מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

cordilio

New member
סחתיין :)

לדעתי סדרת חובה למיטיבי הלכת בתחום הפנטזיה, אבל היא בהחלט לא קלה, לא מושלמת, ויחד עם זאת מדהימה, סוחפת, מורכבת בצורה שאין לה מתחרה לדעתי, וחשוב מהכל.... מעניינת.
אני חושב שבראש של אריקסון הכל מאוד ברור ומסודר, ורק אנחנו בני התמותה מתקשים לראות את כל התמונה בצורה מושלמת כמוהו.

נתן.ל

New member
בדיוק סיימתי את "מנהרה בשחקים" של היינלין

וכניראה שאתחיל לקרוא את הראשון בסדרת "תיקי דרזדן".
מה גם שיש עוד כמה וכמה ספרים יד שניה שרכשתי מן האנשים הטובים ב"סימניה" בדרך אלי, אז ככה שהשבועות הקרובים מלאים אצלי

שלום לכולם, אני חדש פה.

ניימן3

New member
אוי כמה שאני אוהב את "מנהרה בשחקים"!

קראתי אותו מלא פעמים כנער, ואז עוד פעם לפני כמה חודשים כשהייתי מרותק לבית בגלל מחלה.

avivs

New member
Cyber storm

ספר שעולה דולר באמאזון ויש לו יותר מ2000 ביקורות.
אני בערך ברבע ספר ונהנה מאוד.
מדובר שם על התקופה הנוכחית, כשברקע מתחילה מעין מלחמה בין ארה״ב לסין. הנשק הוא בעיקר תקיפה של מערכות אלקטרוניות, מה שמשבש לגמרי את החיים והשגרה.
הוא מרגיש מאוד מציאותי, וזה די מפחיד.
הדמויות כתובות לא רע.

avivs

New member
אה, וסיימתי את פנדומוניום.

חיבבתי את הספר. הוא זרם והיה מעניין.
לא עשה לי יותר מדי ״וואו״, וגם ההסבר של מה שקורה שם עם השדים הרגיש לי קצת... סתמי.
בכל מקרה הורדתי ספר אחר שלו, כי הבחור יודע לכתוב.

MxIxAx

New member
אפשר להגיד שסיימתי את הרביעי ב-

בסוף הספר מגיע חלק מעודד, לפני התוספת על רשימת הבתים

is00

New member
בשלבי סיום של "האימפריה האחרונה" -ב. סנדרסון.

נחמד, אבל לא יותר מזה. אני לא בטוח אם יש לי רצון לנסות את המשך הטרילוגיה. אולי משהו ישנה את דעתי כשאני אגיע לסוף הספר.

כריכרכה

New member
זהו ללא ספק הספר הטוב בסדרה

השני הוא filler לכל דבר ומהשלישי התייאשתי באמצע. בעיני הוא ספר מצוין, אולי הטוב ביותר של סנדרסון, אבל מוטב לקראו כ-standalone.

לפני שאפול

פאק איזה ספר אדירמדהימיק, על מוות ושאר דברים חביבים. התקציר שלו נשמע חינוכי להחריד בצורה שלגמרי לא עושה צדק עם תוכן הספר (כאילו, אני מניחה שהוא יותר חינוכי ממשחקי הכס, ועדיין, גם אם הסופרת ניסתה להעביר באמצעותו מסר סמוי כלשהו לבני נוער שתייניים/רצחניים/אובדניים/חייזרים, זה מרגיש טבעי לחלוטין), וגם הפריע לי קצת העיגול הקטן על הכריכה שכתוב בו "סיפור על העולם האמיתי מהחיים שלנו." אני לא חושבת שהרבה אנשים בעולם האמיתי מתים ואז חיים שוב ושוב את היום האחרון בחיים שלהם. או שבעצם אולי אם כן? זה לא שהם היו מספרים לי או משהו. וכאילו, איך אנשים זוכים בלוטו, וכאלה?
הנקודה שלי היא שהאחראי על עיצוב הכריכה של הספר הוא כמעט בוודאות זומבי. זומבים לא ידועים בחוש השיווקי שלהם.
אבל. הספר עצמו. הווו. הוא מדכדך בצורה יפהפיה ומלא בדמויות הכי אמיתיות ומדויקות שקראתי אי פעם בספר. הוא היה לגמרי שווה כל נקודה מאלוהים-זוכר-כמה-אחוז-מהציון-הסופי-שהגשת-שיעורי-בית-שהייתי-אמורה-להכין-היום-שווה ושאני אפסיד בגללו

למעלה