מה אנחנו קוראים/שומעים בחג?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
כנראה שאין לנו אותו טעם, אני מאוד נהניתי

לדעתי זה אחד הספרים הטובים שלה, ובהחלט ספר טוב

כריכרכה

New member
אז אולי מישהו יצליח לענות את השאלה שלי

מהשרשור ההוא, איך מיישבים את הדיסוננס הקוגניטיבי הזה?

קוראת את Proven Guilty.

הארי דרזדן 8. ספרים 1-10 נמו להם בשלווה על הקינדל שלי יותר משנה, עד שהחלטתי שזה לא עסק והתחלתי לקרוא אותם... מאז אני לא מפסיקה.
הם ממש לא מושלמים, ולעתים קרובות הפתרונות של ג'ים בוצ'ר למצבים סבוכים מותחים עד כאב את יכולת השעיית הספק שלי, אבל בסך הכל כיף לבלות עם הארי...

כריכרכה

New member
סיימתי את עונת העצמות, באמת לא מרשים

אני בספק רב אם אנסה את הספר הבא לכשייצא. גם כאן מתעוררת הבעיה ההוליוודית והיא שברור שהספר נכתב על מנת שיופק לפיו סרט לפי כל הכללים ההוליוודיים המרגיזים.

agamkedem

New member
"מחר כפול תשע" של אסימוב

לקח לי הרבה זמן למצוא את הספר, אבל זה בהחלט היה שווה את זה. אסופה של הסיפורים הקצרים הכי טובים שלו.

agamkedem

New member
אתה מדבר עם מעריץ אסימוב נלהב

יש לי 3 כרכים של אסופות סיפורים קצרים שלו.

subatoi

New member
"הזדמנות אחרונה לראות" הסתיים, "הצלם" התחיל

"הזדמנות אחרונה לראות" - היה די סבבה. כולל כמה משפטים טובים ורואיים לציטוט ושימוש חוזר, אם כי מעט ממה שציפיתי.

"הצלם" של פיליפ ק. דיק עקף את כולם בתור לקראת ההרצאה הפק"דית באייקון. אולי סופסוף אכנס להרצאה ספרותית כשאני מכיר כל מה שנדרש עבודה, לשם שינוי. והסיפור שלו הוא קצת מוזר. קניתי אותו לפני כמה חודשים בדוכן פגומים/מוזלים של צומת ספרים. הוא נראה במצב חדש למעט העובדה שהוא הודפס לפני 33 שנים. כלומר, כמה שפשופים על הכריכה, אבל מלבד זה - כלום. אולי ניקו ביסודיות את המחסנים איפשהו וגילו אחד חדש שמעולם לא נמכר ורק היטלטל ממקום למקום. מוזר.
בנוסף, אני זוכר היטב את הטקסט על הכריכה האחורית שלו. הבעיה היא שאני לא זוכר שום דבר מלבד זה. ואני תוהה אם זה בגלל שפשוט שלפתי אותו הרבה פעמים מהמדף בספריה בזמנו כדי לקרוא את התקציר, או שבאמת שאלתי את הספר פעם אחת וקראתי בו.
מהעמודים הראשונים יש שני זכרונות קטנים ביותר, מעומעמים ביותר. נראה איך זה יתקדם. מעניין לראות מה אני זוכר מספר שקראתי מזמן (או שלא קראתי מעולם). המממ...

בכל מקרה, ההתחלה בדיוק כמו שאני אוהב, נקווה שלא יסתיים כמו "האיש במצודה הרמה"

x פ ר ת

New member
"מרוצי העקרב", מאת מגי סטיווטר

שכתבה את "הזאבים של גרייס" שאהבתי מאוד אבל בעיני מרוצי העקרב אפילו יותר טוב.
ספר מושלםםםםםםם!!!!! גם לבני נוער וגם לקשישים בני 46 (-:
בניית עולם מרהיבה, דמויות עגולות ומעניינות. מותח ומספק מאוד.
(והי שוב לכולם
לא כתבתי פה המון זמן אבל אני מתעדכנת בקביעות).
והתרגום המשובח הוא של אכמו כמובן

avivs

New member
לא היית פה שנים

אבל שנה חדשה זה זמן טוב לחזור

למעלה