ג'ודו: אליפות אירופה יום 3

בשאיפה לטופ 1

ואחרי שכולנו מחבקים את בנצי החביב שיורק לכל עבר אבל קצת חסר סימוכין לדבריו, וכועסים על האיש הרשע והמרושע בשורה התחתונה
האם אחרי שא' שא' מרחרח לב' וב'מרחרח לא', ומוציאים אגרסיות מנותבות על האיש הרע, האם גאוות תהיה בפורום של מומחים שלא בודקים את עצמם, וכל עמדה ביקורתית שאגב יש לה סימוכין מכניסה אותם להיסטריה?

זו שאלה מעניינת.

doron62

New member
פר תקשיב

אם רק אחד היה אומר לך שאתה גס ןמתנשא..אז אולי הוא סתם אדיוט אם היה מדובר בשנים אז אולי הם סתם טועים אבל מאחר ומדובר לפחות בחמישה שאני ספרתי אז אולי כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה מגיב ותוקף.

alonshin

New member
אמרתי לך, זה לא תוכן דבריך אלא צורת ההתבטאות

הרי יכולת גם לרשום "בנץ אפשר בבקשה סימוכין למה שכתבת?"
או משהו בסגנון

אבל בחרת לצאת ברצף של לגלוגים, ציניות ותוקפנות בלי סיבה.

וזה לא רק היום, זה כמעט בכל דיון שאתה נכנס אליו או יוזם אותו- איך אתה מסביר את זה שאתה מסתכסך עם כל האנשים בפורום, שאליו הגעת רק לפני כחודשיים? הבעיה היא באנשים האחרים או בך לדעתך?
קצת דרך ארץ זה הכל

א. נראה של ראית את ההתנהלות של "בנצי" ביומיים

האחרונים, אפרופו דרך ארץ, גם בלי שום קשר אלי.

מאידך, אני בהחלט מוכן לקבל גם ביקורת כשהיא מגיעה ממקום בונה.

אגב, בכל זאת חלק מדרך הארץ שלך היא להביע עצמך בצורה אמינה.אל נא תהפוך חיכוך ל"עם כל" מה שבעליל איננו נכון
גם אם לך היו חיכוכים בעבר, ויש לך הם הולכים ובאים- אני אדם דעתני שמאין בעובדות ושכל ישר, שמוכן להגן על עמדתי כשאני חושב שאני צודק, ומשתדל לגבות את עצמי.

ב. אבל בוא נבחן את העניינים לגופם.

אתמול בנצי, ואני חוזר על דבריו באופן חופשי, דרש "שיצעקו" (כלשונו) על משתתף מסוים (דומני GUI) בגלל שהזכיר את טורניר אבו דאבי ואח"כ על אחר בגלל שהעלה סברה על חלוקת הכרטיסים הסופית, תוך חזרה על מנטרות מלאות גידופין וליגלוגים ודרישה לסתום את הפה נוסח עדי פרג, בהמשך החל לצווח על כל מי שהעביר ביקורת ולא מדובר רק ב"חברים" על הסיקור הבלתי אמין של האליפות
בטענה שהוא מדבר שטויות אח"כ, תקף משתתפים נוספים שבל יעזו לבקר את הסילופים וחוסר הדיוק האבסרודי של התחרות אתמול בתקשורת.
ניכר לאדם מהצד, שהבחור כבר נמצא במשכנות עדי פרג מלא גידופין.

אי לכך התבקש לשאול שאלה פשוטה, האם הוא יודע על מה הוא מדבר.

BentzWatchJudo

New member
הוא פה יותר מחודשיים.

קודם היה לו יוזר אחר עם שם די דומה (אם אני לא טועה פר אקסלנס1) שנפתח אם אני זוכר נכון בסוף 2011.
אני מרשה לעצמי לנחש שהיו גם כמה יוזרים נוספים לפני זה.
עכשיו גם ברור למי היו סימוכין ולמי לא.

doron62

New member
היית חייב לתקוע גם לעדי פרג

שלפי חישוב פשוט שחה באולימפידה עוד לפני שהיית אפילו רעיון.שוב קצת צניעות וכבוד לא תהרוג אותך...

doron62

New member
היית חייב לתקוע גם לעדי פרג

שלפי חישוב פשוט שחה באולימפידה עוד לפני שהיית אפילו רעיון.שוב קצת צניעות וכבוד לא תהרוג אותך...

דורון, אני מביו מה אתה אומר

רק שאני לא מסכים עם הלוגיקה שלה.
אתה צעיר בן 50, ומגיע ממנטרה של "הצעירים יותר צריכים לתת תמיד כבוד לזקנים מהם, כי הם נולדו קודם".
ובכן ידידי, זה לא אקיסיומה. יש הרבה אנשים מבוגרים שמגיע להם כבוד וגם לצעירים.
ברמה האישית יש לי כבוד רב להבדיל ממנו, לאנשים שהקימו את המדינה הזו ויש לי גם לצעירים ממני.
כבוד ניתן למי שמגיע לו לא בגלל גילו ובסופו של דבר ארדם גם ביכולת שלו להתדיין עם ביקורת. כמו שאני טורח כעת.
אם יש ביקורת מסויימת על הנימוסין שלי בפורום, פרג הוא טיפוס חסר דרך ארץ לחלוטין נקמני, שואף מדון רק לשם מדון והעניין כפי שראינו שלו בספורט הוא מקרי לחלוטין.הוא לא אוהד ולא מעודד, אלא רק כאן רק בשביל התנצחות נטו.
מעולם לא ראינו אותו מעודד ספורטאי ישראלי, אלא רק מגדף בקללות את יו"ר אירגון השייט וכל מי שמעז לבקר אותו .

doron62

New member
לא אמרתי בשום מקום שאסור לבקר

אבל שאלה גדולה היא אך עושים זאת באזו שפה באזה טון.ואצלך במקרים רבים הטון צורם.וחןץ מזה במקרה הזה זאת סתם היתה הכנסה לעדי ללא שום קשר.........
ידידי גם אני יודע להיות ציני וסרקסטי אבל לפעמים זה עובר את הגבול.......כל מה שאני מנסה לאמר לך בפוסטים האחרונים.......תרגיע קצת

א) לא על כל דבר צריך להגיב

ב) גם אם מגיבים קצת לסנן את המילים

ג)לא כל דיון ואי הסכמה צריכים להפוך להתנצחויות -עם כניסה להערות אישיות והכנסה מתחת לחגורה

ולסיכום-נכון שהגיל אננו פרמטר יחידי אבל לפעמים יש לו משמהות...בטח כשמדובר בבן אדם שגם אם אנך מסכים איתו עשה משהו בחייו.

doron62

New member
אפשר לחשוב שכל ההכרזות השחצניות שלך

תמיד מבוססות.ולא אמרתי כלום לגבי מה שבנצי כתב כי לא בדקתי.

גם לך יקירי לא תזיק צניעות

אתה סוג של קביצר היושב בצד שמלבד הערות אד-הומינם לא אומר בעצם שום דבר ענייני.

ואגב למרות טענתך הלא נכונה

אני משתדל להבהיר היכן מדובר בעניין של גיבוי והיכן של שכל ישר.
אני למשל מצאתי עדות באתר אמין, לגבי המפתח לקביעת המדורגים בהגרלה.
אבל אני משאיר את במה למומחה הג'ודו העולמי שבוודאי אחרי שטרח להזכיר לכולם שהוא בר סמכא ולכן האחרים מדברים שטויות את הבמה לקשר לכולנו את הסימוכין שלו.

BentzWatchJudo

New member
קרב ראשון: אריק מנצח בוואזרי מעונשים

הבלרוסי לא נתן לאריק לתקוף, עשה הרבה התקפות סרק ולבסוף נענש.
צריך לדעת לצח גם קרבות כאלה וגם בצורה כזאת אפילו שזה פחות מרשים.
עוד מעט שמינית הגמר.
בהצלחה!

yati6

New member
למרות שאני לא בטוח שלא היה איפון לשוודי

כשהשופטים התייעצו ונתנו רק וואזרי.
כשהשוודי ראה את זה הוא נראה מאוד מתוסכל מכך שלא היה איפון.

בכל מקרה, אחרי המהלך הזה אריק נראה אחרת לגמרי. נראה מאוד חד, מקווה שימשיך כך.

בקרב הבא האלוף האולימפי ב-עד 90 , טסירקידזה הגיאורגי.
בהצלחה !!

usr

New member
אריק בחצי הגמר

ניצח בהחלטת שופטים.
קרב קשה נגד הרוסי - בהצלחה

למעלה