מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

אכמו

New member
חתולי

את חייבת לקרוא את "13 סיבות". לא הייתי בטוחה אם הוא יצא כבר לחנויות, אז חיכיתי עם ההמלצה, אבל אחת כזאת היתה בדרך אלייך

אווו! הממליצה האלמונית!

האזכור הראשון שלי בתקשורת! (אני חייבת לומר: להמליץ למישהו על ספר ולגלות שהוא אהב אותו ממש זה במידה מסוימת מספק יותר מלהמליץ למישהו על הסרת שיער בלייזר בפרופורציה ולקבל 250 ש"ח מתנה. טוב. אולי לא *יותר*, אבל לגמרי כמעט כמו^^)
"המוות: לא מה שחשבתם" - כ"כ משפט להדפיס על חולצה (או על כרית ורודה ופרוותית)

אגב ספרים וזה, אכמו

מתי יוצאים ביטרבלו ובית האדס והשני של גרגור? הם אמורים לצאת די בקרוב, לא? אבל כמה בקרוב בדיוק, הממ?
זרקי לי איזו עצם. ז"א, אידרה של סלמון^^

avivs

New member
סיימתי את steel world

היה נחמד, המון אקשן. העלילה מסביב הרגישה מטופשת, אבל אם מתעלמים מזה זה ספר נחמד.
מסתבר שלסופר הזה יש המון ספרים, והם זכו להרבה מאוד ביקורות חיוביות באמאזון.

מיכאל ג

New member
עזבתי את הספר של ברוסט, עברתי לסטרוס

נמאס לי מ- the incrementalists, ספר עם רקע מאוד שרירותי ועלילה לא ממש מעניינת.
עברתי לספר השני בסדרת ה- laundry של סטרוס על מחלקה בריטית סודית לטיפול באיומים לאבקראפטיאנים ממימדים אחרים. באודיובוק ההומור שלו בתוספת הקריינות המאוד בריטית נשמעת כמעט כמו סטנדאפ של ראסל בראנד או ג'ימי קאר, מה שדי מתאים לי כרגע.

החור שברעש - פטריק נס

זה הספר-על-נייר הראשון בהמון זמן שהצלחתי לקרוא בלי לזרוק הצידה אחרי כמה עמודים. לא שהוא יצירת מופת, אבל הוא מה שאני צריכה כרגע - משהו קליל ליכולת הריכוז המתקלקלת שלי. בסה"כ אהבתי - הכתיבה זורמת, העלילה סבבה, והעולם נהדר.
כמו כן, הקינדל שלי החליט שלא מתאים לו הרעיון של פעם להראות ספר ופעם שומר מסך, והוא החליט לעשות את שניהם במקביל. חצי מהמסך עובד והשני תקוע על שומר מסך. אבל אל דאגה! שירות הלקוחות של אמזון בא לעזרי, והופתעתי מאד מכמה שהיה קל לתקשר איתם - צ'אט אונליין שבו תמיד נעניתי - וכמה קל היה להחליף אותו. חבל ששירות הלקוחות בארץ לא ככה. בקיצור, קינדל חלופי בדרך, טיהיי.

למעלה