האקס פקטור USA - 4 כיסאות
7-8

israelmiv

New member
בודאי, ככל שמורידים את רף המוסריות

הרבה יותר קל לבדר. אני חשבתי על פורמט שבו הקהל יזרוק כוסות אקספרסו רקיות על מתחרה שהוא לא אוהב.

Uri04

New member
לגמרי

אבל רק מזכוכית, כמובן

עוד לא ראיתי את הפרק האחרון, אבל על סמך הפרק הקודם, אין ספק שמדובר בשלב מאוד אכזרי. עם צריך לקחת בחשבון ש'תרועות הקהל' הן מניפולציה של העריכה, ולא באמת משקפות את מה שבאמת קרה שם. למשל, יש הרבה פעמים שהקהל מאחורי השופטים נראה שישוב רגוע בכסאותיו, אבל עם זאת נשמע ברקע קולות רמים של תשואות, או לחילופין - קריאות בוז. גם התגובות של אנשים בקהל לא תמיד מוכנסות ברגע שהן התרחשו, אלא לפי מה שמפיקים/עורכים החליטו להראות לנו. או במילים אחרות - יש כאן התערבות הפקתית ברורה (ולא מפתיעה) שמקדמת מתמודד X על חשבון מתמודד Y.

אם כבר שיזרוק שוקולדים, ואז השועל ישקול

אם לנסות את כוחו. אמממה, רחמנות על האזניים של הקהל

omer719

New member
האקס פקטור USA - 4 כיסאות
7-8

לא לשכוח לסמן ספוילרים

אוי דמי, מה עוללת הערב

הערב הזה דמי הוכיחה לשועל סופית שהיא לא ראויה להיות מנטורית באקס פקטור.

omer719

New member
אז לדעתי

האובר 25 משעממים למדי. לא היה שם לחץ מבחינתי של - מי יישאר. רק רציתי שלילי כן תיכנס, היה קצת מלחיץ כשהיא הייתה האחרונה, אבל זה עבר טוב.

הבנות כבר היה דרמטי יותר... אבל בסופו של דבר? אני חושב שהטעות היחידה הייתה להעיף את אשלי, ואני בכיף הייתי מוותר על רייאון... אני חושב שאם היא הייתה מעבר למסך, ושרה איך שהיא שרה עוד באודישנים, ההתלהבות הייתה נמוכה בהרבה. אבל סבבה אולי זאת רק דעתי.

ועריכתית? נראה קצת כאילו אשלי היא עוד מקרה 'דיימונד' / 'מלאני' ואנחנו נראה אותה שוב בשלב הלייב, אז מדובר בווין ווין. חוץ מזה אחלה בחירות, לא הייתי משנה את שלושת האחרות

אין מילה אחרת לתאר את מה שדמי עשתה

מלבד טיפשות. כשיש לה את פיניאדה ישובה על כסא והיא מוותרת על אשלי וויליאמס זו פשוט טיפשות לשמה.

בעונה הקודמת, הראשונה שלה כמנטורית, דמי עשתה החלטות שגויות שעלו לה ביוקר והביאו אותה לגמר ללא אף מתמודד.
דמי היתה המנטורית היחידה שהגיעה לשלב החצי גמר בלנקו. כולם כבר היו בטוחים שסיימון יעיף אותה ולא ימשיך איתה לעונה הבאה.

והנה העונה כבר על ההתחלה היא עושה את הטעות אולי הכי גדולה שהיא עשתה מאז שהיא הצטרפה לתוכנית כמנטורית.
לא רק שהיא הדיחה את אשלי וויליאמס בעלת הפוטנציאל הכי גבוה לזכות העונה וזכתה לבוז גדול מהקהל והצופים בארה"ב,
היא עוד עשתה את זה בשביל להשאיר את פיניאדה, שאותה העיפה ממש רגע אח"כ, ובשביל מתמודדת הרבה פחות טובה מאשלי וויליאמס.
אפילו סיימון כעס והסתכל עליה כאילו התחלקה על השכל שבחרה להדיח את אשלי, האחרונה שהגיע לה להיות מודחת העונה, ועוד בשלב כזה מוקדם של התחרות.

נראה לשועל שזו העונה האחרונה שנראה את דמי לובאטו באקס קטור האמריקאי, סיימון לא ימשיך איתה גם לעונה הבאה אחרי הטעות הפטאלית שהיא עשתה
והאנטגוניזם שהיא עוררה עכשיו בקרב קהל הצופים האמריקאי, כשדף הפיסבוק של התוכנית רועש וגועש סביב הדחתה הדרמתית והשערורייתית של אשלי
והקריאות להחזירה, רק מקרבים את סילוקה של דמי מפאנל השופטים של האקס פקטור האמריקאי. שלא לדבר על כך שהיה לה אס ביד והיא בחרה להחליפו בקלף נמוך.

omer719

New member
האמת?

לא חושב שאשלי היא הקלף החזק ביותר בקבוצת הבנות.
כן היה מגיע לה להישאר ברביעייה הזאת, אבל אפילו סיימון אמר שאילנה היא הווקליסטית הטובה ביותר, ולטעמי קאיה טובה יותר מכולן.
אז אני בספק אם דמי תגיע למצב שאין לה אפילו מתמודדת אחת בגמר.

זה נכון שבעונה הקודמת היא לא הייתה מעולה, ואני לא חושב שפתאום משום מקום העונה הזאת היא תהיה אדירה. זה יקרה בהדרגה, ואני כן חושב שיהיה ממנה שיפור העונה, לפחות מקווה.

אבל מה שכן - היא לא תעוף בגלל כישורי השיפוט שלה
או תפקידה כמנטור. כי בסופו של דבר - זה לא מעניין את סיימון. הוא צריך רייטינג, הוא צריך מישהי מעניינת עם מעריצים שיראו את התוכנית, מישהי שתעשה גם שטויות כדי שהתוכנית שלו תהיה מעניינית.

השועל לא מסכים

מבין הרביעייה של דמי כרגע דניאל גיימר הווקאליסטית הטובה ביותר. דווקא אילונה סנטיאגו, שהיה לה אודישן מצויין, זייפה קשות אמש במבחן 4 הכסאות.
ודמי בכלל רצתה לשלוח גם אותה הביתה, בטענה שהאין לה סטאר קואלטי. רק בלחץ הקהל וסיימון שכבר היה מאוד עצבני על דני, היא נתנה לה כסא בסוף והעיפה את הפיניאדה שלה.

דמי, שהיא זמרת מצויינת, לא מתאימה להיות בפאנל השופטים של האקס פקטור. יש לה החלטות גרועות, וראינו את זה כבר בעונה הקודמת, והיא גרועה כמנטורית.
עובדה שאף אחד מנבחרתה לא שרד בעונה שעברה עד החצי גמר. הכלים החזקים של דמי היו אשלי, דניאל ואילונה. כשאשלי הטובה ביותר מביניהן.
גם ריון פייג' טובה ווקאלית, אך לא כמו השלושה האחרות. וקאיה בכלל לא בליגה שלהן. להזכירך באודישן שלה סיימון הפסיק אותה באמצע וביקש שתחליף שיר.

ועוד משהו, קלי לא אהבה איך שרייצ'ל פוטר שטענה שהיתה חולה שרה, ולמרות זאת נתנה לה כס ושמרה עליה לאורך כל מבחן 4 הכסאות, בגלל שהיא שמעה אותה באודישן שלה וזה הספיק לה להבין שהיא חייבת אותה בנבחרת שלה ויש לה יהלום ביד. אזז לפעמים צריך ללטש קצת את היהלום כדי שיבריק וינצוץ יותר, אך עדיין זה יהלום ולא מוותרים על יהלום, בטח לא בשביל אבן פחות יקרה ממנו. למרות שגם קלי לדעתו של השועל טעתה כששלחה את לורי מור המצויינת הביתה ולקחה במקומה את ג'יימס קני הפחות טוב. אך לה לפחות עדיין יש את רייצ'ל פוטר, בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר לזכות העונה אחרי אשלי וויליאמס, שלהערכת השועל הקרב בצמרת יהיה בינה לבין דניאל גיימר ולילי מקלאוד, שגם היא בקבוצה של קלי.

israelmiv

New member
אתה לוקח מדי ברצינות ספוי'

את התוכנית. סיימון צעק what גם על קלי מספר פעמים. ובכל פעם זה הוסיף לו המון רייטינג.
"ודמי בכלל רצתה לשלוח גם אותה הביתה, בטענה שהאין לה סטאר קואלטי". באמת אחרי כל מה שראית בתוכנית אתה חושב שיש מצב כזה ששלושה מנטורים משתפכים על זמר ואחת תשלח אותה הביתה כי זאת דעתה? על השופטים יש לחץ להיות מעניינים ולא רק לחזור על מה שהאחרים אמרו, וזה מה שהיא עשתה.
ההעפה של אשלי הייתה ממש מטומטמת לדעתי, אבל היא בכל מקרה הייתה כנראה עפה בהמשך בשביל ראיין. בדבר אחד אני משוכנע: אם ההעפה של אשלי היא עילה מספקת לאולפן לפטר את דמי, אני בטוח שהם היו מבהירים לה את זה לפני התוכנית

לסיום, התפקיד של השופטים הוא לא להחליט החלטות נכונות אלא לעניין את הקהל, ודמי היא הרבה יותר כריזמטיתומעניינת מפאולינה I'm captivated למשל, ולכן שווה יותר כמשתתפת בתוכנית.

השועל לוקח כל תכנית שהוא צופה בה ברצינות

ואם לא שמת לב, דף הפייסבוק הרשמי של האקס פקטור ארה"ב הפך בין לילה לדף עצומה להחזרתה של אשלי וויליאמס וריקושטים מכל עבר לכיוונה של דמי לובאטו.

אז נכון שסיימון גם לא אהב את זה שקלי שלחה את לורי מור הביתה, אך זה כאין וכאפס לעומת כמה הוא כעס כשדמי שלחה את אשלי וויליאמס הביתה.
ואם כבר מדברים על רייטינג, הרייטינג של העונה החדשה בשפל לעומת בעונות הקודמות, ועכשיו אחרי שאשלי וויליאמס עפה הביתה ספק אם לא יצנח אף יותר נמוך.

להזכירך, בעונה הראשונה סיימון עצמו טעה כששלח את מלאני אמארו הביתה, אך היה לו מספיק שכל להבין שטעה ולתקן את הטעות ולהחזירה, וזה מה שהביא לו את הניצחון.
בעונה השנייה בריטני טעתה כששלחה את דיימונד הביתה, ואחרי זה ההפקה החזירה אותה, והיא הגיעה עד לשלב רבע הגמר.

דבר אחד בטוח, שאר השופטים נשמו לרווחה כשדמי עשתה את הטעות הכי גדולה שלה העונה, כי ירד מהם וקבוצותיהם המון לחץ שאיום כמו אשלי וויליאמס הוסר.
אך אמריקה לא אהבה את זה, והצופים בארה"ב הם אלה שקובעים את הרייטינג של התכנית. ואם הצופים בארה"ב יבקשו את סילוקה של דמי מפאנל השופטים בעונה הבאה היא תסולק מהפאנל.

Uri04

New member
זאת בהנחה שתהיה עונה רביעית...

כרגע הרייטינג נמוך מאיי פעם, וגם העונות הקודמות דיי אכזבו, אז ייתכן ובכלל לא תהיה עונה כזאת כי מרבית הקהל האמריקאי לא באמת מתעניין יותר בתכנית.

לגבי העצומה - אויש, אני לא קונה את השטויות האלה.. ממתי עצומות כאלה איי פעם עבדו? אשלי הייתה גרועה בשלב 4 הכיסאות (וגם לדעתי האישית היא בכלל לא משהו) והגיע לה לעוף. סיימון התעצבן על המהלך? הוא בעצמו קטל לה את ההופעה. ובנוסף לכך - הריון הזאת, מפמפמים אותה עוד מהפרומואים לתכנית (ביחד עם לילי/ניקול מק'לאוד), כך שלא היה ספק בכלל שהיא תכנס לשלב ההופעות החיות, כמו שלא היה ספק בכלל שגם אלונה וג'ף גאט גם יגיעו לשם. התכנית מכורה, לטס פייס איט.
אה, ודמי לא תעוף לאף מקום אם סיימון יחליט להשאיר אותה. וכרגע את סיימון ממש לא מעניין אם היא מנטורית טובה או לא, כל עוד זה לא פוגע במתמודדים שלו, והוא דיי דלוק על הפקאצה הקטנה הזאת. אז.. לא. היא לא תעוף כל כך מהר (לדעתי), לא משנה כמה גרועה היא תהייה גם השנה (והיא תהיה).

israelmiv

New member
אני כנראה מפספס משהו

אולי זה בגלל שלא צפיתי בעונות הקודמות. מה יש לכולכם נגד דמי?

Uri04

New member
אין לי כלום נגדה

היא פשוט צעירה מאוד ועוד יש לה המון מה ללמוד. *אזעקת פולנייה*

danlevin1

New member
על מה אתם מדברים??

קודם כל , בניגוד לעונה קודמת שדמי כשלה בגדול הפעם היא עשתה בחירות טובות , אין לה אף חוליה חלשה

אשלי לא כזאת טובה כמו שאתם עושים ממנה , הבנות שנבחרו עולות עליה

דניאל גיימר וקאיה כהן הווקאליסטיות הכי טובות , אז מה אם סיימון הפסיק אותה באמצע , זה רק בגלל שהוא
חשב שהשיר לא התאים לה , חוץ מזה יש לה קול מדהים לילדה בת 15

גם אילונה וריון זמרות מאוד טובות ומוכשרות , בסה"כ יש לדמי אחלה נבחרת!

eliquis

New member
אשלי ויליאמס

היא זמרת קאברית לא טובה בהרבה מזמרת קאברים בקלאב הוטל לוטרקי יוון.

היא פשוט עושה קאבר. בלי תחכום, בלי בגרות.

טוב שעפה ובכלל לא הייתה צריכה להיכנס לעשיריה.

למעלה