מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ״ש?

Goat On Bicycle

New member
קורא:

אחרי כמה שנים חזרתי לקרוא שוב את סדרת הרוצח פיץ. אני עכשיו בספר השלישי assassin's quest.
ובמקביל קורא את הקומיקס The Filth.

avivs

New member
ספר חדש של פיץ׳

יוצא בקרוב

קראת בעבר ועכשיו זו קריאה חוזרת, או שהפסקת באמצע?

Goat On Bicycle

New member
כן, אני ממתין שיצא! :)

קראתי כבר פעמיים את 9 הספרים הראשונים (3 ספרים של פיץ, 3 של הספינות ו-3 של הליצן). ועכשיו קורא בפעם השלישית..

יש סדרות שאני אוהב לחזור אליהן כל כמה שנים ולקרוא שוב..

lessa7

New member
יש עוד שלושה ספרים - The Rain Wilds Chronicle

ורביעי שאמור לצאת מתישהו...

lessa7

New member
הם לא וואו, אבל חביבים...

לא נראה לי שזה ספוילר אבל מזהירה בכל מקרה
.
.
.
.
.
.
.
לדעתי מעניין לדעת מה יקרה עם הדרקונים והעיר האבודה. אני גם אוהבת את הדמויות של טיימרה ואליס.

lessa7

New member
האמת שחשבתי שהעלילה הזו די נסגרה

לא יודעת מה היא מתכננת לספר הזה... אבל מקווה שיהיה מעניין.

מיכאל ג

New member
Swordspoint - Ellen Kushner

פנטזיה על אצילים, סייף ודמויות LGBT.
בינתיים לא כזה מרתק, האמת.

avivs

New member
לא אהבתי.

משעמם ודמויות בעיתיות מאוד.
אכמו מאוד אהבה.

ניימן3

New member
הערפילאים - הספר הראשון בטרילוגיה

פנטזיה כתובה מעולה, וזה בכלל לא מפתיע כי כולם אומרים לי כבר שנים שסנדרסון כותב פנטזיה מעולה. עולם מקורי? יש. דמויות מעניינות,מצחיקות ואמיתיות? יש. עלילה מהודקת מא' ועד ת'? יש ויש. אפילו רומנטיקה כתובה היטב יש!

הדבר היחיד שאין בינתיים זו איזשהי הברקה שתגרום לספר הזה להתעלות מעל לספרי פנטזיה טובים אחרים. קשה כמובן לאמר מה זאת "הברקה", אבל יש משהו שמבחינתי מבדיל ספר "ממש טוב" לספר "מופתי". לשם הרוח יש את זה (למרות שהרבה בפורום לא מסכימים איתי). לערפילאים בינתיים אין. אם כי יש לי עוד המון המון עמודים לקרוא ולהחליט שזו יצירה מבריקה. כרגע אני סתם שופט לפי שליש עבודה כמו טיפש:)

בין כה וכה, פשוט כיף לקרוא.

g l o r y

New member
נצלוש- איך קוראית לזה באנגלית?

והאם אפשר להשיג באנגלית בארץ?
האמת שכשלקחתי את DIVERGENT היה לי גם את העברי של הערפילאים ביד. הכרתי את סנדרסון ב"אלנטריס" שמאוד אהבתי, ואני רוצה לקרוא עוד ממנו. אבל בסוף החלטתי שאקח את DIVERGENT כי אני אוהבת לקרוא בשפת מקור אם אפשר.

D O 7

New member
הוא ספר פשוט מבריק

אתה אבל צריך לסיים אותו קודם. לדעתי הוא ספר מופתי, ובהחלט יש בו משהו שאין בספרים אחרים.

למעלה