ג'ודו: אליפות אירופה יום 3

BentzWatchJudo

New member
ההגרלה של אריק זאבי

כתבתי לפני כמה ימים. אני מעתיק שוב לפה:
אריק זאבי קרב ראשון מול בלרוסי.
בשמינית הגמר או שוודי או בוסני כאשר הבוסני זה אלוף אירופה משנה שעברה שניצח גם את אריק בדרך (ברבע הגמר, אבל בשנה שעברה אריק היה מותש מקרב קשה מאד מול פיטריס הגרמני שלב אחד קודם, סה"כ המאזן בין אריק לבוסני זה 4:1 לטובת אריק).
נקווה לנקמה בשבת.
ברבע הגמר סיכוי טוב שאריק שוב יחפש נקמה מול הלטבי שניצח אותו באליפות העולם האחרונה או מול גאורגי שניצח אותו בקרב הניחומים באליפות אירופה הקודמת.
בחצי הגמר יש סיכוי למפגש ישיר מול הצ'כי שאריק נלחם איתו על דירוג באולמפיאדה.
בכל מקרה אריק חייב לזכות במדליית זהב בשבת כדי להיות מדורג באולימפיאדה ולקבל הגרלה נוחה יותר שם.

זאבי לוחם אמיתי ! ענק. איזה איפון!!!

יכול לשמש גם עכשיו מדריך בכיר ב לוט"ר לכל דבר.

yati6

New member
שום איפון , השופטים כנראה מושחתים או רוסים

אבל בסוף אריק ניצח וזה מה שחשוב !!!
ניצח בוואזרי (שהיה אמור להיות איפון) ויוקו (שהיה גם אמור להיות איפון)
והיה צריך לקבל לדעתי עוד יוקו לפחות.

בסופו של דבר לשופטים לא היה מה לעשות והזמן נגמר.

אריק נראה נהדר - חד מאוד ומרוכז , זה היום שלו.

בגמר הגיאורגי , די חזק אבל לטעמי אריק פייבוריט.
המאזן ביניהם - 3-0 לאריק, פעם אחרונה באליפות אירופה בוינה 2010.

יאללה אריק זהב !!!!!

בשניות הראשונות הלוח הראה 100-0

כלומר איפון, אחר כך הם שינו את זה.

אבל זה היה אחד הקרבות הגדולים שלו אי פעם.

מספיק אגב היה להביט בנחישות של פניו ושפת גופו של זאבי, שהוא לא משאיר לטלה הרוסי הרבה ברירות.

BentzWatchJudo

New member
כאמור מדלית זהב ורק זהב יבטיח לאריק דירוג...

כאמור מדלית זהב ורק זהב יבטיח לאריק דירוג והגרלה נוחה יותר בלונדון

"בנצי" יוצא בהכרזות

"רק מדליית זהב תבטיח לאריק זאבי דירוג והגרלה נוחה יותר בלונדון", שנשמעת כמו הכרזה של אדם שיודע על מה הוא מדבר

מאחר ש "בנצי" משקיע את רוב מרצו באלפי שעות של ג'ודו , כולנו בטוחים עשה את הדבר הבסיסי במשך השנתיים האחרונות, בדק מצא על סמך איזה בסיס נקבעים המדורגים בג'ודו באולימפיאדה.

אך האמנם בנצי יודע באמת איך נקבעים המדורגים לקראת ההגרלה באולימפיאדה?
יש לו סימוכין?

alonshin

New member
מה אתה רוצה, הוא די צודק.

בשביל להכנס ל-8 הראשונים בדירוג אריק צריך מדלית זהב או אולי גם כסף, מה שיתן לו הגרלה נוחה יותר בלונדון. ארד לא יספיק לקדם אותו לשמינייה

BentzWatchJudo

New member
אלון, אני בדקתי אחרי אליפות אפריקה.

הוא חייב זהב, אלה אם כן משהוא שיהיה מדורג לפניו יפצע ולא יופיע בלונדון.
במקרה של זהב הוא הטוח מדורג. כסף והוא לא בשמיניה. כאמור במקרה הזה בדקתי מראש וגם פרטתי בפורום.

"בנצי" מומחה הג'ודו העולמי

נראה שאתה מתקשה להבין את השאלה.
נשאלת שאלה פשוטה: על סמך איזה מפתח, קובעים את המדורגים בהגרלה לאולימפיאדה?

והאם אחרי אלפי שעות שאתה עוסק בסיקור ג'ודו יש לך סימוכין לתשובתך?

PRINCER

New member
בקשה

שמע, אני נמצא בפורום מיום הקמתו ואני קורא גם בפורומים אחרים בתפוז. אף פעם לא ראיתי כזו גסות בכתיבה מאדם שבסה"כ הוא מאוד ענייני ומבין.
אני מבקש ממך, עזוב אותו בשקט. די להתנשאות הזו בכתיבה!

יש דרך לבקש בקשה או לחפש סימוכין. מה שאתה עושה זה ממש מכוער.

ואם התכוונת שלי הוא סתם את הפה, אז זה ממש לא כך. הויכוח שלי איתו היה לחלוטין חברי.

אני חייב לציין שהצטרפותו של בנץ לפורום הוסיפה לנו המון. הוא כותב שמאוד מוסיף לפורום ואני לא רוצה שההתנהגות שלך חס וחלילה תגרום לעזיבתו!

אני יודע שאתה חבר שלו. ולכן לא ממש אובייקטיבי

לא התכוונתי אלייך היו גם כמה אחרים.

אבל מאחר שאתמול הוא ביקש לסתום פיות בצורה גסה למי שהעלה ספקולציות וגם ביקורת, השאלה נשארת באוויר- האם הוא מומחה הג'ודו יודע על מה הוא מדבר?

האם יש סימוכין לדבריו?

אני בטח לא מתיימר לומר שאני מומחה עולמי

לשחיה כמו פרג היודע כמובן תמיד יותר יו"ר איגוד השחיה "הטיפש"(כלשונו של פרג) ,למרות שראינו שזה לא ממש נכון .., ולא "מומחה הג'ודו שלנו בנצי, בסך הכל הפעלתי את אופציית החיפוש בגוגל, לדקות ספורות. מה כל אדם חושב יכול לעשות, כדי לבחון את הנושא.

אולם, מאחר ש"בנצי" אתמול ניסה לסתום את פיהם של כמה משתתפים על עצם קיום הביקורת על דפוס העברת אינפורמציה מסולפת באתרי הספורט, כמו גם בצווחהספציפית שיסתמו את הפה למי שהעלה סברה שבהחלט יתכן שוועד אולימפי מקומי יכול בחלון הזמן שלאחר האליפויות המקומיות ועד הפרסום הראשוני להודיע על העדפה מקומית שלו(למרות שלא ראינו ולא לרגע סימכין לדבריו)- הרי שאנו מבינים כעת שתם עידן הצניעות של "בנצי". האו כבר יודע הכל ויש לו בוודאי סימוכין בפלדה.

ובכן, מצד אחד זה די מתבקש, אחרי אלפי שעות של השקעה בג'ודו , כולנו מצפין שיהיו לו סימוכין להכרזה כמו זו מפתח פרסום ההגרלה באולימפיאדה.

אני בטוח שכולנו בטוחים שהוא לא מתבסס על שמועות שהופרכו לאוויר וספקולציות לא בדוקות.
רק אם אפשר, כלשונו, "אפשר קישור" ?

BentzWatchJudo

New member
אורן אהרוני יש לי בקשה

תחסום אותו. די נמאס.
אני מבקש ממנו שיעזוב אותי במנוחה וזה לא עוזר.

רק שלפני שהוא יחסום אותי כי למומחה הגו'דו

שלו נמאס, תוכל לענות על שאלה פשוטה שנשאלת?

או ששאלות פשוטות עושות לך כאב ראש?

alonshin

New member
להרבה אנשים בפורום הזה נמאס ממך

אתה כותב בגסות ובתוקפנות, מכניס הרבה רעל ודם רע לפורום הזה, מזלזל ומציק לאנשים, מתנשא ומעליב ודי הורס את האווירה בפורום

מעניין אותי אם אתה מתנהג בכזאת גועליות גם לאנשים בסביבתך המשפחתית ובעבודה, או שאתה מוציא אגרסיות רק על אנשים זרים שאתה לא מכיר באינטרנט

ככה או ככה, אתה עושה פה נזק בצורת הכתיבה שלך, כך שכבר לא משנה התוכן של הדברים- ברגע שאתה פותח משפטים בהתנשאות, תוקפנות ועלבונות ציניים אף אחד כבר לא קורא את ההמשך של המשפטים האלו.

אגב כמו PRINCER גם אני כאן מיומו הראשון של הפורום, היו כבר גולשים וולגרים ומעצבנים שצצו ונעלמו ב-8 השנים האלו, אבל אתה בהחלט בטופ 3

למעלה