מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ״ש?

לאחר תקופה של נפילות עם ספרים נוסחתיים וחסרי טעם

שהורדתי מהקינדל בגלל המחיר, ושהיו שווים בערך אותו דבר....
אני שמח להמליץ על THE TOWER LORD המשך הרפתקאותיו של אל סורנה....
פשוט מעולה!
איזה חבר מנסה לדחוף אותי לקרוא את ספרי STAR WAR ,ונתן לי אחד לנסיון, נראה איך זה יהיה......

Y. Welis

New member
סטאר וורז - רק למעריצים

אבל אם בכל זאת - הטרילוגיה הראשונה של Zahn וכן זו של Kube-McDowell. השאר בינוני מאוד.

שמים שבורים/קרן לנדסמן

מתכננת להתחיל לקרוא אותו ברגע שאפסיק להסתובב בבית ולמלמל לעצמי בייאוש שאני לא מאמינה שאייקון עבר כל כך מהר

מיכאל ג

New member
ancillary sword

ובאודיו הורדתי את השלישי בסדרת a land fit for heroes (שם אירוני למדי) של ריצ'רד ק. מורגן, אבל אני לא מצליח להתחבר. אולי צריך לחזור לחלק השני, אני פשוט לא זוכר את העלילה.

דיאנה1

New member
כיף לך! אני לא הייתי מספיק זריזה

יום אחד בדקתי בספריה והוא עוד לא היה שם, למחרת כל העותקים כבר היו מושאלים, אבל אני ראשונה בתור. מקווה לקבל אותו בקרוב.

מיכאל ג

New member
לא תומך בהנחות היסוד שלך

אז אין לי ממש איך להגיב על זה.
את הראשון אהבתי מאוד. לא פושר ולא בטיח.
למי שכן אוהב את הספרים, הנה סיפור קצר באותו עולם.
http://www.tor.com/stories/2014/06/nights-slow-poison-ann-leckie

ניימן3

New member
לקחת את אופן ניסוח השאלה באופן נורא רציני.

כולה רציתי לשאול, איך הוא לעומת הראשון? או נגיד - איך הוא באופן כללי..? (אבל ניסחתי בצורה מתחכמת, עם סמיילי שהיה אמור לרמוז שזה בהומור ידידותי:))

מיכאל ג

New member
כן... האירוניה לא ממש עברה

יש כאן כל מיני אנשים שאני לא אגיד את השם שלהם שקוטלים דברים ואז שמים אחרי הקטילה סמיילי לרכך את המכה.
בכל מקרה, עוד לא הגעתי לאמצע, בינתיים כמו הקודם אבל אני מעדיף לחכות לסוף כדי להעביר ביקורת כי עוד לא ברור לי על מה הוא בדיוק. כלומר, הוא ממשיך את העלילה של הקודם בערך מהרגע שהראשון נגמר, אבל לא ברור לי לאן הוא הולך.

ניימן3

New member
אשמח לשמוע לכשתסיים

במילים אחרות: האם דורש ביקורת. או מיני ביקורת. או ביקורת של משפט!

דיאנה1

New member
בביקורות באמאזון היה כתוב שהוא יותר סיפור צדדי

מאשר המשך הסיפור הראשי.
העותק שלי הגיע אלי אבל רק התחלתי אותו.

dingaleboom

New member
סיימתי 2 ספרי פנטזיה והתחלתי את Promise of blood

סיימתי את empire of black and gold, הראשון בסדרה של עשרה ספרים. מעניין, אבל לא מותח. אני אנסה את השני.
Mirror empire -זה ספר שיצא לא מזמן, עם עולם ממש מקורי. הבעיה שלי איתו היתה שלא הצלחתי לחבב אף אחת מהדמויות הראשיות, וגם לקח לי הרבה זמן להבין מה קורה ומי נגד מי. נראה אם אמשיך לשני (כשייצא).
&nbsp

agamkedem

New member
Raven's Shadow

המליצו לי עליו כאן בפורום. לא יצא לי לקרוא הרבה, אבל בינתיים הוא טוב. לא מאוד, אבל אני עדיין בתוך האקספוזיציה, אז סביר להניח שהוא ישתפר.

סיימתי שני סיפורים קצרים ונובלה אחת של Powder Mage Trilogy. הרעיון של למשוך אותם עד הספר השלישי בטרילוגיה העלה חרס. אני מניח שאקרא השבוע גם את הנובלה השלישית.

אני קורא במקביל גם את הכרך הרביעי של הסיפורים הקצרים של אסימוב. סיפור או שניים כשיש לי חשק.

פרסי ג'קסון

אחרי שבת השבע וחצי קנתה באייקון את הספר הראשון וגמעה אותו בהתלהבות, לקחתי את הספר אלי כדי לחלוק איתה את ההנאה. קודם כל, אני צריכה לנער ניעור רציני את מה שלמדתי, אי אז בפרהיסטוריה, בקורס על ארכיאולוגיה קלאסית. מעבר לזה אני מוצאת שהוא כתוב באופן חביב למדי.

למעלה