איזה שאלות מקסימות
1. איך בעלך הציע לך נישואים? אני הזמנתי אותו לנופש במלון ספא לכבוד יום ההולדת שלו ואז הוא הציע לי נישואים על ידי זה שהוא קנה לי תיבה ענקית לתכשיטים (ע"ע נמאס לי שכל התכשיטים שלך מפוזרים בכל הבית
) והכניס לשם את טבעת האירוסין. בתוך התיבה היו כמה קופסאות- הוא הוציא קופסא אחת ושם בתוכה את המפתח לתיבה ואז יצא שפתחתי הכל בשלבים.

2. מה הפריט הכי יקר בארון שלך? הממ... שמלה מחוייטת ב-300 ש"ח (שלצערי עובדת על להיכנס אליה שוב
).

3. ואיזה פריט את הכי אוהבת? הממ... חולצה של קווין קליין שקניתי בג'רזי גארדנס במחיר ממש מצחיק וכל כך נראית עליי טוב.

4. מה היית רוצה לקבל ליום הולדת הבא? הממ... מקבלת חברה הכי טובה שמגיעה עד אליי
. בגזרת קניות- לרוב אם אני ממש רוצה משהו- אני אקנה, אם המחיר גבוה- הוא גבוה מידי לבקש שיקנו לי.

5. מה המקום האהוב עליך בעולם? הממ... חוף אכדיה בהרצליה
- יש משהו בחוף הזה שתמיד עושה לי טוב בלב.

6. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עליך? משתנה, כרגע אני חזק ב-GREEK והמפץ הגדול- איזה כיף שיש נטפליקס

7. מה את ובעלך הכי אוהבים לעשות יחד? ללכת לסרט, ללכת למסעדות (אם כי אני מוכיחה תמיד שלא שווה לקחת אותי למסעדה, חצי מהאוכל אני לא אוכלת
.

8. את טיפוס של מתוק או מלוח? מתוק! חולת סוכריות גומי אנוכי

9. איזה מאכל את לא יכולה לסבול? כל מיני דברים רוטטים למיניהם, בצל- חי, מת, מבושל, מטוגן- אם יש במנה ואני לא רואה אז זה בסדר, אבל אם רואה אין מצב שאני אוכל את זה.

10. כשעצוב לך והבחור לא בסביבה-איך את משפרת את מצב הרוח? מתקשרת להציק לו
, הולכת לחד"כ, להסתובב, עושה יצירה

11. האם היית מתאמנת בחדר כושר גם בארץ? מאיפה את מביאה את הכח ללכת להתאמן? (אני מאוד אוהבת ספורט, אבל קשה לי להביא את עצמי למצב שאני עושה אותו ומחפשת השראה ) בארץ הלכתי אבל לא באופן קבוע, קצת התקשיתי בזה. קנינו הבייתה מכשיר כושר- אלפטיקל- שהפך כמובן לעציץ די מהר. השתדלתי לעשות הליכות אבל לא ממש היה לי ראש לזה.

פה גם בגלל שעמום וגם בגלל רצון לעשות לעצמי מעין סדר יום-התחלתי ללכת באופן קבוע.
אני לא נהנית מזה יותר מידי אבל זה נחמד לצאת, לראות את הדיירים האחרים, להתנסות במכשירים שונים. משתדלת להתאמן כל יום או פעם ביומיים לפחות והאמת שמרגיש לי חסר אם לא הולכת.

והכל בעידודה המנצח של דיאנה
.