האקס פקטור USA - 4 כיסאות
7-8

xjoiq

New member
תיזהר שלא יסקלו אותך

ותיזהר לא לתרגם לאנגלית 3/4 אמריקה יסקלו אותך.
2.3 מיליון צפיות עם 36000 לייקים רק בוידאו הרשמי ביוטיוב של אקס פקטור אמריקה לא כולל כל מה שמסביב. תראה לי מי עוד קיבל השנה ריספונסים כאלה בכל תוכניות גילוי הכשרונות על פני הגלובוס.

eliquis

New member
מי שמאמין לא מפחד

זכותי להביע את דעתי.

כמו ריון, אשלי מקבלת צפיות על הסיפור (שאינני מזלזל בו כלל וכלל) הקשה שמלווה את חייה.

עומד מאחורי דעתי שאין בקאברים שלה שום חידוש ושום מעוף.

israelmiv

New member
דוקא אני נגעלתי

מהקיטש שעשו מהמוות של אמא שלה ולמרות זאת התרגשתי מאוד מהאודישן שלה.

Uri04

New member
אוי תרגיע.. זה לא אומר הרבה

2.3 מיליון לא אומר 2.3 מיליון מעריצים, ו-36000 לייקים לא אומרים הרבה גם כן, זאת תכנית פופולרית, אז הרבה צפיות. בעוד שנה מהיום לא הרבה יזכרו אותה.

snirf

Active member
כ"כ מסכים לגבי אשלי

לא מבין מה ההתלהבות מריון...בכלל.
הכי הגיע לאשלי לשבת במקומה.
ואני לא חושב שמקרה דיימונד/מלאני יחזור במקרה שלה

MoRoSH11

New member
הבנתי נכון- בכל קטגוריה יהיו בסך הכל 4

מתמודדים? כלומר 16 מתמודדים בסך הכל?

omer719

New member
עוד לא ברור עם השלבים החדשים,

אבל אולי יהיה עוד שלב אחרי הכיסאות, לא יודע אם כולם ייכנסו ללייב.
או שלא הבנתי משהו נכון

israelmiv

New member
כמה הערות ספוי

1. נחמד לראות ארבע בנות בקטגוריית "בנות מתחת לגיל 25" שאף אחת מהן לא יוצאת דופן ביופי שלה. (בעוד שכל היפהפיות הלכו מוקדם יותר) זאת תרומה הרבה יותר גדולה לחשיבותו של הקול מאשר כיסאות מסתובבים.

2. המפיקים הפכו את התוכנית למעניינת הרבה יותר לא על ידי מקוריות או כישרונות אלא על ידי שבירת מוסכמות מוסריות. יכולתי לסבול את הכל, אבל הדבר הכי דוחה הוא התחינות של המתמודדים לפני ההחלטה. זאת רמה חדשה בהשפלת כבוד עצמי של בן אדם, ושאף אחד לא יסבן לי את המח עם "אני אתן לכם את כל מה שיש לי". זה תחינות ובכיות זה מה שזה.
אבל כמו שסיימון אומר, העיקר שיהיה controversial"

3. היציאה של אשלי וויליאמס מדגימה את החסרון הגדול בפורמט של התוכנית מכיון שהיא בבירור יותר טובה מחלק מהמתמודדים בקטגורית בקבוצות.

Uri04

New member
אתה אומר כמה דברים מעניינים

אני אתייחס אליהם גם לפי סעיפים, ברשותך:

1. אתה צודק שאף אחת מהבנות שנשארו לא יפהפייה גדולה וזה דווקא נחמד ושוב כמו שציינת, אבל!! חכה.. עוד יעשו להן מייק-אוברס.. אני דיי בטוח שהם יכריחו את דני להרכיב עדשות מגע ויצבעו לה לבלונד-בקבוקים על מנת להפוך אותה לברבי/בובת מין מתנפחת, ואת אלונה הם יהפכו לדראג-קווין מזדקנת.

2. זאת הסיבה היחידה שאני צופה בזבל הזה. לא בגלל הכישרונות והמוסיקה (תכל'ס, מכל תחרויות המוזיקה, הכישרונות האמיתיים מגיעים לאיידול) - אלא בגלל הפרובוקטיביות והטראשיות. התכנית הזאת היא יותר כמו קרקס; אתה מחכה לליצנים המזמרים לאחר המייק אובר הנוראי והתלבושות המגוחכות (היי פייג' תומאס!), ההעמדה הגרוטסקית, הרקדנים, הלייזרים, העשן, הפאשלות בשידור חי (תודה לאל תמיד יש כאלה באקס-פקטור), התמוטטויות העצבים בשידור חי (הי רייצ'ל קרואו! היי אסטרו!), והזוכה שחודש אחרי הזכייה אף אחד לא זוכר.

3. כן, אבל זה בדיוק חלק מהטראש. היא בטח תחזור בעונה הבאה והפעם ישגרו אותה בכרטיס ירוק כל הדרך לגמר ויקשקשו לה כל מיני שטויות בסגנון: "רואים שהתפתחת וגדלת מאז".

israelmiv

New member
אף פעם לא ראיתי אמריקן אידול

כי האנגלית שלי הייתה ממש גרועה עד השנה האחרונה. אני אחכה...

is00

New member
החוו"ד שלי. כבר לא
, נכון?

קלי, כצפוי, הייתה מצוינת עם הבחירות שלה. היא מבינה את המשחק הזה מצוין. הבעיה...חוץ מרייצ'ל פוטר אין לה אף קלף מנצח(וגם לא היה לפני). לא סתם חזרתי ואמרתי שהטעות הכי גדולה של סיימון, בעונה 2 של האקס פקטור האמריקאי, הייתה לא להביא את קלי אחרי שהיא עזבה את האקס פקטור הבריטי(והייתה מצוינת גם שם. האמת היא האחראית האמיתית על היצירה של האקט שזכה בעונה שהיא שפטה בבריטי - "ליטל מיקס"). עכשיו לגבי ההופעות עצמן... לטעמי כמעט אף אחד לא הרשים ב"אודישן" שלו לזכייה בכיסא. ההעברה של לילי מקלאוד הייתה ידועה מראש, כבר מהרגע שהיא עלתה לראשונה על במת האקס פקטור, אז היה ברור שהיא תהיה שם. והאמת...בצדק. מלבדה, לטעמי, היחיד שבאמת הרשים לטובה אצלה היה ג'יימס קני וזכה בכיסא שלו בצדק. כל השאר היו בינוניים ומטה. אפילו רייצ'ל. חוץ מזה היה ברור לגמרי שבשום שלב הכיסא של רייצ'ל פוטר לא היה בסכנה. לא משנה מה הקהל חשב. אה וקור הרוח של ג'ף גוט, במהלך כל פעם שקלי הייתה צריכה להחליף מישהו -
. כל אקט אחר כמעט פרץ בבכי ברגעים האלה, אבל הוא... לא הראה שום לחץ ורגש. כבוד.
דבר אחד בטוח לקלי יש קבוצה מאוד מגוונת. יש לה זמרת קאנטרי, זמר רוק, זמרת R&B וזמר בלוז. ועל זה מגיעות לה מחיאות כפיים.

הבנות של דמי... חייב להגיד שמהארבע הראשונות רק לאחת הגיע לשבת על הכיסא - לחיה(קאיה). מה-6 האחרונות ריון הרשימה. קיוויתי שריילי תקבל כיסא וחבל שלא. דני גיימר...אני לא בטוח לגביה. אילונה, לדעתי, בחרה שיר עם ביצוע משעמם מדי, אבל היה ברור שהיא תהיה בתכניות החיות לפי הפימפום שהיא קיבלה עד עכשיו. מפה והלאה אני מקווה שהיא תלך יותר לכיוון של שירים במקצבים מהירים(כמו באודישן שלה) ופחות בבלדות או שירים איטיים. אה ואגב...ריילי עשתה את זה יותר טוב באודישן שלה.
קיוויתי שסימון תתקדם הרבה יותר רחוק, אבל אני חייב להגיד שהביצוע שלה לא היה מרשים במיוחד. אני חושב שיש לה אישיות מעניינת וקול מעולה, אבל אני חייב להגיד שדמי צדקה כשהיא שלחה אותה בסוף הביתה, כי יש לסימון בעיה אחת, לדעתי - הסגנון שלה פשוט לא מתאים לאקס פקטור.
אה ומילה אחת לסיום על ריון... אמא שלה, או מי שהולך להיות איתה באחוזה שהאקטים הולכים לבלות בה במהלך התכניות החיות, צריכים להרחיק אותה מהאינטרנט, מפורומים ומפייסבוק לאורך כל התקופה בה היא תהיה בתכנית. מהביצוע שלה הגיע לה מקום באחד מארבע הכיסאות, אבל אם אני מסתכל על הטווח הרחוק, אני חושב שזאת הייתה טעות להעביר אותה אליהן. היא צעירה מדי, והמגבלה שלה הולכת למשוך המון אש מהצופים בתכנית, נראה לי והמון ההאשמות שהיא המשיכה הלאה בגלל שמרחמים עליה. אני חושב שהתקופה שלה בתכנית הולכת להיות מאוד קשה. אבל זה אני.

לסיכום - קלי עשתה עבודה מצוינת בבחירות שלה תוך תכנון וצפייה קדימה. דמי הרבה פחות. אני רק מקווה שהשנה היא תהיה מנטורית הרבה יותר טובה, כי נראה לי שכרגע יש לה 2 מועמדות להגיע רחוק בתכנית, עכשיו היא רק צריכה לעשות עבודה הרבה יותר טובה כמנטורית. ולגבי שלב "הכיסאות המוזיקליים" - מיותר ואכזרי! לטעמי דרדר מאוד את הרמה של התכנית, שגם ככה לא מרשימה העונה.

xjoiq

New member
לגבי הפורמט החדש

ראשית אני חייב לציין שהפורמט החדש של התוכנית הוא אכזרי ודוחה חס וחלילה שיאמצו משהו כזה בארץ אלמלא היה מדובר בשירה זמרים וכשרונות חדשים(אגב די טובים) הייתי מחרים את התוכנית. ממש ניסויים בבני אדם.
זה כמו להביא אדם לפסגת האולימפוס ואחר כך לדרדר אותו למטה כמו שעיר לעזאזל.כמו להחתים אדם על חוזה הפקות ואחר כך לקרוע לו את החוזה בפרצוץ בפני כמה אלפי צופים.

אני גם לא יודע אם הזמרים האלו שמנופים בשלב הכסאות שהם בכלל בכלל לא כשרונות גרועים שלרובם יש מקום בתעשית המוזיקה יוכלו אחרי הטראומה שהעבירו אותם להמשיך לשאוף לקריירה מוזיקלית וחבל ממש מאוד חבל.

אם היו שואלים אותי היו עושים חדר סטנד-בי והיו שולחים לשם את כל מי שיכול להיות פוטנציאלית מתאים לשלב הקהל אם זה 5 אם זה 6 או 7,ואחר כך המנטור קורא ל-4 מתוכם ואם רוצים לשלב את הקהל באולם אפשר לעשות הפסקה עם קלפי עבור הקהל וכל אחד יצביע את מי הוא הכי ממליץ להשאיר ואת מי הוא הכי ממליץ לשלוח הביתה ואחר כך המנטור יעשה את ההחלטה שלו אם הוא רוצה לקבל את המלצת הקהל או לא.
ככה אפשר להנות מכל העולמות גם להעביר הלאה את הטובים וגם לא לקבור חי את המודחים.

ממש אובדן הצפון.

snirf

Active member
המשימה הדגישה את חוסר המקצועיות

של השופטים, ובמקרה של השבוע-דמי וקלי.
מדמי...אין כבר מה לצפות, אבל מקלי? התאכזבתי
ממש. דווקא "תפסתי" ממנה שופטת מקצועית על בסיס המעט שראיתי כשהייתה בבריטית, אבל...זו הייתה פשוט בדיחה שכל מתמודד שהופיע-הן הושיבו אותו בכיסא
(אלא אם כן הוא היה ממש גרוע-אבל זו לא חוכמה כבר)
התאכזבתי מקלי שהיא הייתה מאוד נתונה להשפעה-הקהל, סיימון (שבאמת לא עשה לה חיים קלים והקשה עלייה עם ההערות שלו
), ובשורה התחתונה-פשוט לא הייתה מקצועית מספיק.
כשהיא כבר נתנה ביקורת על מתמודדים שאינם שלה-עשתה עבודה טובה בביקורת שנתנה

המשימה עצמה נורא אכזרית...רואים בעיניים של מי שכבר יושב על כיסא את האיבה/לחץ כשמתמודד אחר מופיע

OVER 25
אומנם הייתי מעדיף שהיו פה-ושם שינויים, אבל...בסופו של דבר ניתן לומר שלקלי יש קבוצה חזקה
עכשיו הכול תלוי בידיים שלה וביכולותיה המנטוריות.
ויקטוריה-אומנם התחברתי לסיפור שלה, אבל קלי לא הייתה צריכה להושיב אותה
לא התלהבתי מאף אחד מהביצועים שלה
קריסטין מירל- זה רק אני או שלא הראו אותו באודישנים?
אהבתי את הגירסא שלה לשיר של בריטני, ונכון הביצוע היה די פיצ'י...אבל מסכים עם סיימון שיש לה פוטנציאל, ואילו היו יותר מושבים-היה מגיע לה לקבל אחד.
ג'ףX2- הייתי מעדיף שג'ף ברינקמן היה עובר...ממש אהבתי את האודישן שלו, אבל השבוע הוא איכזב לגמריי בבחירת השיר, בחירה תמוהה למדיי
באסה שזה מה שהרס לו את המעבר ללייב-שואוס
רייצ'ל- אומנם הביצוע השבוע היה די מפדח...אבל אהבתי אותו יותר מהביצוע ה"מושלם" של האודישן. ועדיין-לא נלהב מכך שהיא בTOP4
לורי מור-
באסה שהודחה...הייתה צריכה לתפוס את המקום של רייצ'ל (אם כבר)
סנטה- ממה סיימון היה מופתע? טוב שקלי לא העבירה אותו
ג'יימס- דעתי עליו השתפרה מאז האודישן הראשון...יש לו פוטנציאל
לילי מקלאוד- אדירה
מאוד מקווה שתצליח בלייב-שואוס, רק שבחירת השירים שלה תשתפר...מאוד יתאים לה לשיר של אנסטסיה נגיד.

GIRLS
גם כאן קבוצה די חזקה, אם כי הייתי מעדיף את אשלי על-פני ריון
קאיה כהן הפכה להיות פייבוריטית שלי
יש לה גוון קול מאוד מיוחד, רק שתתחיל לשיר שירים של איימי ווינהאוס כבר!
איך לאשלי היה מתאים לבצע את השיר If I ain't you של אלישה קיז...מקווה שמישהו כן יבצע את השיר בתוכנית. ובאסה שהיא הודחה

גם אלונה פייבוריטית שלי מהקבוצה הזאת

שמתם לב שחתכו כמה פעמים את פאולינה בביקורת השופטים? אופס

מצפה לשבוע הבא

eliquis

New member
שיר של אנסטסיה?! srsly?!

לילי שרה שירי גוספל/כנסיה יפהפיים ואת/ה מציע/ה לה להדרדר לשירים של זמרת בינונית כמו אנסטסיה?
זה כל היופי- שהיא עדיין מצליחה לגעת ולרגש את הקהל שבכלל לא מכיר את השיר.

מהר להעשיר את הידע המוזיקלי שלך.

snirf

Active member
צריך לגוון, לא?

אם היא תשיר רק שירי גוספל השופטים יעירו על כך...
שירים של אנסטסיה וויטני יוסטון מתאימים לקול שלה
לטעמי

xjoiq

New member
לגבי המועמדים ב- xf usa

לאחר צפייה ב-xf uk מתפנה לכתוב על האמריקאי
קלי היתה ונשארה המנטורית הטובה בתוכנית האמריקאית למרות שאולי היא עשתה טעות פה ושם למשל בהעדפת קני על ברינקמן שהטונים שלו הרבה יותר נעימים לאוזן על פני קני הצורמני משהו ואני גם לא יודע מדוע כולם כל כך מתלהבים מג'ף גוט אמנם הטונים שלו רוקיסטים מחוספסים אבל הטווחים שלו מאוד מאוד מוגבלים(אפילו יחסית לג'וזף ווילן שמתמודד באנגליה שלא מזמן גמרתי לשמוע אותו בהופעתו בבית השופטים ואני לא אעשה פה ספוילר לגלות מה קרה איתו) וגם אין לו לג'ף גוט גמישות קולית וגם לא נראה שבחירת השיר אמייזינג גרייס מצביעה על מגמת שיפור יחסית לאודישן שלו פשוט יש לו ביצוע מיוחד לשיר הייתי מחליף אותו אפילו בלורי שלא לדבר על ברינקמן.
ברור גם שקלי עשתה טוב שהכניסה את לילי(ניקול) מקלאוד האדירה שיש לה גם סיכויים גבוהים מאוד לזכייה מה גם שהיא לא זמרת מתחילה יש לה 4 אלבומים והיא היתה זמרת ליווי של סטיווי וונדר.
דרך אגב את המקצועיות של קלי ראיתי בהשארת רייצ'ל פוטר למרות שאני לא ממש בטוח שהיא תגיע רחוק מאוד מאוד אהבתי את האודישן שלה אבל מאוד יתכן שמדובר בזמרת של שיר אחד.
לגבי דמי אני לא אכביר בעוד מילים לגבי הטעות הפטאלית שלה בזריקת אשלי אני רק אציין שאחרי שלב שמיעת הביצועים של שלב הכסאות אני מעדכן את רשימת הפייבוריטים לזכייה בחיה(chaya) כהן שלמרות שלא התחברתי לאודישן שלה פתאום התגלתה כדיוה אמיתית חשפה מנועים נסתרים והביאה וואי וואי וואי ביצוע סוף פצצות לגבות גרובית על רמה שומע בלופים את הביצוע שלה הביצוע הטוב של השבוע תוכניות 7-8. כמה שדמי גרועה, השנה תהיה לה נציגה בגמר.
הילדה ראיון שהביאה אודישן אדיר בהתחלה עם גרוביות פנטסטית וכבר חזיתי לה פיינליסטיות הביאה אמנם ביצוע די טוב(חותם על ביצועים כאלה בתוכניות ריאליטי בארץ) רק פשוט היתה רמה גבוהה בקטגורית הבנות כך שהיו טובות ממנה מצד שני הרגשתי שהיא נגעה בתקרת הזכוכית של היכולות שלה אז אני מתקרר קצת לגבי הסיכוי שלה להגיע לשלבים הגבוהים.

לסיכום: למעקב לילי/ניקול מקלאוד וחיה כהן

למעלה