מסיבת עיתונאים שעוררה בי בחילה
בייחוד ורשביאק שלדעתי מזמן כבר היה צריך לשים את המפתחות על השולחן.
הוכחה לטמטום : ממה שהבנתי אם גם קרויטר וגם מוצ'קייב יעשו קריטריון יבדקו של מי התוצאה נחשבת טובה יותר ואז ישלחו אחד מהם.
אם רק אחד יעשה קריטריון הוא יישלח.
כלומר, יכול לקרות מצב שקרויטר יעשה 2:30 ומוצ'קייב תעשה 18 מטר ורק אחד יישלח ?? הזוי בהחלט.
אני עדיין לא מדבר על האפשרות ששניהם לא יעשו קריטריון - אפשרות סבירה מאוד - ואז יהיו רק 2 ספורטאים צעירים . והרבה פה עוד לא הבינו למה מתעקשים לשלוח רק 3 צעירים.
אין לי מושג איך ורשביאק נבחר לראשות הוועד וזה גם לא מעניין אותי, אבל הוא נמצא שם יותר מדי זמן וצריך לרענן.
חוץ מזה שה"בקיאות" המרשימה שלו בקריטריונים בענפים ובשמות שואפת לדעתי לאפס מאדם שמרוויח בחודש יותר ממה שאנשים רבים עושים בשנה, וזה בוודאות ובלי לדעת כמה הוא מרוויח. ותודה ללוסטיג שהציל אותו ממבוכה פעם אחר פעם.
מציע לארשנסקי ומצקין לערער , אולי בבית הדין יבינו ויישמו את המלצות הוועדה, שממה שאני זוכר הורכבה מאנשים שמבינים משהו בספורט.
ומעבר לזה, אל תדאגו. אני מאמין שבמסיבת העיתונאים לפני ריו 2016 יישבו אנשים אחרים. הייתי רוצה לראות שם מישהו מהג'ודו. אולי יצליחו לשכנע סוף סוף את יעל ארד, אולי פונטי יעלה מדרגה, ואולי אריק אחרי זהב אולימפי. אין מתאים ממנו לתפקיד.