מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ״ש?

ניימן3

New member
כן, אני מקבל את התחושה הזאת ככל שאני מתקדם

בספר (כבר עברתי את החצי). הוא בכלל לא צפוי כמו שחשבתי בהתחלה.

Red Rising

האמת שסיימתי אותו אתמול. לקח לי שלושה ימים לקרוא ספר של 400 עמודים, באנגלית. הרשו לי לטפוח לעצמי על השכם.
*טפיחה*
[ששש. מותר לי להתלהב.]

ולגבי הספר עצמו - אדיר. מזמן לא נהניתי ככה מספר. נשאבתי אליו, צחקתי, דפקתי את הראש בקיר, הופתעתי, דפקתי את הראש בקיר שוב. פשוט כיף טהור. אקשן, אחלה דמויות, רעיונות מגניבים. הרעיונות הבסיסיים של הספר לא מקוריים במיוחד, מזכירים את המשחק של אנדר ומשחקי הרעב, בתוספת מיתולוגיה רומאית. אבל הכתיבה, מהלכי העלילה, כל השאר - יוצרים ספר חכם שתענוג לקרוא אותו. מומלץ

ותודה לאביב על ההמלצה. הספר הזה שבר לי מחסום-קריאה של קרוב לשנה

avivs

New member
נראה לי שכן.

אולי טיפה אלים יותר ממשחקי הרעב, אבל יש אתרים שמגדירים אותו כנוער (למרות שזה רק בשביל למכור יותר, לדעתי).

הממ, די גבולי.

אני מניחה שזה תלוי באיזה בן 13 מדובר. חוצמזה, שזה צריך להיות בן 13 עם אנגלית טובה.

g l o r y

New member
החלטתי לקרוא את DIVERGENT

כי הסרט עניין אותי אבל מניסיון תמיד הספר עדיף. אז במקום לראות את הסרט קניתי את הספר.

התחלתי אותו ב"אוי, זה נחמד כזה" וסיימתי ב"תנו לי עוד מזה, זה טוב לי עכשיו!"
זה ספר מעניין מבחינת הפסיכולוגיה שבו. אני מאוד אוהבת פסיכולוגיה של דמויות, ועתידי דיסטופיה. מבחינתי הוא היה "מה אם" די מעניין וכן, מציאותי יותר משחשבתי. עכשיו אני מחפשת את ההמשכים (כי, יאי, טרילוגיה)ותוהה אם לראות את הסרט ולהרוס את הדמויות שבניתי בראש.

avivs

New member
אני עם שפעת

כבר כמה ימים, וכל פעם שאני מנסה לקרוא מתפוצץ לי הראש.
חשבתי לנסות מחר את ״בת העשן״(?), כי זה אמור להיות קליל וההמלצות טובות.

D O 7

New member
תרגיש טוב

תנוח. לא יקרה כלום אם לא תקרא יומיים-שלושה.

subatoi

New member
קיצור תולדות האנושות

באיחור ממש לא אופנתי, הגיע תורו אחרי שישב אצלי על המדף עוד-מעט-שנה.

is00

New member
"התריסר" - ג'סטין קרונין.

רגע, אז הספר הזה חוזר להתחלה ופשוט מספר סיפור חדש? למה זה טוב?

מעיון בהמשך ראיתי שבאיזה שלב זה כנראה מתלכד עם ההווה בו נגמר הספר הקודם וקיבל כמה דפים ספורים בהתחלה, אבל...למה זה טוב?

למעלה