צ.ל בשירשור השני.
J juanes New member 28/4/12 #72 באיזו שעה צפוי להתקיים קרב הגמר של אריק? בעמוד של התחרות אני לא מצליחה לאתר אותו. תודה
B BentzWatchJudo New member 28/4/12 #75 זה מה שצפוי התחילו קרבות הארד והגמרים. המשקל של אריק שלישי בסדר. כלומר זמן של 4.5 קרבות ושני טקסי מדליות לגמר של אריק
זה מה שצפוי התחילו קרבות הארד והגמרים. המשקל של אריק שלישי בסדר. כלומר זמן של 4.5 קרבות ושני טקסי מדליות לגמר של אריק
B BentzWatchJudo New member 28/4/12 #82 נחמד לראות פנים חדשות בפורום אולי אני מתבלבל או שפספסתי אבל לא ראיתי תגובות שלך קודם. מוזמנת לקחת חלק פעיל פה לפעמים.
נחמד לראות פנים חדשות בפורום אולי אני מתבלבל או שפספסתי אבל לא ראיתי תגובות שלך קודם. מוזמנת לקחת חלק פעיל פה לפעמים.
J JonJon9 New member 29/4/12 #84 אז הוא מגיע כמדורג ללונדון או לא? בהתחלה הבנתי שהמדליה הבטיחה לו כניסה למדורגים, אבל אח"כ שמעתי ששניים שהקדימו אותו בדירוג (מאוזבקיסטן וממצרים) זכו גם הם בתחרויות היבשתיות שלהם ולכן הוציאו את אריק מחוץ לשמיניה.
אז הוא מגיע כמדורג ללונדון או לא? בהתחלה הבנתי שהמדליה הבטיחה לו כניסה למדורגים, אבל אח"כ שמעתי ששניים שהקדימו אותו בדירוג (מאוזבקיסטן וממצרים) זכו גם הם בתחרויות היבשתיות שלהם ולכן הוציאו את אריק מחוץ לשמיניה.