מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

מיכאל ג

New member
אני דווקא מסכים עם המהפכה התעשייתית

והעסקים בתור התמריץ לשינוי החברתי/מדעי/הנדסי הכי מהיר והכי גדול בהיסטוריה האנושית.
במלחמת העולם השניה היה שינוי גדול מאוד אבל הוא מספר שתיים. מספר אחד הוא עדיין התקופה בין 1800 ל-1900, ופחות או יותר כל ההתקדמות היתה אז כתוצאה מישומים אזרחיים.

ואני עדיין טוען למחלמה

ללא התפתחות הנשק החם, הקונקיסטדורים הספרדים לא היו כובשים את האינקה והאצטקים. אירופה לא הייתה מקבלת את המשאבים הדרושים להניע את המהפיכה.

אכמו

New member
תמשיך, תמשיך

(בכל ענייני מאלאזן, בדרך כלל זה אביב ואני על כתף אחת ו-restored על כתף שנייה. לא בטוחה מי מאיתנו המלאך ומי השטן
)

אכן יש חורים בסגירה של הסדרה, קווים שלא נסגרים, ובטח שלא כל הספרים באותה רמה. אבל זאת סדרה נפלאה בעיני, וחושבת שווה לתת לה הזדמנות. בספר הראשון, כשעוד לא ממש מכירים אף אחד, וגם לא ממש מכירים את העולם, אירועים גדולים מרגישים מאוד מנותקים כי לא ממש ברור מי נגד ומי, וגם עוד לא אכפת מהדמויות. הספר השני הוא בעיני אחד הדברים הכי מטלטלים רגשית שיצא לי לקרוא, בדיוק במובן הזה של אימת המלחמה.

הסדרה הזאת היא מהדברים המעטים שאני קצת מצטערת שכבר קראתי, כי לכן לא יכולה לקרוא שוב בפעם הראשונה. ביליתי בחברתה שנה וחצי מצוינות. באמת מזכיר לי שצריך להגיע מתישהו לסדרת הפריקוול...

Zarniwoop

New member
אני ממשיך

אני כבר כמעט ברבע ודי נכנסתי לזה... בכל מקרה, לי, לא ממש איכפת מהסוף, במיוחד לא בסיפורים מהסוג הזה. הדרך היא מה שחשובה. סוף טוב (במובן האיכותי) זה בונוס, אבל הוא לא הסיבה שאני קורא את זה.

avivs

New member
ולעומת אחדים

וכן, הם מיעוט, הרוב שקרא את כל הסדרה מאוד מרוצה מהסיום שלה. מבחינתי הספר העשירי היה יצירת מופת. הכול נסגר? לא. אבל מספיק נסגר בשביל לא לבאס. גם הקווים העיקריים של שני הספרים האחרונים נסגרים לגמרי.

MxIxAx

New member
אמנם אני בסיום הראשון של משחקי הכס אבל

הדרך עוד ארוכה.. אני נעזר בסדרה המשודרת גם

MxIxAx

New member
הסתבכתי בויקיפדיה

אני צריך את השם של הספר השלישי בשיר של אש ושל קרח, באנגלית, האם זה סופת החרבות?

MxIxAx

New member
מכיוון שאני משוחד

קניתי עכשיו בסטימצקי את הספר השלישי והרביעי, ב108 שקלים חדשים

MxIxAx

New member
הבעיה עכשיו היא

איך נסיים את הסדרה הזו? או יותר נכון, מתי

Zarniwoop

New member
כמה שיותר, יותר טוב.

אתה תסיים את חמשת הראשונים ורק תרצה שהשישי יצא כבר, וההמתנה מרובה. פתאום זה לא יראה לך כל כך הרבה.

קורא שניי

HONOUR OF THE KNIGTHS מן מערבון עתידיני של מלחמה אינטר-גלקטית, בינתיים לא עושה רושם מיוחד אבל מעביר את הזמן..
וBLODD SONG שזה סוג של פנטזיה שעוד לא ברור לי טיבה, אבל עושה רושם מעניין....

כריכרכה

New member
blood song, פנטסיה נוסחתית מצוינת

אני רק מקווה שהוא לא יבעט בדלי אחרי שהודיע שיפצל את הכרך הבא ל-4 נקודות מבט שונות.

Yuli Gama

New member
cursor's fury

קריא שנייה של הסדרה. התחשק לי משהו מוכר. תענוג, פשוט תענוג.

כריכרכה

New member
אני כמעט שלא קורא פעמיים את אותו הספר

כי המרכיב העלילתי מאוד מרכזי עבורי, אם לא מעניין אותי לדעת מה יקרה הלאה אז הסיכוי שאמשיך לקרוא נמוך מאוד. וכמובן שכשעסקינן בספר שכבר קראתי אז אני יודע בדיוק מה יקרה הלאה..

הצרה אצלי שגם כשאני חושב ששכחתי את העלילה של ספר מסוים, ברגע שאני מתחיל לקרוא אותו שוב מיד אני נזכר בהכל..

למעלה