האקס פקטור USA - טופ 12

snirf

Active member
לא התלהבתי
סיימון מושך בכל החוטים

זה כ"כ שקוף ומביך כבר לראות עד כמה סיימון עומד למעלה ומכוון את החוטים כאוות נפשו...
השופטים מקבלים את ההחלטות שלו, ומוציאים מהפה שלהם את מה שהוא אומר להם (לא באמת, אבל עדיין...)
והשיא-ההתלהבות האובר מוגזמת שלהם מהלהקות שלו "וואו אילו להקות מוצלחות יש לך! אני אלך לכל ההופעות שלהם, אקנה את כל האלבומים שלהם" נו באמת...
וגם כל הרמיזות האלו של "אני רוצה להשאיר את כל הלהקות שלי" "אתה יכול אדון סיימון אבל זה לא יהיה פייר כלפי השופטים האחרים" WTF?!

דמי נראית רע(מה זה השיער הכחול הזה?!) וממשיכה להיות מנטורית ושופטת גרועה...

האמת שכל פאנל השופטים היה לא מקצועי מבחינתי...אולי קלי רולנד מצליחה להינצל(גם כמנטורית), אבל...הביקורות שהם נותנים
ופאולינה הכי מביכה, אוהבת את כולם...מעריצה שלהם מההתחלה...
שמישהו יכתוב לה טקסט אחר.

אומנם במת הX מגניבה בשלב התוצאות, אבל אני חושב שהיא נורא מגבילה כשזה נוגע להופעות

השירים שנבחרו ע"י כל המנטורים(שוב, חוץ אולי מקלי) היו בחירות משעממות...כי 90% מהבחירות היו שירים מMTV/גלגל"צ...שירים עכשווים. אין שירים אחרים בעולם?! למה חייב לטחון שירים שגם ככה נחרשים עכשיו?

GIRLS
אילונה הכי הרשימה אותי בקטגוריה הזאת, ריון שיפרה את דעתי עלייה, קאיה קצת איכזבה ו...דני גיימר לא מעניינת.

BOYS
אני כנראה היחיד שאהב את ההופעה של ג'וש לוי והתאכזב שהודח
חושב שבמקומו קרלוס היה צריך לעוף(נכון שהוא פייבוריט של הקהל אבל וואלה לא נלהב ממנו)
די ברור מי הפייבוריט הבלעדי של פאולינה-קרליטו אוליברו, והיא בכלל לא מתאמצת להסתיר את זה!
מה שכן, בקטגוריה הזאת-הוא הכי הרשים אותי.
טים-יש לו קול יפה, אבל חייב לעבוד על ההופעה שלו...

OVER 25
לילי לא הרשימה במיוחד ממ...והופתעתי כשהיא נשארה, כי קלי אמרה "אני מחליטה ע"פ ביצועי הערב-מלילי היו ציפיות גבוהות וג'יימס נתן הופעה מעולה" ופתאום היא משאירה אותה

רייצ'ל-עדיין לא מבין מה ההתלהבות ממנה...ג'ף נתן הופעה מוצלחת! בחירה מוצלחת של שיר

GROUPS
רוקסי מונטנה-וואו איזה שינוי! מבחינת לוק בהחלט נראות כמו להקה, לא אהבתי את בחירת השיר...
סוויס סספנס-נשארו רק בגלל ההפקתיות שבהופעה שלהן, כי מבחינה ווקלית הן לא היו וואו...שרו את כל השיר ביחד.
אלכס&סיירה-קצת ירד לי מהם אחרי ההופעה הזאת...
רסלטס רוד-בחירת שיר מביכה! לא מאמין שהם אשכרה הסכימו לשיר את השיר הזה...ותמוה לגמריי איך כולם התלהבו מהם

מקווה לשיפור בשבוע הבא...

Bar Ben David

New member
סיכום קצר

ההופעה של הלהקות והאוברז היו הכי טובות.
התחרות תהיה הין קלי וסיימון.
פאולינה מיותרת ודמי מדרדרת והשיער מכוער מאוד
לא פלא שהרייטנג צונח מפרק לפרק זה לא מעניין
כל הפרק משעמם
לפי דעתי אפשר להיפרד
מאקס פקטור האמריקאית בכיף

is00

New member
בתקווה שדברים ישתנו כשיצביעו נגדו.

או יותר נכון נגד האקטים שלו, למרות כל הסופרלטיבים ששופכים עליהם, גם כשהם לא מוצדקים. בכל מקרה לדעתי זה דווקא הולך להיות בין קלי לדמי העונה.
אלא אם דמי תהרוס את האקטים שלה, כמו שהיא עשתה בעונה שעברה.

danlevin1

New member
החלטה טיפשית

של דמי , החלטה ממש לא נכונה ולא אמיצה כי היא בין הפייבוריטים של הקהל
ריון פייג' למרות שיש לה פוטנציאל צרחה את השיר למוות והייתה אחרונה באחוזים

למעלה