מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

cordilio

New member
ילדי המחשבה

באמת מרגיש קצת ירידה ברמה, שהתחילה כבר לקראת סופו של קסנוסייד. החלטתי בינתיים להמשיך בכל זאת מתוך רצון לסיים את החלק הזה של הסדרה.

חמוד מאוד

הרבה מאוד אנשים בטוחים שהגיבור אספרגר, לפחות אחת הסוגים של אספרגר. האדון עצמו טען שלא ושהדמות הורכבה מכמה דמיויות שונות שהכיר כשעבד בבית ספר עם ילדים לבעיות התנהגות....

subatoi

New member
ההוביט (הלבן)

קריאה שניה אחרי כעשור של ספר שאני לא זוכר ממנו כמעט כלום, לקראת הסרט שמגיע עוד כחודשיים.
נחמד, די זורם לי. הוא עושה עבורי את העבודה של להזכיר לי את עלילת הסרט הראשון, שגם ממנו אני לא זוכר הרבה.
ואפילו יש ציטוטים נחמדים ואקטואליים, כמו הציטוט הבא שעם טיפה הוצאה מההקשר, תופס יופי לגבי מלחמות גנרלים "...לוחם אמיץ או גיבור מהולל. ניסיתי למצוא, אבל הלוחמים עסוקים כיום בקרבות בינם לבין עצמם...".

avivs

New member
סיימתי השבוע את

The Shadowed Sun, ספר ההמשך של the killing moon.
אני בכיף ממליץ על שני הספרים האלה, למרות שהשני מעט ארוך מדי.
העולם מקורי, השימוש בעולם החלומות מעניין, הדמויות מאוד עגולות והעלילה באמת מעניינת.

אני עם "מהומה רבה על לא דוור"

של פרא'צט. קראתי את רוב ספריו באנגלית ולראשונה אני קוראת ספר שלו בעברית.

אחריו אמשיך ל-ריק ריירדן / בית האדס, אותו אקרא על הקינדל החדש שלי!

סופ"ש נעים לכולם!

J e n i e

New member
יש סיבה שעברת לעברית?

לי לרוב קשה לעשות את המעבר מאנגלית לעברית (להיפך עובד), יש דברים בספר המתורגם שמרגישים לי לא בסדר, בעיקר תרגומים של שמות הדמויות. איך זה לקרוא מתורגם?

מה זה הסקירות האלה?

זאת כבר פעם שניה שאת מזכירה אותן.
משלמים לך כסף כדי לקרוא ספרים? *מזילה ריר על המקלדת*

lol אני לא מקבלת תשלום עבור הקריאה.

לעיתים אני מקבלת ספר מההוצאה ובתמורה מתחייבת לכתוב עליו סקירה. כמובן שאני כותבת את דעתי הכנה על הספר.

לרוב אני מעדיפה לקרוא באנגלית, כך שרוב ההמלצות שלי הם על ספרים שלי קניתי או שאלתי.

אה. טוב.

כלומר, פחות טוב ממה שחשבתי, אבל לקבל ספרים בחינם זה יותר טוב מלא לקבל כלום, אני מניחה.
אני מניחה שאף הוצאה לא היתה רוצה שחתול יסקור את הספרים שלה (חתולים נוטים לרשעות שלא עושה טוב למכירות של אף אחד), ובכל זאת...איך מגיעים לעשות דבר כזה? ז"א: את פונה להוצאה ומציעה לכתוב סקירות בתמורה לספרים חינם? או שהוצאות ראו שיש לך בלוג מצליח ושלחו לך ספרים שלהן כדי שתסקרי אותם?

ההמלצות שלי מופיעות גם באתר של

נוריתה ואני מקבלת דרכה ספרים מדי פעם.

כאמור, רוב ההמלצות שלי הם על ספרים שקניתי או שאלתי. אני מעדיפה לקרוא במקור.

באתר של נוריתה ההמלצות מחולקות לפי

ז'אנרים.

אצלי בבלוג מצד ימין יש רשימה של המלצות בהתאם לז'אנר שלהן.

ולגבי מהומה רבה

הוא טוב?
שואלת בתור מי שלא אהבה אף ספר של פראצ'ט שהיא ניסתה חוץ מסדרת טיפני אייקין.

למעלה