האקס פקטור USA - טופ 12

ra8452

New member
מסכימה איתך

אקס פקטור היא תוכנית ברמה מאוד נמוכה בהשוואה לדה וייס ואמריקן איידול.

אגב כיוון שאין פורום דה וייס אני רוצה לציין את הפייבוריטים שלי: מהקבוצה של בלייק: ריי
מהקבוצה של סילו: קרוליין
מהקבוצה של כריסטינה: ג'קי', מתיו וג'וש שממש הפתיע אותי בנוקאאוט
הקבוצה של אדם: פרסטון, ג'יימס וטאסן

ולמרות זאת רשמי מהתוכנית:

קודם כל לגבי בחירת השירים באופן כללי אני נותנת להם ציון נכשל.

מלבד הקבוצה של קלי ששם עוד ראינו יצירתיות בבחירת השירים כל שאר בחירות השירים היו של להיטים מהשנה החולפת גג שנתיים אחרונות וזה פשוט צפוי ומשעמם

הקבוצה של קלי נכון לכרגע נשמעת הכי טוב.

לגבי המתמודדים עצמם:
הבנות- אם נשפוט רק לגבי התוכנית הזאת אז אכן לדני מגיע ללכת הביתה. אבל בגלל שאני יודעת שהיא מדהימה, בחיים לא הייתי מוותרת עליה. הבחירת שיר של מיילי סיירוס הייתה אומללה וממש הרסה לה.. היא צריכה שירים בלוזיים וחבל שהיא הלכה.
אילונה- ממש ממש סתמית וצפויה. האם אנחנו בתחרות שירים או ריקוד?? ורק אני חושבת שילדה בת 17 לא צריכה להתלבש ככה ולפזז ככה על הבמה?
ריון- היא שם רק בגלל הנכות שלה. מההתחלה לא חשבתי שהיא מי יודע מה. הבחירה בשיר של דמי אומללה, ועוד יותר אומללה ההתחנפות שלה אליה בכך שאמרה ש"דמי אומנית גדולה" פחחח
קאיה- היא הבת האהובה עלי מהבנות שנשארו. כבר רואים שדמי הורסת אותה עם כל הנגיעות הסקסיות האלה בשיער במהלך ההוופעה.אבל עדיין לפחות השיר התאים לה.

בנים- קבוצה מאוד חלשה.
ג'וש לוי- אני חושבת שהוא ווקאליסט מעולה, אבל שוב כל הריקודים האלה והדאווין לא עושה עלי רושם. אם הוא היה רק שר ובוחר בלדה כזאת חמודה אין לי ספק שהוא היה עובר כי הוא כישרון ענק.
קארליטו- אני ממש לא אוהבת אותו הוא מלא פוזה ונראה כזה ערס. למרות שאני חושבת שהוא כן ווקאליסט טוב הוא פשוט סתמי ברמות והיה צריך לעוף לדעתי.
קארלוס- אני אוהבת מאוד את הגוון טוב שלו, אבל הוא זייף במהלך הביצוע, וזה לא הפעם הראשונה.
טים- הוא נתן את הביצוע הכי יפה היום, אותי אישית הוא ממש משעמם , הוא גם מאוד קיצ'י בבחירת שירים שלו ויותר מידי מתוק בקול שלו, הייתי רוצה לשמוע יותר חיספוס אבל לא נראה לי שהוא יכול להביא את זה ,אבל אין ספק שהוא מוכשר.

25 פלוס- הם היו הכי טובים.
אני מסכימה איתך לגבי ג'ף גוט. אני ממש לא מתלהבת ממנו, אני לא אוהבת את הגוון קול שלו ולדעתי הוא היה צריך לעוף.
ריצ'ל- היא הפייבוריטית שלי בקבוצה הזאת עד עכשיו. היא מקורית, אני אוהבת מאוד את הקול שלה שלדעתי הוא מאוד תיאטרלי וברדווי כזה אבל אני אוהבת את זה.
ג'ימס- אני מאוד מאוד אוהבת את הגוון קול שלו. הביצוע היה בסדר ולא יותר מזה, אבל אני חושבת שכן היה מגיע לו להישאר.
לילי- בהתחלה לא ידעתי איך לאכול אותה, היא מאוד שונה והיא בהחלט מזכירה לי את וויטני יוסטון במראה ובשפת גוף. אני מאוד אוהבת איך שהיא מגישה את השיר, היא דיווה.

קבוצות:
אלכס וסיירה הם ללא ספק הכי טובים והם הפייבוריטים שלי בתחרות, ולמרות זאת אני חייבת לציין שהבחירת שיר ממש לא הייתה טובה. לגבי אלכס הוא מאוד מזכיר לי בגוון קול שלו וגם קצת במראה את כריס אלן הזוכה העונה ה8 של איידול, וגיליתי שהוא נבחן גם לאיידול בעונה שעברה. לגבי הצמד עצמם יש ביצועים מעולים שלהם ביוטיוב. ואני דוקא מחבבת יותר את סיירה וחושבת שיש לה גוון קול מאוד מעניין ומיוחד.
הקבוצה של הבנות שסיימון הרכיב- לי נראה שרק בגלל שסיימון הוא זה שהרכיב אותם הוא לא שולח אותם הביתה כי הם היו מאוד סתמיות, השירה הייתה פלאט, ללא הרמוניות.ושוב פעם כל הדאווינים מסביב, הדלתות וההופעה לא עושה לי את זה, אנחנו בתחרות שירה.
רוקסי מונטנה- אני חושבת שהם כן היו צריכות להישאר כי יש להם הרמוניות מאוד יפות, להבדיל מהקבוצת בנות השנייה שסתם שרו ביחד. חבל שהם לא בחרו שיר יותר שקט כדי שיוכלו לשמוע יותר טוב את ההרמוניות.
להקת קאנטרי בנים- בלעעע. לא הבנתי את בחירת השיר האומללה. כל פעם שהבחור עם הקול בס הנמוך פותח את הפה אני אוטמטית מתחילה לצחוק, זה נשמע לי כמו פארודיה.

דמי שופטת ומנטורית גרועה

לשלוח את דני גיימר, המתמודדת הכי טובה שלה אחרי אשלי וויליאמס הביתה, רק מוכיח עד כמה דמי שופטת ומנטורית גרועה.
קודם אשלי ועכשיו דני?

השועל ממש לא אהב את הבחירות של דמי. היא הורסת במו ידיה את הסיכויים שלה לזכות גם העונה, והופכת בהדרגה שופטת הכי שנואה בארה"ב.

אגב, שימו לב שמבחן הצופים דני קיבלה מקום ראשון, למרות הביקורות של השופטים וההדחה הבלתי מוצדקת שלה ע"י דמי.

Bar Ben David

New member
דמי

הסיבה היחידה שהיא נשארת שם זה כי יש לה כימיה טובה עם סיימון
היא לא מוכיחה את עצמה כבר עונה שנייה ברצף אם התכנית תחזור לעונה הבאה בטח היא ופאולינה ייראו את עצמן בחוץ.
לגבי הכימייה של דמי עם סיימון זה משהו שאפשר לוותר עליו קלי ממש טובה ומזל שלא וויתרו עליה.
סיימון צריך לחשוב טוב טוב עם המפיקים מי יהיה הליהוק לעונה הבאה אם תהיה בכלל.
בנתיים הפאנל של העונה הראשונה עם חיזוק של מריו הוא הפאנל הטוב ביותר שהיה בתכנית.

Uri04

New member
דווקא העדפתי את סטיב...

מאריו לופז הוא רובוט של ההפקה.

Uri04

New member
זה היה לפני שהיא שרה..

אבל בתכל'ס - מי נותן לנערה ששרה "The House of the Rising Sun" ו-"Gorgia in my Mind" שיר שהוא הדבר הכי רחוק ממנה - שיר של מיילי סיירוס? כאילו... זה כמו לתת לעומר אדם לשיר שירים של ג'וני קאש.. דמי הזאת גרועה ברמות.

דני סיפרה בצ'ט האינטרנטי איתה

שהיא בכלל לא שומעת מוזיקה ולא מכירה בכלל מוזיקה עכשווית.
ואם ככה היא שרה בלי בכלל לשמוע מוזיקה ולהכיר שירים, אז השועל חושב שזה פשוט מדהים.
השועל לא מבין איך דמי יכולה לוותר עליה, ועוד אחרי שויתרה על אשלי וויליאמס.

Uri04

New member
כי היא לא שרה טוב

אני ממש לא מבין מה ההתלהבות ממנה השבוע, היא היתה החלשה מבין כולן, אבל לזכותה ייאמר שדמי הרסה לה עם בחירת השיר התמוהה הזאת.

omer719

New member
סתם נקודה לציון,

דמי זכתה בשנה שעברה בשופטת האהובה ביותר בPeople's Choice', שזאת תחרות שמן הסתם בנויה רק על הצבעות הקהל,
והיא ניצחה מול אדם לווין, כריסטינה אגילרה, ג'ניפר לופז ובריטני ספירס.

אז למה משנה איך היא שופטת, טובה או לא, בסיס מעריצים עצום כבר יש לה

בניגוד לדמי, השועל מאוד אוהב את קלי

שופטת ומנטורית אמיצה עם חזון שרואה כמה מהלכים קדימה ולא מוותרת על המתמודדים החזקים שלה רק בגלל שפישלו או היו פחות טובים פעם או פעמיים.
מנטור טוב יודע לראות מעבר לאותו רגע. וקלי בהחלט מסתמנת כמנטורית מעולה. החל מזה שהשאירה את רייצ'ל פוטר למרות שלא היתה בשיאה במבחן הכסאות.
עכשיו כשרייצ'ל חזרה לשיאה (היא היתה חולה ובגלל זה נתנה הופעה פחות טובה ווקאלית במבחן הכסאות) אפשר לראות בבירור שהיא עולה על כל שאר המתמודדים בתחרות.
כך שאם קלי היתה נחפזת לשפוט על פי פעם אחת בודדה, כמו שעשתה דמי, היא היתה מפסידה את הסיכוי לזכות העונה. לא סתם נאמר שהחיפזון מהשטן והסבלנות משתלמת.

Bar Ben David

New member
צודק קלי מעולה

אני לא מבינה למה רצו להעיף אותה מהאקס פקטור הבריטי.
דמי פשןט צריכה עוד זמן וניסיון להשאיר אותה בכס השיפוט הייתה החלטה טובה רק מפני שיש לה כימיה עם סיימון.
קלי לעומת זאת חייבת להישאר במידה אם התכנית חוזרת.
סיימון עוזב לפי שמועות ודיווחים מבריטניה טז למה צריך את אקס פקטור באמריקה, אה?
אם סיימון הולך הם צריכים למצוא משהו שיכול להביא קהל כי הרבה רואים רק בשביל סיימון ולא נראה לי שקיים מפיק מוזיקלי כזה.

is00

New member
קלי עזבה את הבריטי מיוזמתה.

אולי היה לזה קשר למיני סכסוך שהיה לה עם טוליסה באמצע העונה, אבל ממה שאני יודע קלי בחרה לא לחזור לבריטי. ברגע ששמעתי שהיא עזבה את הבריטי אמרתי שסיימון היה חייב להביא אותה לאמריקאי, אבל סיימון בחר להביא את דמי ובריטני, במקום.

omer719

New member
ואו!!!

התכוונתי להגיב בסוף, אבל כל כך הרבה דברים להגיד כל כך מהר בפרק אז בא לי להגיד

אילונה - מעולה! מפתיעה! כייפית! בהחלט הופעה מעולה

דניאל - הסכמתי עם זה שהיא הייתה חלשה, בייחוד אחרי אילונה, ואז גם אם ריאון אחריה, בינתיים נכון לאיך שקאיה הייתה עד כה, היא צריכה ללכת לדעתי.
וריאון - מה?! באמת שלא שמתי לב אליה כל כך עד עכשיו, אבל היא הייתה מדהימה בשיר של דמי, זה היה נראה כאילו זה בא לה כל כך טבעי... ואחרי שכבר רציתי שהיא תעוף, אני מתחיל לחשוב שמגיע לה במקום בלייב

קאיה - יאי~! סידרו לה את השיער. עכשיו להופעה - מעולה. אבל לא הייתי בוחר בשבילה את השיר הזה. וגם אם היא בחרה אותו, היה צריך להזיז אותה מזה, זה שיר שלא באמת נותן אפשרות להראות יותר מידי ממה שיש לה, חמוד וזהו.

ככה שאני מרוצה מדמי,
אבל לפי הדברים האלה שרצו למטה כל הפרק... דני הייתה החזקה ביותר
?

ממש לא הגיע לה ללכת הביתה

גם אם הביצוע היה פחות טוב, בגלל שדמי בחרה לה שיר לא מתאים. עובדה שקהל הצופים האמריקאי רובו הצביע לה.
כך שדמי עשתה החלטה אומללה, עוד אחת אחרי הדחתה של אשלי וויליאמס. כנראה שדמי רוצה בכוח להפסיד גם העונה, ובגלל זה היא מדיחה את הכי טובות בקבוצה שלה.

אך לפחות דב טוב יצא מזה. עכשיו רייצ'ל פוטר הפייבוריטית של השועל בעלת הסיכויים הכי גבוהים לזכות העונה.
וכל הכבוד לקלי המנטורית האמיצה שלה שרואה כמה שלבים קדימה, שהשאירה אותה בתחרות וגם בחרה להעביר אותה ראשונה.
אין ספק שלקלי הכי מגיע לזכות העונה לאור התנהלותה השקולה והאחראית הן כשופטת והן כמנטורית. ורייצ'ל פוטר היא הסיכוי הכי טוב שלה לזכות העונה.

omer719

New member
המשך
-

בנים -
ג'וש -
?
קרלוס - חייב לציין שהוא היה מעט משעמם. לא הבנתי למה ממש עפו עליו, הוא שר נורא מוזר, ואני כן אהבתי אותו עד כה, אולי זה משהו בשיר או בהופעה הספציפית הזאת.
קרליטו - הוא דווקא הפתיע ממש, עד עכשיו בכלל לא לקחתי אותו בחשבון, אבל כנראה שפאולינה תעביר אותו, ונכון להופעה של היום, זה דווקא בסדר.
טים - מזל שפאולינה התחרטה. הוא בהחלט הכי חזק בנבחרת שלה. ביצוע טוב

פאולינה - מביכה אותי. אפשר שהיא תודח?

ובסופו של דבר, החלטה הגיונית, שגם הלכה עם הקהל. אבל הכל בקטגוריה הזאת...
... אז מה אכפת לי?

אובר 25 -
לילי - מעולה כמו תמיד. אולי אולי בחירת שיר לא משהו, מה שגרם להערה של סיימון, אבל בכלליות היה אחלה.
ג'ף - לא יודע. זה לא היה רע, מעט מתאמץ... לא מת על זה, לא שונא את זה.
רייצ'ל -
אדירה.
ג'יימס - חמוד. הרצתי חצי.
פאולינה - יש מישהו שפאולינה לא אוהבת מההתחלה? ולא אהבה את ההופעה שלו מההתחלה ועד הסוף
?

החלטה קלה מאוד

הקבוצות -
רוקסי מונטנה - כל פעם הן משנות תסרוקת, איך אני אמור לזכור מי זאת מי
? הופעה ממש טובה. רואים שהיה לסיימון הרבה מה להגיד בהופעה הזאת לעומת הקודמות.
סוויטסספנס - בשנייה שראיתי את הדלתות ואת האובר הפקה = ברור שסיימון חולה להן על התחת. הוא רואה בהן ליטל מיקס האמריקאיות (וכנראה שגם הקהל מת עליהן). כמו שסיימון אמר - פופ טהור.
אלכס וסיירה - איזה חמודים הם. הם הפכו את השיר המאוס הזה לשיר שאני מסוגל לשמוע שוב

רסטלס רוד - מה נסגר?! עד הרגע שהם הגיעו לפזמון זה היה ממש מביך. למה שהם ישירו שיר כזה?! בפזמון זה כבר עבר יותר טוב, והכפיים וקהל אז סבבה. כבר היה עדיף שישרו פופ-קאנטרי, אם סיימון ממש מתעקש על משהו פופי ללהקת קאנטרי שכזאת.

כך שלפי ההופעות של הערב אני מסכים עם ההחלטה להעיף את רוקסי מונטנה.

danlevin1

New member
ריון צרחה

את השיר , זה שיר מרגש ולא רק שהיא לא ריגשה היא גם סתם צרחה

שימו לב שרייצ'ל פוטר

שימו לב שרייצ'ל פוטר קיבלה את מירב אחוזי הקולות של הצופים בארה"ב. ולא רק מבין חברי הקבוצה שלה, אלא מבין כל חברי הקבוצות בכל 4 הקטגוריות.
ונכון לעכשיו, אחרי הדחת אשלי ודני, יא הפייבוריטית הכי גדולה של הצופים באמריקה. היחידים שעוד יכולים לתת לה פייט רציני הם רסטלס רואד של סיימון.
והשועל לא יתפלא כלל אם נראה אותם נאבקים מולה ראש בראש בגמר.

is00

New member
למה אתם עדיין מסמנים
?

בכל מקרה דעותיי... ההופעה של הערב, לדעתי, צריכה ללכת לרייצ'ל. ולא שההופעה הייתה כזאת מדהימה(האמת רוב ההופעות היו בינוניות ומטה, לטעמי). היה ברור לי שרייצ'ל תהיה אחת הטובות ביותר, אם לא הטובה ביותר. לא סתם קלי שמרה אותה, למרות ההופעה הלא טובה בשלב הכיסאות המוסיקליים. קלי יודעת מה יש לה ביד - הפוטנציאל הכי גדול לזכות בכל העונה.
ההופעה הגרועה ביותר של הערב...היו הרבה, אבל אני אהיה חייב לתת את זה לקרלוס, זה...היה...נורא! אין לי מושג למה הקהל בבית התלהב. הקול שלו נשמע מוזר. הוא זייף. הוא היה משעמם. פשוט נורא! לדעתי להשאיר אותו על חשבון ג'וש, על בסיס הערב ובטווח הרחוק הייתה החלטה רעה של פאולינה. ואם כבר בפאולינה עסקנו כצפוי הבנים שלה לא ממש הרשימו. חוץ מטים אולי. טוב שהיא לא נתנה למשחק המלוכלך של סיימון ודמי לגביו להשפיע עליה.

מהערב דבר אחד ברור(למרות שזה היה ברור עוד משלב הכיסאות כשהניפוי הסתיים ) - לקלי יש את הקבוצה הכי טובה עם 2 זוכים פוטנציאלים, אבל... לדעתי היא הייתה צריכה להשאיר את ג'יימס במקום לילי. אני לא יודע למה, אבל משהו בהופעה של לילי, לדעתי, פשוט לא עבד. לא רק זה, לדעתי רייצ'ל וג'יימס יכולים לעשות את כל מה שלילי מסוגלת לעשות ולהישמע הרבה יותר עדכניים.

למי עוד יש זוכה פוטנציאלי? לדמי. כן, כן לדמי. רק שלא תהרוס את הבנות שנשארו לה. הכי טובה בקבוצה שלה הייתה אילונה, לדעתי. עדיין - דמי, לדעתי, טעתה בהדחה שלה. אני פשוט חושב שהיה עדיף לה לשמור את דאני, במקום ריון או חיה. בעיקר במקום ריון, אבל לא בגלל שהיא הייתה רעה, אלא בגלל, שלדעתי - ואמרתי את זה כבר בשלב הכיסאות - היא צעירה מדי והמעמד יכול להתגלות כגדול עליה בכמה מידות. גם בגלל הנכות שלה, שלדעתי, באיזה שלב ימשוך בעיקר אש מצד הצופים בתכנית שיתלוננו על זה שהיא ממשיכה הלאה רק בזכות זה ש"מרחמים עליה".

הקבוצות... גם פה לדעתי סיימון עשה טעות אחת - הוא היה צריך לשמור את 2 להקות הבנות שלו ולא אחת מהן. אין לי מושג למה הוא משוכנע שלהקת הקאנטרי שלו באמת יכולה להגיע כל כך רחוק. לדעתי הם פשוט לא עובדים טוב ביחד, ובחירת השיר בהחלט הייתה קטסטרופלית. למה לתת ללהקת קאנטרי שיר של קייטי פרי??? אני חייב להגיד שגם אלכס וסיירה קצת איכזבו אותי. למה? 3 הופעות, ולדעתי כולן נשמעו דומות מדי. אם ככה זה יימשך זה יימאס לי ולצופים בבית.

בסה"כ - לא היו הופעות בלתי נשכחות בסיבוב הזה. אני מצפה להופעות של רייצ'ל, ג'ף, הבנות של דמי ו"סוויט סספנס" כדי לראות טוב יותר לאן זה יכול ללכת הלאה והאם דמי השתפרה כמנטורית. אה ואני מקווה שהיא תחזיר את ריון לקאנטרי ולא תכפה עליה בכוח שירי פופ.

למעלה