השבוע בפורום "זוגיות"

אז שאלות

מה צבע השיער שלך ולמה ג׳ינג׳ר חושבת שסגול מתאים לך?
&nbsp
אם לא היית גננת, מה היית? ואם לא היית עובדת בכלל עם ילדים, מה היית רוצה לעשות?
&nbsp
איזה ספר קראת הכי הרבה פעמים, כזה שאת תמיד אוהבת לחזור אליו?
&nbsp
ואיזה סרט?
&nbsp
אם היית זוכה במלא כסף, איזה דבר מטורף היית מרשה לעצמך? (כן, כן, היית משקיעה את הכסף והכל - אבל משהו שבכל זאת היית מפרגנת לעצמך).
&nbsp
במה את ובן זוגך דומים?
&nbsp
מה התכונה שאת הכי מעריכה באנשים?
&nbsp
מה התכונה שאת הכי מעריכה בעצמך?
&nbsp
והכי לא?
&nbsp
איזה קינוח את הכי אוהבת?

עונה

מה צבע השיער שלך ולמה ג׳ינג׳ר חושבת שסגול מתאים לך? צבע השיער שלי חום. למה ג'ינג'ר חושבת שסגול מתאים לי- בתמונה שלי בפייסבוק אני מופיעה בשמלה סגולה- מצד שני זה מצילומים מקצועיים עם צלם, אז זה בכלל עשה את התמונה מוצלחת

אם לא היית גננת, מה היית? ואם לא היית עובדת בכלל עם ילדים, מה היית רוצה לעשות? הייתי שמחה להיות בעלת גן אבל זה חייב לכלול לעבוד כגננת בכל מקרה
. אני מניחה שאם לא הייתי עובדת עם ילדים- הייתי עובדת כפרסומאית- אני מחשיבה עצמי לאדם יצירתי ויש לי עין טובה לפרסומות ומה יעבוד ומה לא. אפילו בתור ילדה הייתי בקבוצת ביקורת באופן קבוע לפרסומות שונות (דרך העבודה של אחותי).
איזה ספר קראת הכי הרבה פעמים, כזה שאת תמיד אוהבת לחזור אליו? הממ... האמת שאני לא מאלה שאוהבים לחזור לקרוא בספרים שוב ושוב...אבל מניחה ש"נשים קטנות" של לואיזה מ. אלקוט (נדמה לי, זה מהזיכרון...).
ואיזה סרט? הממ...אין ממש סרט כזה שאוהבת לראות שוב ושוב...
אם היית זוכה במלא כסף, איזה דבר מטורף היית מרשה לעצמך? (כן, כן, היית משקיעה את הכסף והכל - אבל משהו שבכל זאת היית מפרגנת לעצמך). פתיחת גן

במה את ובן זוגך דומים? שנינו אנשים שיודעים בדיוק מה הם רוצים בחייהם וככה היינו מגיל מאוד צעיר. שנינו עקשניים ושנינו די חנונים
.
מה התכונה שאת הכי מעריכה באנשים? איכפתיות.
מה התכונה שאת הכי מעריכה בעצמך? האופטימיות שבי- כיף להיות זו שעם המשקפיים הורודות, תמיד מפוקחת ומודעת למה שקורה אבל תמיד רואה גם את חצי הכוס המלאה.
והכי לא? הביקורתיות יתר שלי כלפי עצמי

איזה קינוח את הכי אוהבת? פבלובה... וואו כמה זמן לא אכלתי את זה!
&nbsp

התמונה שלך שם באמת מקסימה

איפה צולמה? פבלובה... בג׳ירף נראה לי הכי טעימה שאכלתי
מגיע לך ומגיע לך.. תני לי להנות מזה שיש לי יתרון אחד בזה שאני פה
האמת שזה נחמד שאהבת ילדים כ״כ חזקה אצלך, בהחלט מתקשר עם האכפתיות והסבלנות ..

בפארק רעננה

מצאנו שם כמה פנינות מיוחדות

&nbsp
אני הכי אוהבת את הפבלובה ב"חנדלה" בגבעת חן.
&nbsp
&nbsp

באמת?!

איזה מוזר, הייתי שם מאה פעם וצילמתי מכל זוית אפשרית, עדיין את המדרגות האלה אני לא זוכרת!
בכל מקרה, תמיד אמרתי שאת צילומי החתונה שלי אעשה שם, מקום מקסים.

האמת שאני ראיתי אותם אבל...

לא ראיתי את היופי שבהם לצילומים וזה למה בחרתי בצלם הכי מדהים ששם לב לפרטים הכי קטנים ומשמעותיים

Aלון, אתה מודע לעובדה שאני יכולה לחסום אותך על זה

בגין התעללות במנהלת הפורום

&nbsp
תיזהר ממני!

A לוןA

New member
את התחלת!

גורמת לי לשבת ולרייר פה על תמונות של קצפת מרנג ופירות!
מה זה זה??

יש משהו שהם קוראים לו קוטג׳

אבל כל קשר בין הטעם שלו לטעם של קוטג׳ ישראלי מקרי בהחלט.
זה לא רק בניו יורק, למיטב ידיעתי אין את זה בשום מקום.. כמעט כל דבר אחר אפשר למצוא, כולל גבינה לבנה של תנובה(!) אבל קוטג׳ ישראלי לא.

שונצו

New member
כשאני ביקרתי בארצות הברית

לפני עשור וחצי בערך, גם גבינה לבנה (5%) לא הייתה. מצאנו רק גבינה לבנה 30 אחוז וכאלה.
על קוטג' בכלל לא היה מה לדבר.

גבינה לבנה אמריקאית אין

הם לא מכירים את הקונספט, זה לא השתנה בעשור האחרון. הכי קרוב שיש להם זה יוגורט יווני. אבל במכולות ישראליות אפשר למצוא גבינה לבנה ישראלית.

DogsPCI

New member
הלו פרפרי... באמת לקחת את הזמן!!
...

&nbsp
משהו אחד אני חייב לומר לך
...
&nbsp
איזה כיף לראות כמה את נחושה ומפוקסת על החלום שלך ועל המטרה שלך בחיים
.
מה שאומר שבאמת זה בלב שלך, ואפילו בעצמות שלך, ובכל נים ונים...
.
&nbsp
את מזכירה לי אותי לפני שנפצעתי וכשהלכתי על החלום שלי - שיקום כלבים.
כל דבר שהיו שואלים אותי עליו התשובה הייתה - כלבים!

&nbsp
בן כמה אתה? כלבים...
מה שלומך? כלבים...
איזה ספר קראת לאחרונה - כלבים...
&nbsp
מסכנה... הייתה פעם מישהי מאוד נחמדה שהצטרפה לקבוצת "טיולי הכלבים" שהקמתי... ויום אחד היא שאלה אם בא לי להפגש לקפה אחרי הטיול הקבוצתי.... והיא הייתה באמת נחמדה וכבר הכרנו כמה חודשים - ואמרתי - בטח!!
למוחרת שמעתי מחברה אחרת שהייתה מטיילת איתנו גם - שהיא התבעסה עלי רצח!! כי ישבנו איזה שעתיים בבית-קפה ורק טחנתי לה את המוח על הכלבים ועל המתחם שאני עומד לפתוח וכו'... דקה אחת של שיחה אישית לא הייתה לנו...
&nbsp
אבל מה לעשות, זה היה כל מה שעניין אותי אז - להגשים את החלום שלי
.
&nbsp
הלוואי ואת תצליחי להגשים את החלום שלך, כי אני בטוח ב- 100% שאת תהי הכי טובה שאפשר
.
אבל תעשי את זה פה בארץ, כן? אחרת איך נרוויח ממך גם אנחנו?
.
&nbsp
ונ.ב. אני מבטיח לאכול איזו פאבלובה בשמך
, ואני גם מכיר מקום שזו באמת המומחיות שלהם שם! כשתגיעו לארץ לביקור תשלחי לי מסר ואתן לך את שם המקום והכתובת...
&nbsp

Ginger L Honey

New member
בקיצור, כשאתה באמת תהיה כוכב השבוע

כל הפרטים יהיו:
&nbsp
כלבים
&nbsp
כלבים
&nbsp
כלבים
&nbsp