מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

shirkhan

New member
כנראה הספר היחיד שאני קורא ושומע במקביל.

האודיובוק פשוט טוב יותר מהמסך של האי-רידר.
אין כרגע שום דבר חדש במחינת העלילה, אבל לא ממש 'כפת לי.

מרגיש כמו הלפני,לפני אחרון של הארי דרזדן (ימים קרים) העלילה די שבלונית אבל כל האקשן\מערכות יחסים מועלה בחזקת 10

is00

New member
Quantum Leap: Prelude - Ashley McConnell.

ספר שלישי מסדרת ספרים שהוצאו אחרי שסדרת הטלוויזיה הסתיימה בהם המעריצים קיבלו עוד קצת הרפתקאות של סם ואל.

dingaleboom

New member
Return of the crimson guard

של אסלמונט. רק בפרק הראשון, אז עוד לא מחווה דעה, אבל אני לא מצפה לגדולות ונצורות ממנו. הוא סופר הרבה פחות מוצלח מאריקסון.

annefan

New member
הערפילאים 2

העלילה חביבה והעולם מעניין.
לא ראיתי עדיין חידושים מפליגים, אבל הכתיבה זורמת וסך הכל די כיף.

לקחתי שוב את התרגום לראשון של מאלאזן. נראה איך יהיה. אני כל כך לחוץ בזמן, שאני מעדיף לקרוא בעברית מה שאפשר.

חוץ מזה, בין שתי ערים, בעקבות עלייתו של.

cordilio

New member
המוסד השמיימי - אסימוב

לאט לאט אני משלים הרבה ספרים שהייתי צריך לקרוא כבר לפני 17 שנים. מתחיל עם סדרת המוסד.
בינתיים עברתי חצי ספר, והחשש היחיד שהיה לי מהרגשה ארכאית התפוגג.

תמר 0

New member
הקברים של אטואן

כבר אחרי אמצע הספר. מאמינה שאסיים בסופ"ש.
בנתיים נהנית יותר מאשר בקוסם מארץ ים, שאותו קראתי לפני מספר שבועות. איכשהו התהליך שעוברת טנר בספר נראה לי אמין יותר והדרגתי יותר, מאשר התהליך שעובר גד בספר הקודם.

אסור ל

New member
זה האהוב עליי בסדרה

כנערה הוא פשוט הקסים אותי. קראתי אותו המון פעמים ואני תמיד נהנית. מסכימה שבדמות של טנר יש משהו יותר אמין ומעורר הזדהות.

The Raven Boys

של מגי סטיווטר, מי שכתבה את "הזאבים של גרייס". נוער, כי האנגלית שלי מוגבלת, אבל חביב וז'אנרי. אם אני אסיים את הספר - ואחרי הסופ"ש הקודם אני אופטימית - אני אעבור ל"יש ילדים זיגזג" של דוד גרוסמן. שאבעס שולם לכולכם!

אורקית, אורקית

ממך לא ציפיתי לקרוא רומנים רומנטיים, ילדה!
(אה, אני לא באמת יודעת אם רייבן בויז זה רומן רומנטי. אבל הזאבים של גרייס זה כמו דמדומים בלי ערפדים. כלומר, אה, זה *רומן רומנטי*. פיכס.)

אני קוראת

(אם כבר אני מגיבה בשרשור הזה וזה, לפחות אני אגיד מה אני קוראת)
את חיי קסם, שוב. בסופ"ש שעבר עלה בי דחף לקרוא שוב את שבוע המכשפות, עליו לא הנחתי יד מאז הייתי חתלתולון רך, וכשנזכרתי כמה אהבתי אותו פעם הדחף התגבר לתשוקה עזה לקרוא שוב את כל ספרי קרסטומנסי שאוכל להניח עליהם יד (שזה כולו שלושה ספרים).
אני תוהה, למה באמת לא תרגמו את שאר הסדרה? היא טובה.
דיאנה ווין ג'ונס טובה, באופן כללי. אני כמעט לא כועסת עליה שהיא האשימה את ג'יי קיי רולינג שהעתיקה ממנה פעם בזכות זה. עד כדי כך היא טובה.

הו, זה רומנטי.

ולא מענין. אם זה היה בעברית אולי הייתי בולעת את זה במהירות, מסיימת את הענין ואולי מגלה שהוא טוב, אבל אין לי כוח כי זה באנגלית מה שאומר שזה דורש ממני יותר מאמץ וזה צריך לתפוס אותי בהתחלה או נאדה. הלכתי לפצח את "החוק הראשון". יש לי תחושה שזה הרבה מעבר לרמתי באינגליש.

יש ילדים זיגזג הוא ספר קסום!

מהאהובים עליי ביותר. יש מעט ספרים שאני פותח שוב מדי פעם, כל פעם בקטע אחר, ונהנה לקרוא שוב. זה נמצא גבוה ברשימה. מקווה שתהני ממנו כמוני.

subatoi

New member
1984 - הסתיים.

הסתיים, היה טוב. לא ידעתי לנחש איך זה ייגמר, כל אחת מהאפשרות היא קלישאתית לגמרי בימינו, אבל בסוף יצא בסדר גמור.
הנספח היה מאוד מעניין אבל די מהר הפך להיות מעיק ואקדמי מדי, במובן הרע של המושג.

הגיע הזמן שהחור הזה ייסתם לי בהשכלה. עוד 36 שעות תיפול ההחלטה על הבא בתור.

subatoi

New member
ועכשיו קראתי את הביקורת של רמי שלהבת

ב"בלי פאניקה". מאוד מחכים ומעניין.

ושוב מזכיר לי כמה חבל שאין עוד חומר רציני ברשת בעברית על יצירות ז'אנר, מכוננות ושאינן כאלה.

subatoi

New member
במעריב לילדים שמצורף היום למעריב יש כתבות על:

א. ז'ול ורן ומד"ב.
ב. טיסות לחלל, אסטרונאוטים, מאדים וכזה.
ג. ספייס איי.אל.

הם כנראה (עוד לא התעמקתי) חיברו את זה איכשהו לשבוע החלל ולאסון הקולומביה, למרות שבקושי נוגעים בזה.
מגניב!

למעלה