במה אנחנו צופים הסופ״ש?

מיכאל ג

New member
צילומי חוץ? מדובר על סרטים

כל מה שצולם בפילם משנות החמישים (סינמסקופ) והלאה מגיע ברזולוציה מצוינת ומסך רחב (אלא אם כן הסרט משודר בערוץ דפוק כמו MGM).
רימייק עושים כדי להרווחי כסף משם מוכר, לא בגלל האיכות הגרועה של הסרטים פעם! בזכרון גורלי כבר היו אפקטים ממוחשבים למשל.
והנה אפקט ממוחשב משנת 85, עומד או לא במבחן הזמן?
http://youtu.be/uOsxXi-tu_U?t=1m8s

רסמבאחד היקר

אני יודעת (לא, באמת!) שזה בסדר לראות סרטים מלפני שנולדתי. וגם קומדיות רומנטיות. אני יודעת כי עשיתי את זה ולא פגע בי ברק, שזו בד"כ דרכו של אלוהים לומר לך שהוא סבבה איתך

אני גם מספיק גדולה כדי לדעת שאתה לא יכול לומר על משהו שאתה לא אוהב אותו לפני שלא ניסית אותו. סבבוש? (חוץ מסקס אנאלי. אני חושבת שאפשר להיות די בטוחים שזה לא משו גם בלי לנסות. אבל אני אפסיק עכשיו, לפני שהמנהלים יחייבו אותי לכתוב אזהרת NG-17 בכותרת של ההודעה
)
אם כי אולי הייתי צריכה לכתוב אזהרת *בגירה וכשירה שכלית להחליט בצורה בוגרת וכשירה שכלית איזה סוג סרטים היא אוהבת* בפרופיל שלי, נניח.

כריכרכה

New member
The Blacklist, מלא בחורים כמו גבינה שוויצרית

וגם מזכיר קצת יותר מדי את The Following. ג'יימס ספיידר שחקן ענק ללא ספק והתפקיד תפור עליו, אבל לא די בכך.

וכמובן התחילה העונה הרביעית של Downton Abbey.

avivs

New member
שמעתי שהפרק הראשון חלש

אבל הטריילר נראה ממש טוב.

annefan

New member
הוא לא חלש

בעיני הוא דווקא עשוי מצוין, הכל תפור ומדויק.
זו גם הייתה הבעיה שלו...
דוגמא ממש מההתחלה.
הגיבור נכנס ל-FBI כדי להסגיר את עצמו, אומר את השם שלו לשומרת הצעירה, והולך בנון שלנטיות לסמל הגדול של ה-FBI במרכז המבואה, זאת כדי לכרוע על ברכיו עם ידים מעל הראש מתוך מוכנות לשוטרים שיקפצו אליו בשניה שהשומרת תראה במחשב שהוא המבוקש מספר אחד של ה-FBI.

הסצנה עשויה ללא רבב, וחייכתי כשראיתי אותה.
אבל היא כבר כל כך מוכרת... הגיבור יודע הכל, מכיר את המערכת לפני ולפנים ובאמת עושה את זה מצוין. אבל כבר ראינו את זה כל כך הרבה פעמים...

כריכרכה

New member
תפור ומדויק? (ספוילר)

איך זמני ידע להציב מארב לשיירה של ה-FBI אם לא היה מתואם מראש עם רדינגטון? אבל אז מראים לנו את השיחה שלו עם רדינגטון שמשתמע ממנה שהם לא מתואמים לגמרי. ואז רדינגטון בוגד בזמני ומסכל את מזימתו, אבל הוא מלכתחילה היה יכול לעשות את זה שכן הוא הוביל את ה-FBI למארב וגם היה יכול להביא למעצרו של זמני במספר רב של פעמים, החל מהרגע שירד מהטיסה..

annefan

New member
אני יכול לענות

(העיקר היה להשיג את הנשק הכימי, מה שלא היה אפשרי לפני שהילדה הושמה בגן החיות עם הפצצה על הגב)
אבל כשאמרתי תפור ומדויק התכוונתי יותר ללעריכה ולצילומים.
די ברור שיהיו שלושת אלפים קונספירציות (הראשונה שבהן האם ספיידר הוא אבא של הגיבורה או לא), אבל יש פוטנציאל לסדרה מעניינת.

כריכרכה

New member
אם זה העיקר

אז לא ברור העירוב של ה-FBI, ובכלל הוא הכיר את הכימאי בעצמו.

כן, אני מסכים שאיכות ההפקה הייתה גבוהה, לא ציפיתי לפחות.

avivs

New member
אסירים.

אחרי כל הביקורות הטובות ציפיתי ליותר.
הוא עשוי טוב והמשחק מצוין, אבל משהו היה לי שם חסר.
הסרט באורך שעתיים וחצי ומרגיש כמו שלוש וחצי שעות.

avivs

New member
נחמד מאוד.

קצר יחסית לסרטים שיוצאים היום.
הוא שומר על מתח טוב, אבל חסר בו קצת בשר, לדעתי.
בכל זאת שווה צפייה.

אלודאה

New member
מסכימה

יש שם כמה רעיונות מצוינים מבחינת פעלולים - כדאי (אחרי שרואים את הסרט!) להכנס להציץ ב"איך עשו את".

MxIxAx

New member
צפיתי בפרק השני של Defiance

אני עדיין מבולבל מהסדרה, היא לא מספיק מבוססת בשבילי, אני אנסה לבדוק אותה שוב

MxIxAx

New member
אחרי האכזבה עם דפיינס החלטתי לעבור ל

Revolution, צפיתי בפרק הראשון הרגע ונהניתי ברמות, פרק נהדר, הרבה אקשן, מבוסס ומגובש, כדאי לראות

דפיינס לא מצליחה לסחוב את המים של עצמה....

גם לי היא לא בדיוק דיברה, אם כי צפיתי בה עד סוף העונה ויש פוטנציאל לשיפור בהמשך (אם יהיה....).

Revolution הרבה יותר חזקה ומרשימה בכל הרמות.

הבעיה עם דפיינס היא שיש הרגשה כל הזמן שמסתירים מהצופים המון מידע שחסר להם
בכדי לקבל תמונה מלאה של מה שמתרחש.

אני חושד שזה נעשה בכדי למשוך את הצופים להשתתף גם במשחק המחשב און-ליין
של הסידרה, שאמור ממה ששמעתי להרחיב מאד את יריעת הסיפור ולהשלים את החסר
בסידרה.
לא יודע כי לא ניסיתי את המישחק....

הקונספט נשמע מסקרן, אבל מבחינתי טיפשי ולא יעיל כי אין לי זמן להתעסק עם המישחק הזה.....

MxIxAx

New member
סיימתי את השבוע עם

X-Men Origins Wolverine
הוא קצת יותר טוב מהסרט החדש בגלל שהוא עטוף במסגרת של חבורת אקס-מן, לדעתי

כריכרכה

New member
defiance סדרה אינפנטילית לחלוטין

revolution הרבה יותר טובה אבל גם היא סובלת מקלישאתיות הוליוודית לא מבוטלת, ובעיני jericho הייתה הרבה יותר טובה (גם מ-under the dome).

כעת התחילה העונה השנייה.

למעלה