4 חלקים כי הוא היה ארוך מדי ולא רציתי ללכלך את כל השולחן. זה גם חסכוני יותר :)

Bonushkie

New member
יש מצב שהם שלחו לי דסקיות חינם

קיבלתי מייל ממישהי שטענה שהיא נציגה מהחנות ושאלה אם אני נמצאת בפורומים של לקים וכו' ואם אני יכולה לכתוב כמה מילים טובות עליהם בפורומים הם ישלחו לי 3 פריטים לנסות

האמת שחשבתי שזה סתם תרמית אבל איכשהו הם ידעו את כל הפרטים שיש במשתמש שלי באתר כולל כתובת בלי שאמרתי להם כלום וזה לא מידע ששמתי באינטרנט חוץ מזה שכתבתי בהזמנות באינטרנט לאן לשלוח.

עכשיו רק נראה אם זה באמת יגיע, אם כן כנראה הרווחתי חותמות :)

yaelsn

New member
הם שולחים לכולם דסקית חינם

יש להם דסקית עם כמה דוגמאות קטנות (לא לכל הציפורן) שאת יכולה לקבל בחינם אם בא לך לבדוק את האיכות שלהם לפני שאת קונה עוד סטים

אבל אם ישלחו לך 3 דסקיות זה ממש מגניב. הם עושים הרבה שיתופי פעולה עם לוגריות וכאלה והמשלוח משם מגיע די מהר אז בקרוב תגלי אם עבדו עלייך או לא :)

נחזיק לך אצבעות

Bonushkie

New member
הם כתבו לי פשוט לבחור 3 מוצרים

והם ישלחו לי חינם בתמורה לזה שאני אגיד עליהם כמה מילים טובות בפורומים או משהו, שזה מוזר כי אף פעם לא היה לי בלוג או משהו כזה.

הנה המייל הראשון שקיבלתי
Hi May,

How are you today? :D

This is Allison from BornPrettyStore, thanks for your support on our store.

Could you please tell us which forum are you from? Any link or name?

We'd like to send you some free samples if you can write a few words for us on the forum.

Don’t worry, items are free for you, free shipping included. You don't pay for anything.

Besides you can choose items as you like online and would get more in future.

Here latest style items related to beauty, maybe you can find something interesting:

http://www.bornprettystore.com/

We do hope can get your support and have a pleasant cooperation. :D

Please let me know if you're interested and we’ll send you review details.

Sincerely,

Allison

BornPrettyStore

אחרי זה ביקשו ממני שם וכתובת ולבחור מוצרים עד 15 דולר, ואז שאלתי אם אין להם כבר את הכתובת מהמשתמש לי וכן היה להם אז הם אמרו שישלחו לי

ממש ברצינות אין לי מושג למה הגיעו דווקא אליי, אבל אם זה לא תרמית אני מניחה שאני אגלה בקרוב! יכול להיות שהם באמת בוחרים רנדומלית אנשים לשלוח להם דברים כאלה ואם כן נראה לי שאם כל הדברים שאני הולכת להשיג בזמן הקרוב אולי יש איזה פיית לקים שעושה לי טובה חחח

yaelsn

New member
כנראה שאהבו את הסווצ'ים שלך בפורומים

זה נראה די אמיתי

כיף לך!

Name Of a User

New member
שתפי אותנו

באיזה פורומים חוץ-לארצים את גולשת?

ניסיתי לחפש ולא מצאתי, רק בלוגים.

Bonushkie

New member
הקטע שאני רק גולשת לא שמה תמונות כמעט

ואם הם באמת עוקבים אחריי בכל מיני פורומים(שלא נראה לי כי הם שאלו אם אני נמצאת בפורום או לא) בד"כ כל מה שהם ימצאו לפחות מהזמן האחרון זה בעיקר תגובות לדברים של אחרים והם גם היו יודעים שהציפורניים שלי כרגע במצב זוועתי אז גם אם אני מצלמת תמונות של המוצרים שלהם זה לא יהיה מי יודע מה

אבל עלה לי רעיון, אולי אפשר להעביר להם איזה מייל ולהגיד שכל מיני בנות פה הם בלוגריות או משהו ואז אולי הם ישלכו גם.

Bonushkie

New member
לא חייבים להיות בלוגריות

התכוונתי להגיד להם שכאילו יש בלוג ואז הם ישלחו. מעניין אם זה יעבוד.
קיבלתי מייל מהם שכתוב שהם יודיעו לי כשהם ישלחו, אם זה יגיע אפשר לנסות להעביר להם מיילים ואולי כולם יקבו דסקיות חינם

למעלה