זוכים בכרטיסים לסרט "מפוצלים"

זוכים בכרטיסים לסרט "מפוצלים"

היישר מהמקום הראשון בארה"ב, "מפוצלים" מגיע לקולנוע גם בישראל. ולכם יש הזדמנות מצויינת לזכות בזוג כרטיסים!

אז מה עליכם לעשות

בסרט "מפוצלים", נערים ונערות ממוינים לחמש קבוצות:
1. כנות .
2. אוריינות.
3. ידידות.
4. אומץ לב.
5. הקרבה עצמית.

מעכשיו ועד ה-8/4 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה בה תספרו לנו איזו קבוצה הכי מתאימה לכם, שתפו אותנו באירוע שקרה לכם ותשכנעו אותנו שאתם באמת מתאימים לאותה הקבוצה!

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בשלושים ההודעות הטובות והמקוריות ביותר והם יזכו כל אחד ב-כרטיס זוגי לסרט "מפוצלים"

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3065410

על הסרט

מבוסס על רב מכר עולמי.
בעולם בו מחולקים האנשים לקבוצות על פי סגולות דומיננטיות באישיותם, מגלה נערה צעירה בשם טריס שהיא "מפוצלת" ולכן לעולם לא תתאים לאחת מהקבוצות. כשמתברר לה שמנהיגתה של אחת הקבוצות מתכננת להשמיד את כל ה"מפוצלים", היא נאלצת לתת את אמונה בבחור מסתורי בשם פור וביחד הם צריכים לגלות מה גורם למפוצלים להיות כל כך מסוכנים בעיני העולם וזאת לפני שיהיה מאוחר מידי.

קידמון הסרט

http://flix.tapuz.co.il/v/WebPages/Player2.aspx?m=4359455

מועד עליית הסרט: 10.4.2014

achokler

New member
אוריינות

הכי טוב להיות חכם ולקרוא ספרים.
למי מתחשק בכלל לקפוץת מרכבות
להתלבש אפור כל היום
להיות בוטה מול החברים בכנות שלך
או להיות צבוע ומתחנף

shifrutm

New member
הקרבה עצמית-שמחה אמיתית

אז כך אני טיפחתי את שערי הארוך והחלק למעלה מ9 שנים. ולפני כשנה בעקבות מודעות לתרומת שיער לעמותת זכרון מנחם. אני תרמתי בשמחה את שערי הארוך, מתוך מטרה שישמחו ילד/ה עם פיאה חדשה. לצערי לא כל סובבי חשבו כמוני, ולא קיבלו את המעשה. אבל אני כל יום מאושרת מחדש. ואני שוב ממתינה לדייט נוסף עם הספר בעוד כ7-8 שנים, בזמן זה אמשיך לטפח את שיערי. מי ייתן ותמיד אהיה בצד הנותן:)

lily kane

New member
עברתי קבוצה, לאומץ לב

הקבוצה המקורית שלי הייתה הקרבה עצמית
היית מקריב.ה את עצמי ואת הרצונות שלי
בשביל המשפחה,בשביל שהשכנים לא יגידו, בשביל להיות כמו כולם.

ואז גליתי שאני יכול.ה אחרת , בצעדים זעירים הלכתי לעבר האמת שלי
ועברתי לאומץ לב, זה אף פעם לא היה מעבר חלק.
ותמיד יש לי פחדים עדיין אבל...אני חושבת שעם הייתי ממשיכה להקריב את עצמי הייתי חי.ה מת.ה הייתי אומלל.ה ובעיקר לא באמת הייתי "אני".
אני חושבת שאומץ לב כן דורש פחד. אם אתה לא מפחד מכלום אין על מה להתגבר, להתאמץ.

THOR1997

New member
וואלה אני מפוצל

1. כנות - אני כנה מספיק כדי לומר שאני לא יודע מה זה אוריינות.
2. אוריינות - אני לא יודע מה זה אוריינות.
3. ידידות - אם אני אזכה בכרטיסים אני לא אלך לבד כי אני ידידותי אז אחלוק אותם.
4. אומץ לב- אני אמיץ מספיק כדי ללכת לסרט הזה שנשמע כמו דמדומים 7
5. הקרבה עצמית- אני מקריב את הכבוד שלי בכך שאני מגיב פה דברים כדי לקבל כרטיסים לדמדומים 7.

mmw2008

New member
לי מתאים ידידות

לי מתאים קבוצת הידידות, מכיוון שאני מאוד ידידותית והרבה רואות בי חברה טובה ואוזן קשבת, אך יש בזה גם הקרבה עצמית, מכיוון שצריך הרבה כוחות בשביל לשמוע את כל מה שאנשים רוצים לשתף אותך.
למרות כל זה, טוב לדעת שאנשים סומכים עלייך ומשתפים אותך ורואים בך חבר נאמן וכמובן שטוב לדעת שאתה עוזר לאנשים בעצם ההקשבה, ובלי ידידות - אומץ, כנות, הקרבה עצמית ואוריינות לא שווים הרבה-
למי תראה שאתה אמיץ כשכולם אמיצים, למי תהיה כן כשכולם כנים גה ככה...

Jen74

New member
ידידות

כמעט ובחרתי לעצמי את קבוצת הכנות אבל לפעמים בשביל לשמור על ידידות טובה, צריכים לשמור את הכנות לעצמנו.
יש אנשים שמעדיפים לא לקבל את כל האמת לפנים.

אני לא יודעת איך ולמה, אבל אנשים אוהבים לדבר איתי, לספר לי דברים על עצמם, לשתף אותי באירועים וחוויות.
לפעמים סתם בשביל השיתוף, האוזן הקשבת ולפעמים גם רוצים לדעת מה אני הייתי עושה במקומם, לקבל עצות, חוות דעת.
לפעמים מדובר באנשים לא מוכרים, סתם בתור כלשהו, שפותחים איתי בשיחה.
אני חברותית, אופטימית, חייכנית, קשובה.
לרוב אני מצליחה להזדהות עם האנשים שמדברים איתי, אני שמה את עצמי בצורה הכי נייטרלית שיש במקומם ומנסים להבין את הסיפור שלהם.
אין לי אנשים קרובים שאני יכולה לומר עליהם שהם חברים הכי טובים אבל יש לי הרבה ידידות וידידים.

remundo

New member
כנות

אני, ללא ספק, משתייכת לקבוצת הכנות, כיוון שאינני נוטה להסתיר את המציאות מאיש - גם לא מעצמי. זאת אומרת, לוקח לי קצת זמן להכיר בה, אבל מרגע שאני מכירה בה - איני מתכחשת אליה ואף לא מסתירה אותה.
כך, למשל, קורה לי בדרך כלל, כשאני מתעצלת לצאת מהבית כהרגלי ובמקרה קבעתי משהו ועלי להזיז את עצמי. בדרך כלל מרוב תיעוב העולם החיצון ו/או עשייה כלשהי הכרחית ונצרכת לצורך יציאה מהבית (אי אפשר לצאת מהבית אם עבר שבוע מאז הפעם האחרונה ששמת דאודורנט ולא טרחת להתקלח בין לבין! שלא לדבר על השמן שאפשר לסחוט מהשיער שלי לפעמים! חשבתי להקים מפעל לייצור שמן טבעי שכזה...
) ובעיקר השאיפה להמשיך לבהות בתקרה אפרקדן כאוות נפשי.

בתחילה אני דוחה, לבסוף אני מגיעה למסקנה שפרק הזמן שנותר לי עד ליציאה מהבית לא יאפשר לי להתארגן כיאות ולצאת לעולם החיצון מבלי שתהיה זאת פגיעה של ממש בשלום הציבור, ואז אני מכירה במציאות ומפנימה שככל הנראה נותרו לי רק שתי אפשרויות פעולה:
לאחר.
להבריז.
הבחירה מבין השניים תתבצע על פי אחד מהשיקולים הבאים:
האם באמת חשוב לי להגיע לדבר הזה?
לכשאגיע, כמה זמן ישאר לי להעביר במקום? האם זה שווה את היציאה מהבית? האם האיחור לא יהיה מוגזם במידה שכבר עדיף שלא להגיע?

לאחר שהכרעתי לגבי הישארות בבית, אני טורחת להודיע ומשתדלת להישמע חולה בטלפון!

אם זו לא כנות, אני לא יודעת מה כן.
כל הכבוד על המבצע ותודה רבה!

EdisonGirl

New member
חחח כולנו מפוצלים

מכילים תערובות של חמשת הקבוצות במינונים שונים ומגוונים.
נדרש אומץ לב כדי להיות כן (הא? אוריינות
) ברמה שאני הגעתי אליה. לספר לחברים ללא חשש מה אני באמת חושבת (במידה ונשאלתי), לתת חוו"ד אמיתית.
אבל אם כנות דורשת אומץ, אז כנראה שאני גריפינדו... סליחה, משתייכת יותר מכל לקבוצה ה- 4, אומץ הלב.
ואכן, מיהי האמיצה שטועמת מוצרים שתאריך התפוגה שלהם עבר כבר מזמן או תבשילים שיושבים כבר שבועיים ואיש לא מסוגל לבדוק את מצבם? ניחשתם נכון. אני.
מעט *סניף סנף* ו*ליק לק* וגזר הדין נחתם בטבעת המלך.

GK_FF

New member
מת לראות את הסרט הזה......

הקבוצה שהכי מתאימה לי היא "ההיסטרים" או "ההיסטריות", יום אחד אני מגיע לעבודה והדלת הראשית סגורה, התחלתי לדפוק ולצרוח ואף אחד לא הגיב ממש נכנסתי לפאניקה, פתאום מאחורי מגיע הבוס ואני קולט שבעצם פשוט הקדמתי בדקה. הוא פתח את הדלת שאל מה נשמע והכל נכנסנו פנימה. פתאום הטלפון של החנות מצלצל יחד עם הפלאפון האישי שלי ואני כזה "מה עושים למה לענותתתת" בסוף עניתי לשניהם ואמרתי "רגע" ופשוט הלכתי משם להרגע. הגיעה לקוחה ושאלה אותי אם אפשר לקבל שתי כוסות של שוקו חם, אז לחצתי על המכונה להפעלה וברחתי משם כדי לא להשרף, היא הסתכלה עלי בקטע של יצור. בנתיים חזרתי לטלפונים, אחד מהם היה של דתיים שרוצים תרומה וישר ניתקתי אבל לא כי אני היסטרית, ובשני ביקשו את פרטי האשראי שלי כדי לברר איזו הזמנה שעשיתי מהאינטרנט. נתתי להם את הכל ואחרי שסיימנו את השיחה התקשרתי לחברת האשראי לבטל את הכרטיס!
היום המשיך בצורה המבולגנת הזו........
אז מה אתם אומרים, מתאים או לא מתאים???

nivos7

New member
אוריינות - היכולת לקרוא ולכתוב

בתור אדם סקרן שאוהב לחקור , נתקלתי כאן בפעם הראשונה במילה "אוריינות" , בהתחלה חשבתי שהכוונה לאנשים ששותים יין באור היום.
למרות שזה היה נכנס לקבוצה הנהנתנות
אז אחרי שביררתי מה פירוש המילה , ובתור היותי חלק מעם הספר
החלטתי לבחור באוריינות כי בעיניי יש חשיבות מאוד גדולה ליכולת לדעת לקרוא , לכתוב , לספור , היכולת לתעד דברים , להעביר מסרים , ללמד וללמוד.

כשהייתי בתאילנד, ביקרתי במסעדה מקומית , התפריט בתאית לא ברורה , שנראתה לי כמו סלסול של קווים ועיגולים
ניסיתי לתקשר עם המלצר בעזרת השפה האנושית הקדומה ביותר - פנטומימה מלווה בקולות.
הצבעתי על אחת המילים ועשית סימן של "מה זה " בידיים
המלצר התחיל להניד את ראשו בחיוך וענה לי "מוווו מוווו" הבנתי ממנו שזה כנראה פרה והזמנתי את המנה.
כשהצלחת עם הנודלס והבשר הגיעה התחלתי לאכול , גיליתי שלפרה יש טעם וצבע מאוד שונה בתאילנד
לאחר ששאלתי מקומי דובר אנגלית מה זה מוו, הוא סיפר לי שזה חזיר

zann

New member
מפוצלות

כנות זו התכונה שיש בי ואמי חושב שהיא החשובה שבהם כי כל שאר התכונות לעתים יכולים לגרום לטוב ולעתים לרע טל כנות תמיד מאפשרת אמון בין בני אדם

pumon

New member
לי מתאימה

קבוצה מספר 4, אומץ לב. לפני שנתיים בחדר הלידה באיכילוב נכנסו הרופאים פתאום ואמרו שיש מצוקה עוברית וצריך ליילד מהר. אשתי נלחצה אבל אני שמרתי על קור רוח והרגעתי אותה. אחרי כמה דקות קשות יילדו את בננו הבכור בלידת ואקום. מאז כל דבר קטן עליי

כנות

תכונה כל כך יפה שדופקת את החיים.
כי אנחנו מדינה של קומבינות ושקרים ולרמות ולייפות.
ואם אתה בוחר להיות כן אז אתה נדפק פעם אחר פעם אחר פעם.
סיפור חיי

projectpro

New member
הכי מתאימה לי הקבוצה של כנות

במיוחד על היצירתיות שמאפשרת לי לשמור על כנות אבל עדיין לא להעליב אנשים. למשל אם מישהו עם תינוק מכוער יראה לי תמונה של התינוק שלו אני אגיד "ואוו, איזה תינוק ברור!" או כשהילד מביא יצירת "אומנות" שהוא עשה בגן מיד אגיד "איזה ציור מיוחד".

למעלה