במה אנחנו צופים הסופ״ש?

בהחלט ייתכן שזה בגלל

שבשלב הזה הוא עדיין לא חידש לצופים שום דבר מהבחינה הויזואלית.
כך שכולם רואים את אותו הדבר שכבר ראו בשלושה סרטים קודמים
ואין לזה שום חידוש ויזואלי.

מבחינת הסיפור - הוא החליט לפצל אותו לשניים וייתכן שזה תורם מאד
לבעיה. בחלק הראשון לא קורה הרבה. ממה שראיתי אז בחלק השני
יהיה הרבה אקשן וזה אולי יתרום להנאה מהסרט.
(וכל זה בלי שום קשר ל"חירות הספרותית" שהוא לקח עם הסיפור
הכתוב עצמו....).

avivs

New member
בחלק שני אתה מתכוון

לחלק השני בסרט או לסרט ההמשך?

avivs

New member
אז הוא החליט לפצל

את הסיפור לשלושה חלקים, לא לשניים

is00

New member
ראיתי את "דראד"

הרימייק מ-2012 לשופט דראד עם סילבסטר סטאלון ו... לא ממש התלהבתי.
מה שכן הנשק של השופטים די..."מגניב", אבל חוץ מזה... הסרט לא ממש השאיר עלי רושם כלשהו. לא משהו "לכתוב עליו הביתה". מצאתי אותו גם קצת לא אמין ומלא בחורים.בעלילה שלו.

כריכרכה

New member
סרט חביב. כמובן חיקוי של the raid: redemption

אבל אני נהניתי ממנו אפילו יותר מהמקור.

avivs

New member
ממש אהבתי אותו.

אפל ואלים בטירוף, עם עלילה אפסית. אבל הייתי במצב רוח שהתאים לסרט מהסוג הזה.

is00

New member
ראיתי "לופר".

אהבתי יותר מ"דראד" הרבה יותר, אבל גם הוא סבל מלא מעט בעיות וחורים, לטעמי.

נערה עם קעקוע דרקון

סרט חביב, תעלומה ועלילה חלשות, חתול שחוט מזעזע, אבל ליסבת סלאנדר מגניבה-מגניבה-מגניבה
ורוני מארה שחקנית מעולה, כל-כך שונה ממה שהיא ב"תופעות לוואי" שלא מאמינים שזאת אותה אחת.
מטריד אותי שידיד שלי אמר לי שהיה קטע בסרט שהקפיץ אותו ממש. כל הסרט ישבתי על קוצים (או אולי זה היה החתול שלי, שתקע לי ציפורניים בתחת כי התיישבתי עליו), ואז הגיעו הכתוביות-סיום אבל גם הן לא הקפיצו אותי כל-כך.
ממה הייתי אמורה לקפוץ, אני תוהה?

נ.ב
אני צריכה המלצה לעוד סרט טוב עכשיו, בבקשה.

נראה לי שהכוונה

לקטע שליסבת תופסת את מי שאנס אותה, תוקעת לו פלאג ענק בתחת ומקעקעת עליו "חזיר אונס" או משהו כזה.
כן, האמת שגם אותי הקטע לא ריגש במיוחד. אם רואים מספיק HBO הכל נכנס לפרופורציות.

לול, זה?

זה היה הקטע האהוב עלי בכל הסרט! look at me. no, not the video. I will kill you (לגמרי צחקקתי בפראות ושפכתי על עצמי גרנולה - שזה מה שאני מכרסמת כשאין פופקורן - בחלק הזה.)
אורקית, אני צריכה שתמליצי לי על סרטים טובים. אני חוששת שהטעם שלנו בסרטים דומה להטריד.

יווהוו

אני לא יודעת. אני אוהבת את נולאן, יענו התחלה ויוקרה וממנטו ואת טרילוגיית האביר האפל אבל פחות, אם כי אצל נולאן אין בכלל עינויים
. קומדיה משובחת מבחינתי זה סנאץ' - מבטאים בריטיים מטורללים, יריות אגביות. טרנטינו זה אחלה -הכל חוץ מג'אנגו, שהיה סביר בעיניי. הממ, סקורסזה: שאטר איילנד זה אחלה, והשתולים. רקוויאם לחלום! פייט קלאב זה מעולה. ושבעה חטאים. והרשת החברתית. אני נורא ברורה בשעות כאלה.

הממ, מדכא משו

נדמה שחששותיי התממשו ואכן כבר ראיתי כמעט את כל מה ששווה לראות

חוץ מהשתולים (נשמע חביב), פייט קלאב (נשמע מוזר), רקוויאם לחלום (נשמע מוכר), שבעה חטאים (נשמע מוכר גם, סביר להניח כי לpretty reckless יש איזה שיר עם שם דומה), והרשת החברתית (נשמע כמו הסרט ההוא שעשו על מארק צוקרברג, שעליו אני חושבת שאני אוותר. כל הסרטים האלה על אנשים מבריקים שהקימו חברות הייטק מצליחות גורמים לי לרגשי נחיתות ואובדנות איומים, כשאני קולטת מה הם הספיקו לעשות כשהיו בגילי בזמן שההישג הכי גדול שלי הוא שבירת שיא בשעות שינה שאדם מסוגל לישון רצוף בלי לקום לשירותים/להוריד את החתול שלו מהפרצוף שלו ולשאוף אוויר.)
אני אתחיל מהשתולים, נדמה לי, ומשם אתגלגל הלאה. תודה!

נ.ב
הידעתם? אם אתם כותבים 'נשמע' והמחשב שלכם על אנגלית בטעות, יוצא bang. חה.

גם אני חשבתי ככה על הרשת החברתית

אבל זה סרט פשוט מצוין, ובסופו של דבר צוקרברג יוצא שם יותר פתטי ממעורר קנאה.

rsmb1

New member
אכן

הדבקת עשרות שנים של יצירת קולנוע, והספקת לראות את כל מה ששווה לראות. את אגדה בעודך בת 23.
bang

דרך אגב, ראית kiss kiss bang bang?

אוי, מה, רגע, אתה ציני?

אני רואה (כמעט) ורק סרטים מאחרי 1990, וגם מפרק הזמן הזה רק סרטים שמעניינים אותי, שזה יוצא בסיכומו של דבר די מעט.

ולא, לא ראיתי. התקציר מזכיר לי בצורה מוזרה את "בולט". זה באמת טוב? כי בתקציר אני רואה שמוזכרות המילים 'קומדיה' ו'רומנטיקה', שני דברים שעושים לי בעיות עיכול

rsmb1

New member
זה בסדר

לצפות בסרטים שהוקרנו לפני שנולדת. את לא תגרמי לפרדוקס טמפורלי-אופטי אם תעשי את זה. נראה לי.

הסרט הוא לא קומדיה רומנטית דביקה - הוא קומדיית פשע טובה.
יש לך נקודת מבט שגורמת לך להפסיד הרבה סרטים טובים. Annie hall, למשל, הוא קומדיה רומנטית מעולה, ולא הנוסחה ההוליוודית שאת חושבת שאת מכירה.

כריכרכה

New member
גם אני נוטה לראות סרטים חדשים יחסית

לא מסיבות אמנותיות אלא בשל איכות ההפקה. בעבר צילומי חוץ היו מבצע מורכב ויקר וגרפיקה ממוחשבת הס מלהזכיר, לא בכדי שכיום בהוליווד רצים לעשות רימייק לרבים מסרטי המדב"פ המצליחים שהופקו לפני שנות האלפיים.

הדבר היחיד שעומד, בעיני, במבחן הזמן זה תיאטרון מצולם כמו Yes Minister האגדית.

rsmb1

New member
זה לא שאני נכנס הביתה

ומיד מכוון את המסך שלי לשחור-לבן. גם רוב הסרטים שאני ראיתי הם משני העשורים האחרונים. אני פשוט לא פוסל סרטים על סמך זה שהם ישנים. אני נותן להם קודם הזדמנות לפני שאני פוסל.

הרבה מהרימייקים האלה נופלים מהמקור, והם נעשים בעיקר בגלל האפשרות להשתמש בפרנצ'ייז שכבר הוכיח את עצמו כלכלית - הם לא סמל לאיכות קולנועית רוב הזמן. הרי מה שחשוב קודם זה המשחק והתסריט, ובעבר נטול האפקטים נראה שנתנו להם הרבה יותר משקל.

עוד לא יצא לי לראות אותה, אבל ראיתי את סדרת ההמשך (כשהוא כבר רוה"מ) ב- vod, והיא אכן משובחת. יש גם לא תאטרון מצולם מעולות.

למעלה