במה אנחנו צופים הסופ"ש?

אוי, אופסי-פופסי

יצאתי סתומה-משהו. אחרי הקטע של הספינות שיוצאות לדרך המסך נעשה שחור, ואז הוא נשאר שחור עוד כמה זמן, וגם כל הסצינה הזאת עשתה רושם סיומי שכזה, אז חשבתי שזה הסוף וסגרתי את הסרט והלכתי הצידה לבכות

אבל, אבל! עכשיו ראיתי את הסיום האמיתי ואני עדיין לא מסכימה איתך. ז"א, כן, אולי זה לא הכי הגיוני רפואית (במיוחד זה שהאף שלו נראה שלם להחריד בהתחשב בזה שמעך אותו מגף ענקי), אבל הסצינה עצמה היתה מרשימה במן אופן דאינריזי - נו, כמו בעונה הראשונה, כשכולם רואים אותה יוצאת מהמדורה עם הדרקונים ונופלים על הברכיים. גם פה יש מישהו עירום עם מבט מופרע בעיניים ואנשים שהם הגרסה הפיראטים לדותראקים שנופלים על הברכיים. והיי, גם לצאת בחיים ממדורה עם דרקונים על הכתף שלך זה לא הגיוני במיוחד P:

rsmb1

New member
הממ...

במשחקי הכס יש לזה הכנה לאורך כל העונה.
במפרשים שחורים לא סיפרו לנו פעם אחת שצ'ארלס הוא בן אלמוות, ואז הנחיתו עלינו את זה. הוא היה אמור להיחנק. הוא נקבר בצהריים ויצא בלילה. כמה זמן זה בלי אוויר?

הוא לא נקבר בצורה יעילה במיוחד

סתם שפכו מעליו קצת חול בקטנה. ההוכחה לכך היא שרואים את העין שלו נפתחת כשהוא עדיין שוכב בקבר - כלומר שכבת החול מעליו היתה כ"כ דקה שהוא יכול היה למצמץ אותה מעליו. שאלה אחרת היא מדוע קברו אותו באופן רשלני כל-כך.
תראה. ברור שלא צריך לחפש חוסר הגיון בסצינה הזאת כי חוסר הגיון יבוא וימשוך לך באוזן לגמרי בעצמו. ובכל זאת יש בה יופי, כמו בסצינות האלה בסינסיטי שמפוצצים מישהו בכדורים והוא קם ואומר משפט מגניב ומפוצץ בכדורים בחזרה. יש לי חולשה לדברים כאלה.

rsmb1

New member
חשבתי

על זה (הם מכסים אותו רק בשכבה דקה של חול) כבר בסיום הפרק, אבל זה חלק מהבעיה.

כשהם מראים אותם מכסים אותו בשכבה דקה של חול ואז חותכים לסצינה הבאה, היוצרים מכוונים שישתמע מכך שהם המשיכו את הקבורה to completion.
אם הם רוצים לספר סיפור לפיו הם מכסים אותו בשכבה דקה של חול, מתעייפים מהמאמץ ומחליטים לדחות את העבודה ליום אחר, אז הם היו צריכים להראות אותם משליכים את האתים והולכים לשתות משהו (עוד 10 שניות).
זאת סתם הטעיה זולה (אני לא אומר שאין הטעיות טובות כמו "מספר בלתי מהימן"). תארי לך שבמשחקי הכס (הסדרה) היו מראים את החרב יורדת *לכיוון* הצוואר של אדארד (משתמע מכך שהוא הולך להיפרד מהתסרוקת שלו) ואז בפרק אחרי מגלים שאדארד עדיין בחיים כי המוציא להורג עצר את החרב באמצע התנועה ולא ראינו את זה פשוט בגלל שלא הראו לנו את החרב כורתת את הצוואר...

חולשה זה טוב ויפה. כולנו אנושיים, ובמיוחד החתולים מבינינו, אבל אצלי החולשה לוקחת לכיוון השני של חולשה לטיפשות כזו (של היוצרים; לא שלך
).

avivs

New member
מפרשים שחורים 5-6

פרקים מעולים. הסדרה הזו מצד אחד נעה לאט מאוד, אבל מצד שני קורים שם הרבה דברים בו זמנית.
מאוד נהנה.

avivs

New member
סיימתי את העונה של מפרשים שחורים.

חבל שיש רק שמונה פרקים.

סדרה מעולה שהפתיעה אותי לגמרי. הפקה מדהימה שעומדת בשורה אחת עם סדרות כמו משחקי הכס.

מומלץ בחום למי שעוד לא ניסה, למרות שיש לא מעט קטעים איטיים.

למעלה