במה אנחנו צופים הסופ"ש?

סיימתי את True Detective,

שהסתיימה נהדר בעיניי, למרות שהפרקים שבאמצע לא תמיד היו בדיוק "זה". הפרק האחרון היה מאד "זה", לעומת זאת.
מתכונן להתחיל את House of Cards ואת Les Revenants, שעל שתיהן קיבלתי המלצות חמות.

גם אני סיימתי.

מזמן לא נהניתי ככה מסדרה. פשוט מעולה. עכשיו רק נותר לי למצוא כתף לבכות עליה עד שהיא תחזור.
את בית הקלפים גם ראיתי, והיא טובה למדי.

הודיעו שלא תחזור עם הקאסט הזה?

למה לא בעצם, לפחות עם שני הגיבורים הנוכחיים? הייתי שמח לראות עוד בכיכובם.

is00

New member
זה הובהר כבר מההתחלה.

כשהיא עלתה הודיעו מראש שזאת סדרה שבכל עונה יהיה לה קאסט חדש לגמרי. רק ככה הם היו יכולים להביא שמות כמו מת'יו מקונוהיי וודי הרלסון.
זאת אמורה להיות סדרה שהיא אנתולוגיה.

אוקיי, תודה. אבל למה רק ככה הביאו אותם?

למה זה ברור שהם לא היו מסכימים להשתתף ביותר מעונה אחת?

is00

New member
את באמת חושבת שמת'יו היה מתחייב לדבר כזה?

וודי, מילא. גם אולי מישל מונהאן, שנחשבת השם הכי גדול שם אחריהם, אבל מת'יו? אין מצב.

למה לא? אני לא מבין את קו המחשבה הזה.

סדרה מוצלחת שאכן גם מצליחה מאד (אני מאמין). למה שיסרב?
כאילו מה, בגלל שזו סדרה והוא כוכב סרטים? בגלל שהוא זוכה אוסקר? (הוא זכה בו מן הסתם כבר אחרי שהסדרה צולמה.)
בחיי שאני לא מבין לאן אתה חותר.

is00

New member
אין למת'יו זמן לזה עם קריירת הסרטים שלו.

ועל כמה וכמה עכשיו, אחרי שהוא גם לקח אוסקר.

חוץ מזה זה באמת מפתיע אותך ששחקנים מעדיפים להיות "כוכבי קולנוע" מ"כוכבי טלוויזיה"?
אתה יודע כמה שחקנים מצליחים בסדרות טלוויזיה נטשו את הסדרות האלה לטובת סיכוי לקריירה ככוכבי קולנוע? המון.
כמובן רובם נכשלו וחזרו לטלוויזיה עם הזנב בין הרגליים, אבל עדיין...

קווין ספייסי וסטיב בושמי

הם כוכבים יותר גדולים ממקונהוי, והם משתתפים בסדרות בעלות מספר עונות.

is00

New member
אתה רציני? כדי לדעת עד כמה הכוכב נחשב גדול...

תסתכל על המשכורת שלו. אני מוכן להתערב איתך שמת'יו מקבל יותר כסף מספייסי ובושאמי על כל סרט שהוא משתתף בו.
לא רק זה גם תסתכל לאיזה סוג תפקידים הם מלוהקים בסרטים - ראשיים או משניים.

אני לא חושב שמפרסמים שכר של שחקנים

אבל אתה מוזמן להאיר את עיניי. קח בחשבון שספייסי זכה בשני אוסקרים ומקונוהיי זכה באחד רק לאחרונה, כך שאפשר לנחש מי משניהם מרוויח יותר.

בכל מקרה, מקונוהיי נחשב עד השנה ליפיוף שמשחק בסרטים סוג ב'. אי אפשר בכלל להשות אותו לשחקני איכות כמו ספייסי ובושמי.

is00

New member
זכייה באוסקרים לא אומר כלום מבחינת הצלחה.

זה רק אומר שהם נתנו תצוגות משחק טובות.
הצלחות בהוליווד נמדדות רק בקופות.

black sails
(ל-7)

הוא מת! לאאאא! הוא לא מת! הם לא יכולים פשוט *להרוג* אותו! זה יפגע ברייטינג של הסדרה אנושות! הם רק מנסים לבנות מתח, נכון? למרוט את עצבי הצופים, כמו מה שדם אמיתי עשו לנו עם אריק. לגרום לנו לחשוב שאף פעם לא נזכה לראות אותו משתזף בעירום על פסגת האוורסט שוב. אבל הוא לא מת. נכון? וגם צ'ארלס לא. הוא *לא* מת. אבל מי כבר יכול לשרוד אחרי שבלאקבירד דרך לו על הפרצוף? *בוכה כמו תינוקת*

אבל אן בוני מדהימה. וג'ק. וג'ון סילבר. ואלינור
פלינט התחיל קצת לעצבן אותי עם הפוסיות שלו, והסבלנות שלי לבארלו-פני-סוס כבר נגמרה מזמן. נו טוב. בכל סדרה יש את הג'ופרי שלה.
אני לא יודעת מה אני אעשה עם עצמי כשהפרק הבא ישודר ואני אראה אותו וזה יהיה פשוט הכל. לא עוד *דברים* לצפות להם. אולי אני פשוט אלך להתאשפז לי באיזה מוסד פסיכיאטרי נחמד ואשזור שרשראות מפסטה בצורות עד שמשחכס תחזור.

rsmb1

New member
אהבת את זה

שהוא קיבל מכות ממישהו ששוקל פי 1.5 ממנו, כולל דריכה על הגולגולת, נקבר בלי אוויר ואז עוד יש לו כוח לצאת מהקבר ולהילחם ולחסל את אותו בחור? נו, באמת...

אם הם רצו להגיע לנקודה שהוא מנצח אותו (ומשתלט לו על הצוות), אז היו צריכים לעשות את זה בקרב הראשון ביניהם, ולא לייצר מתח זול עם הכאילו מוות שלו.

ברוב הדברים האחרים אני אוהב את הסדרה הזאת, אבל זה...

רגע-רגע

הוא יוצא מהקבר?
לא. הוא לא יוצא מהקבר. הפרק שאני ראיתי נגמר בזה שפלינט והספינה שלו יוצאים לדרך והוא מהנהן להאל והאל מהנהן אליו חזרה ואז רואים פלשבק שבו דופריין אומר שאחרי חלוקת השלל הוא מתכוון לרצוח את פלינט ואז שוב רואים אותם מהנהנים.
אתה רוצה לומר לי שהיה עוד משהו אחרי זה? ראיתי פרק חתוך?
(בכל אופן, אם זה באמת קרה, אז צדקתי ואכן מדובר בטריק ידוע למרוט את עצביהם של הצופים. אבל אני כל-כך אוהבת את צ'ארלס שלא אכפת לי + אני תמיד נופלת בטריקים האלה ואני סוגשל אוהבת ליפול בהם כי הדאגה לגורל דמויות אהובות עלייך מזרימה אדרנלין P: )
אנשים שלא קראו את אי המטמון, אגב, אמורים לדאוג גם לבילי כי הם לא יודעים שהוא עדיין חי בספר. מגיע להם, אנאלפביתים.

למעלה