אני בעד הקרבה עצמית
היי שמי דקלה ואני בחורה של איכות סביבה, טבעונית מלידה ומחבקת עצים בכל בוקר!
הקרב עצמית!!! אני בעד להקריב את עצמינו בשביל מטרה נעלה ויהי מה! בעיקר בשביל הטבע, כן... הטבע וכל השפע שאנחנו מקבלים ממנו!
אה! עכשיו אני צריכה לשתף אתכם באירוע שקרה לי כדי שאשכנע אתכם שאני מתאימה! חח אז יש לי הרבה אירועים. אשתף אחד מהם!
בוקר אחד בעודי מחבקת עץ מקסים ביער בן שמן ראיתי צייד שמן שרוצה לפגוע בחד קרן קסום, תמים ובתול שבסך הכל הסתובב לו לחפש מים לשתות המסכן. עכשיו כל החבר'ה הקרניבורים טוענים שבשר חד קרן הוא מהטעימים ביותר בשוק, ולכן הכי יקר... ועכשיו גם יש את כל יוקר המחיה וכו' אז יש תירוץ טוב לציידים להרוג חדי קרן ולמכור משהו כמו 20 כדי לקנות פנטהאוז ברמת גן ליד הבורסה.
אבל כשהצייד כיוון את הרובה הנוראי והברוטלי לעבר חדון (זה השם שהמצאתי לו חח
) לקחתי גרזן וכרתי את העץ שחיבקתי רק כדי שיפול על הצייד ויהרוג אותו לפני שהלה ירצח בדם קר את חדון!
אז בעצם יש פה שתי הקרבות שעשיתי - דבר ראשון הקרבתי את העץ המסכן שחיבקתי אך לפני שלוש שניות וההקרבה השניה היא ההקרבה של אהבת העצים שלי
נאלצתי להקריב את האידאולוגיה שלי בשביל חדון, אבל כמו כל דבר בחיים -- יש פירדמידת חשיבות וחדי קרן הם מעל עצים. למרות שאני די בשוק מעצמי שאני אומרת את זה! הרי גם עצים הם חיים (ולא! לא צומחים! הם חיים!!!! ונושמים פוטוסינתזה מהשמש בדיוק כמו שאנחנו נושמים חמצן מהאוויר המזוהם ע"י מפעלים! טפו!) אז הקרבתי פה עוד דבר שזה התמימות שלי. ממש נהייתי עצובה עכשיו וחושבת שאפשר לומר שגם השמחה שלי הוקרבה בא לי לבכות
אז... זהו חברים יקרים שלי. אני מקווה ששכנעתי אתכם מדוע אני כ"כ כ"כ כ"כ מתאימה לקבוצה של ההקרבה העצמית.
לילה טוב, עם דברים טבעוניים והרבה עצים ואוויר נקי של חלב סויה ופתיתים לא מהחי של שומן רווי