מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ״ש?

אווו. תגידי מה את חושבת עליו

כשתסיימי.
אני לא הבנאדם הכי אובייקטיבי לשפוט כי סיפורים על קשר בין אנשים וחיות תמיד גרמו לי להרגיש כמו אז שהייתי בת 4 וראיתי מלך האריות וסימבה אמר 'קום, אבא'

אני מודה שהעלילה האנושית בזאב בודד היא מעט תפלה (אולי ממש תפלה) אבל העלילה הזאבית כל-כך פיצתה על זה בענק...מעניין לדעת מה אנשים לא משוגעים יחשבו על הספר.

דיאנה1

New member
לא בטוחה שאני עונה להגדרה

של שפויה בקשר לבעלי חיים... בינתיים הגעתי לקטע עם הבייבי מוס שמתיישב לו על הברכיים והייתי צריכה לשים את הספר בצד כי קשה לקרוא עם דמעות בעיניים...
יש לי ספר להמליץ לך אם לא קראת ״אמנות נהיגת מרוצים בגשם״. בדיוק עונה לתואר של ספר עם עלילה אנושית לא משהו, אפילו קצת מעצבנת לפעמים, אבל החלק הכלבי, והקשר בין האדם לכלב, פשוט מרגש עד דמעות וכתוב נפלא. וגם מתרחש בסיאטל היפה מקום מגורי.

דיאנה1

New member
גמרתי לקרוא אותו, התרשמתי כמוך

העלילה האנושית היתה לא משהו, די קלישאתית, צפויה, ודומה מדי לעלילה של ספרים אחרים שלה.
העלילה הזאבית היתה מדהימה מרגשת ומרתקת. באיזשהו שלב חשבתי שהייתי מעדיפה לקרוא את "זאב בודד" של לוק וורן מאשר את "זאב בודד" של ג'ודי פיקו... תהיתי עד כמה החלק הזאבי של הספר מבוסס על המציאות ואם באמת היה מישהו שעבר לחיות עם להקה של זאבים.
אחרי שסיימתי את הספר וקראתי את האפילוג התברר לי שהדמות של לוק מבוססת על דמות אמיתית, שון אליס, חוקר זאבים אנגלי שחי עם להקת זאבים במדינת איידהו בארה"ב (לפחות לפי מה שהוא מספר, קראתי כבר שאנשים מטילים ספק באמיתות הסיפור שלו). והוא גם כתב ספר - The Man Who Lives with Wolves. ספר שקיבל דירוג גבוה באמאזון. שלחתי לקינדל שלי דוגמית ומאד ייתכן שאקרא אותו. ומסתבר שבדיוק כמו ללוק מהספר, גם לשון אליס יש סידרת טלוויזיה שעוקבת אחרי העבודה שלו עם הזאבים, בשם A Man Among Wolves.

annefan

New member
סיימתי את 144 קומות ופסיעות על רצפת הזמיר

144 קומות - בסדר, לא מעבר. איך ארבעת הסיפורים הבאים?
פסיעות - חביב ומהיר. לא נפלתי. איך ההמשכים?

באמצע "the girl with all the gifts". ראיתי עליו המלצות מטורפות, אבל עד עכשיו ממש לא משהו. אנסה להמשיך.
מתכנן על "The Lost Steerman".

MxIxAx

New member
אני עסוק בספיישל קומיקס-גיבורי על-נבלי על של

SFX, הגעתי אליו באיחור אמנם, אבל אני מתקדם בקצב וכרגיל משעשע מבדר ומאוד אינפורמטיבי כדרך SFX כרגיל

בחזרה לסדרת בריאר

קראתי את 'הברית של קפטן ו' ונהנתי. עכשיו אני קוראת שוב את חלקי הסדרה שיש לי בבית, ונהנית. הנאה לא מאוד מתוחכמת, אבל כיפיית.

g l o r y

New member
בריאר אז אין סדרת ה"וור"?

אני מתה עליה :) או לפחות מתתי עליה בפעם האחרונה שקראתי חלקים ממנה

למעלה