השבוע בפורום "זוגיות"

DogsPCI

New member
לפחות יהיה לך קל לנחש...

&nbsp
ואני כוכב 24/7 - כל השנה....

&nbsp
מה, לא?

&nbsp

&nbsp
&nbsp

haych

New member
וואלה? הופתעתי!

יאללה, נתחיל :)

האם פחד הגבהים נגרם בעקבות מקרה מסויים, או שאת ככה מאז ומתמיד?
ניסית להתמודד איתו ע"י עליה לגבהים? נגיד צניחה, או בנג'י, או שזה לא בשבילך?
למה את אוהבת לעשות קניות לבד? (גם אני ככה).
מתי הוצאת רשיון, מה עיכב אותך עד אז ומה גרם לך בסופו של דבר כן לעשות?
את יכולה לספר על מקרים של שברים וכו' שקרו בטיימינג בעייתי?
למה את הכי מתגעגעת בארץ? (חוץ ממשפחה וחברים)

עונה

האם פחד הגבהים נגרם בעקבות מקרה מסויים, או שאת ככה מאז ומתמיד? תמיד הייתי פחדנית
זה משהו שהתחיל בגיל מאוד צעיר והתמודדתי בשיעורי התעמלות ביסודי איתו- פחדתי אפילו לקפוץ ממעלה כמה מדרגות. לאט לאט משתחררת מהפחד הזה אם זה העובדה שאני מסכימה לטוס אפילו, אם זה לאחרונה- לעשות תרגילים בחדר כושר שגורמים לי לרחף מעל הריצפה

&nbsp
ניסית להתמודד איתו ע"י עליה לגבהים? נגיד צניחה, או בנג'י, או שזה לא בשבילך? זה ממש לא בשבילי, אני מנסה להתמודד בדברים קטנים יותר- כל פעם מנסה לאתגר את עצמי.
&nbsp
למה את אוהבת לעשות קניות לבד? (גם אני ככה). אני אוהבת שופינג אבל חייבת שיהיה לי MOOD לזה. אני מאלה שמוצאים די מהר כי יודעת בדיוק מה מחפשת ואם יש עוד מישהו איתי-זה יכול להימתח לשעות כי גם הוא/היא יחפשו לעצמם ואז שעות מדידות וכו'. ראייה לכך: הבחור הלך לקנות לעצמו מעיל טוב- 6 שעות, מלא חנויות ובסוף מצא מעיל אחרי ששיגע אותי עם תמונות של מעילים שאגיד לו מה נראה טוב
. אני הלכתי אתמול ולקח לי יותר זמן להגיע לחנות מאשר למצוא מעיל ולקנות אותו

&nbsp
מתי הוצאת רשיון, מה עיכב אותך עד אז ומה גרם לך בסופו של דבר כן לעשות? אבא שלי קצת שתלטן בנושא הילדים שלו וקשה לו להשלים עם זה שגדלנו ומצד שני יש גם את האוטו היקר שלו. מאז ומתמיד היה לי ברור שהוא יעשה לי בעיות ללמוד נהיגה במיוחד עם הבטחות שלא ייתן לנו את הרכב לנסוע וכו'. בסופו של דבר התחלתי ללמוד בגיל 18, התחלתי והפסקתי כל פעם מסיבות אחרות. עברתי 3 מורי נהיגה ובגיל 28 הוצאתי רישיון אחרי שלמדתי עם מורה מדהים (בר"ג, למי שצריך המלצות).
מה שגרם לי כן לעשות זה לראות את אמא שלי, שעכשיו כבר מאוחר בשבילה ללמוד (בעיות ראייה קשות) וכמה היא תלויה בו בכל דבר. אני די התייאשתי והבחור דחף אותי ללמוד בכל זאת ובעזרת התמיכה של המורה לנהיגה- עשיתי זאת. הפחד הוא מה שעצר אותי (וכמה שברים/נקעים בדרך גם לא עזרו וגרמו לי להפסיק באמצע
.
&nbsp
את יכולה לספר על מקרים של שברים וכו' שקרו בטיימינג בעייתי? שברתי את שורש כף היד ביום השלישי ללימודים בגן החדש שעבדתי בו- זה היה פשוט נוראי, גרם לכך שעברתי קבוצה ולא עבדתי בקבוצה המקורית וגרם להרבה בלבול עם הילדים.
&nbsp
&nbsp
למה את הכי מתגעגעת בארץ? (חוץ ממשפחה וחברים)
מתגעגעת לשגרה שלי של ללכת לגן, להכין דברים לגן, להיפגש עם חברות.
מתגעגעת לזה שהכל היה לי מוכר וידוע והייתי באיזור נוחות.
&nbsp
פה אני כל הזמן יוצאת מאיזור הנוחות שלי כך שכבר שום דבר לא נראה בעיה

מקנאת בך על הקניות

אני מתעייפת מכל העניין מהר, בדרך כלל הרבה לפני שמצאתי משהו. איך את יודעת בדיוק מה את רוצה, ואיך את מוצאת את זה?

יש לי סגנון ספציפי של דברים שאוהבת...

אני פשוט מסתכלת, בודקת ואם יש משהו שמוצא חן בעיני, בודקת אם מתאים לי ואם המחיר מתאים לי.
אני לא מאלה ששעות מתלבטים ובודקים ושואלים את כולם- סף הסבלנות שלי מאוד נמוך בקטעים האלה.
&nbsp
מצאתי משהו, אהבתי, המחיר טוב לי- קניתי

&nbsp
האמת שאני פה קצת מתקשה עם השופינג כי סגנונות הלבוש לא כל כך מתאימים לי. היום הולכת לצוד בגדי חורף. בדקתי אתר של איזו חנות שהמליצו לי ויש שם בהחלט דברים שאפשר לקחת בחשבון אז נוסעת עוד מעט לבדוק מה יש שם ומקווה לצאת עם ממצאים שווים

haych

New member
עוד שאלות

1. איך בעלך הציע לך נישואים?
2. מה הפריט הכי יקר בארון שלך?
3. ואיזה פריט את הכי אוהבת?
4. מה היית רוצה לקבל ליום הולדת הבא?
5. מה המקום האהוב עליך בעולם?
6. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עליך?
7. מה את ובעלך הכי אוהבים לעשות יחד?
8. את טיפוס של מתוק או מלוח?
9. איזה מאכל את לא יכולה לסבול?
10. כשעצוב לך והבחור לא בסביבה-איך את משפרת את מצב הרוח?
11. האם היית מתאמנת בחדר כושר גם בארץ? מאיפה את מביאה את הכח ללכת להתאמן? (אני מאוד אוהבת ספורט, אבל קשה לי להביא את עצמי למצב שאני עושה אותו ומחפשת השראה
)

איזה שאלות מקסימות

1. איך בעלך הציע לך נישואים? אני הזמנתי אותו לנופש במלון ספא לכבוד יום ההולדת שלו ואז הוא הציע לי נישואים על ידי זה שהוא קנה לי תיבה ענקית לתכשיטים (ע"ע נמאס לי שכל התכשיטים שלך מפוזרים בכל הבית
) והכניס לשם את טבעת האירוסין. בתוך התיבה היו כמה קופסאות- הוא הוציא קופסא אחת ושם בתוכה את המפתח לתיבה ואז יצא שפתחתי הכל בשלבים.
&nbsp
2. מה הפריט הכי יקר בארון שלך? הממ... שמלה מחוייטת ב-300 ש"ח (שלצערי עובדת על להיכנס אליה שוב
).
&nbsp
3. ואיזה פריט את הכי אוהבת? הממ... חולצה של קווין קליין שקניתי בג'רזי גארדנס במחיר ממש מצחיק וכל כך נראית עליי טוב.
&nbsp
4. מה היית רוצה לקבל ליום הולדת הבא? הממ... מקבלת חברה הכי טובה שמגיעה עד אליי
. בגזרת קניות- לרוב אם אני ממש רוצה משהו- אני אקנה, אם המחיר גבוה- הוא גבוה מידי לבקש שיקנו לי.
&nbsp
5. מה המקום האהוב עליך בעולם? הממ... חוף אכדיה בהרצליה
- יש משהו בחוף הזה שתמיד עושה לי טוב בלב.
&nbsp
6. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עליך? משתנה, כרגע אני חזק ב-GREEK והמפץ הגדול- איזה כיף שיש נטפליקס

&nbsp
7. מה את ובעלך הכי אוהבים לעשות יחד? ללכת לסרט, ללכת למסעדות (אם כי אני מוכיחה תמיד שלא שווה לקחת אותי למסעדה, חצי מהאוכל אני לא אוכלת
.
&nbsp
8. את טיפוס של מתוק או מלוח? מתוק! חולת סוכריות גומי אנוכי

&nbsp
9. איזה מאכל את לא יכולה לסבול? כל מיני דברים רוטטים למיניהם, בצל- חי, מת, מבושל, מטוגן- אם יש במנה ואני לא רואה אז זה בסדר, אבל אם רואה אין מצב שאני אוכל את זה.
&nbsp
10. כשעצוב לך והבחור לא בסביבה-איך את משפרת את מצב הרוח? מתקשרת להציק לו
, הולכת לחד"כ, להסתובב, עושה יצירה

&nbsp
11. האם היית מתאמנת בחדר כושר גם בארץ? מאיפה את מביאה את הכח ללכת להתאמן? (אני מאוד אוהבת ספורט, אבל קשה לי להביא את עצמי למצב שאני עושה אותו ומחפשת השראה ) בארץ הלכתי אבל לא באופן קבוע, קצת התקשיתי בזה. קנינו הבייתה מכשיר כושר- אלפטיקל- שהפך כמובן לעציץ די מהר. השתדלתי לעשות הליכות אבל לא ממש היה לי ראש לזה.
&nbsp
פה גם בגלל שעמום וגם בגלל רצון לעשות לעצמי מעין סדר יום-התחלתי ללכת באופן קבוע.
אני לא נהנית מזה יותר מידי אבל זה נחמד לצאת, לראות את הדיירים האחרים, להתנסות במכשירים שונים. משתדלת להתאמן כל יום או פעם ביומיים לפחות והאמת שמרגיש לי חסר אם לא הולכת.
&nbsp
והכל בעידודה המנצח של דיאנה
.

אפשר בדיליי?

מה שלומך? ברצינות אבל, לא "טוב מה איתך" כזה.
איך החיים בניו יורק?
למי את הכי מתגעגעת בארץ?
יש סיכוי שהם יבואו לבקר אותך בקרוב?
מי שחקנ/ית הקולנוע האהוב/ה עלייך?
איזה עוד פורומים את מנהלת?
יש משהו שאת מתחרטת עליו?
מה היית עושה אחרת?

למעלה