מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

הייזל

New member
ברח לי

אחרי כל הספרים הקלילים והקלילים למחצה שקראתי בזמן האחרון מצאתי ספר רציני.
העולם מזכיר במקצת את העולם של רייצ'ל מורגן בו מכשפות הן זן נפרד מבני אדם אלא שכאן גם הערפדים וגם יצורים בשם daemon הם זנים נפרדים. המכשפות מצוידות כאן בחוש שישי. ועל העולם לא עברה קטסטרופה כמו ברייצ'ל מורגן ובקייט דניאלס.
ראיתי איזכורים על הספר וידעתי שזו פנטסיה אורבנית לפני שהתחלתי לקרוא אבל לא ידעתי מה העלילה. כרגע כל שאני יודעת הוא שזה קשור לאיזה ספר עתיק ומכושף [המאה ה16 משהו כזה], שהעלילה כרגע סובבת סביב אוניברסיטת אוקספורד באנגליה והשגיבורה הראשית.... היא נצר למכשפה הראשונה שהועלתה למוקד במשפטי סאלם, היא כנראה מכשפה מאוד חזקה אבל היא מסרבת להיות חלק מעולם הקסם ומשתמשת בקסם רק לעיתים נדירות. אני לא סובלת פחדנות וכרגע היא די קוברת את הראש בחול אבל אני מוכנה להתאזר בסבלנות.
הספר לא כבד ומעניין.

נץבץ
הייתי בשוק - 529 עמודים? הספרים האחרונים שקראתי בקושי עברו את 400.

קראתי את הספר ואהבתי.

קראתי גם את הספר השני ונהניתי, אך הוא פחות מוצלח מהראשון.

is00

New member
אוקסה פולוק: התקווה האחרונה - וולף&פלישוטה

ממה שקראתי עד כה, לא נראה לי שאני אדבק בו עוד הרבה זמן. מצד שני... ככה היה גם עם "לב של דיו" ושיניתי את דעתי. אולי גם פה זה יכול לקרות. למרות שהספר הנוכחי נקרא לי הרבה יותר ילדותי.

shirkhan

New member
ציידת הלילה ספר 8.5

הסדרה שומרת על כח וחיוניות גם לאחר 6 ספרים ארוכים ו3 קצרים.
נחמד אבל בשלב הזה אני כבר מדלג על סצנות הסקס ודי מרפרף. אני אשמור אחד לטיסה הקרובה לחו"ל. מסיח דעת מצויין.

או אלים אמריקאיים או הלהב.

תגידו לי אתם עם מה כדאי לי להתחיל.
בינתיים אני אמשיך לקרוא את כישופ. קניתי לי נעליים בדיוק כמו של מרסיה^^

אוקיי, בסדר, אז גמאני

אולי^^.
ובלי קשר ממשי, שאלה:
נכון בת העשן והעצם? אתם יודעים מתי, אם בכלל, עתיד לצאת ההמשך המתורגם שלו? (אכמו, אהמ?^^ למרות שלא את תרגמת אותו)
אמנם בקריאה ראשונה ממש הרגשתי שזה ספר אלגוריה על המזרח התיכון שבו הפלסטינים הם כימרות והישראלים הם מלאכים (וכולם יודעים שכימרות יותר מגניבות, מה שעצבן אותי נורא), וזה *גם* היה סיפור אהבה ואני שונאת סיפורי אהבה, אבל שבוע שעבר קראתי אותו שוב ופתאום אהבתי אותו בטירוף.
אז? הממ? מישו יודע?

נוכל לחלוק רשמים.

הספר הזה גם בתכנון. אקרא אותו ואת ההמשך באנגלית. אין לי מושג בנוגע לתרגום.

nishtak

New member
Leviathan Wakes

הטענה שזאת אופרת חלל, אני הייתי קורא לזה יותר חקירה בחלל, אבל הספר מעניין ועושה חשק להמשיך ולקרוא.

MxIxAx

New member
סיימתי ממש עכשיו את midnight nation

זה רומן גרפי פשוט מדהים, קניתי אותו מזמן וכמו שכתבתי פה לפני כמה ימים, רק עכשיו ניגשתי אליו, הכותב שלו הוא הכותב של הסדרדה בבילון חמש, אני ממליץ בחום, הוא החזיר לי את האמונה (ספויילר!) במה שהיה פעם קומיקס בלבד והפך לרומן גרפי

נמרוד

avivs

New member
מהתיאור באמאזון

הוא נראה מעולה. חבל שאי אפשר לקרוא ספרים כאלה בקינדל בצורה טובה.

למעלה