מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

D O 7

New member
שתי הסדרות פנטזיה שלו אצלי בתכנון, גם המד"ב

שמעתי עליו הרבה דברים טובים. יקח לי אבל כנראה קצת זמן להגיע אליו, הוא לא בתכנון לזמן הקרוב.

ניימן3

New member
אני קידמתי אותו אחרי שקראתי את סדרת המד"ב.

מה שנחמד אצלו, גם בספר הנוכחי, זה שלא מעיק לקרוא אותו. הוא כותב מאד... קריא כזה. כך שאפילו אם העלילה לא מרתקת, זה עדיין ספר נעים לשעת לילה מאוחרת.

avivs

New member
קראתי את זה.

חיבבתי את הספר מאוד, ממה שאני זוכר. הוא לא יצירת מופת, אבל זורם טוב.
לא המשכתי לשני.

D O 7

New member
עשיתי קצת בדיקה על אודיובוקס קלילים

אז התחלתי בכמה ניסויים:
קייט דניאלס, אוקטובר דיי - היה נשמע נחמד, אבל אני מעדיף לקרוא את זה בספר, יש מצב שאני קצת אשתעמם לשמוע את זה.
אלמנטל אססין - האודיובוק קצת יותר טוב מאלה שצויינו למעלה, אבל עדיין, אם אני אקרא אני מעדיף בספר.
היו עוד כמה ניסויים ששמעתי איזה 2 דקות מהם, אבל שום דבר לא תפס אותי......

כבר הייתי בטוח שאני לא אמצא כלום. ואז הבנתי שאם אני רוצה לא להשתעמם מהאודיובוק אני צריך לחפשבסגנון הפוך לגמרי, ואז......
שמעתי את אחד הדברים הכי מגניבים שיצא לי. שמעתי את הפרק הראשון, ואולי רק הפרק הראשון ככה - אבל מה ששמעתי היה וווואוווו,פשוט מ-ט-ו-ר-ף לגמרי !!!!
לא רק שהפרק היה מגניב, אלא גם הנרטור עושה עבודה פשוט מעולה, הוא תפור להקריא את הספר הזה.

D O 7

New member
פרט שולי :)

גם אחרי הפרק הראשון האודיובוק ממשיך להיות מעולה. בדרך כלל אני לא אוהב אודיובוקס, אבל במקרה הזה אני דווקא נהנה. יש קטעים שעוברים ממש כמו להיות בסרט אקשן, בזכות נרטור מעולה. קטעים אחרים עוברים בצורה טובה.

אני בטוח שגם הספר מעולה, אבל במקרה הזה אני ממליץ לשמוע קודם את הפרק הראשון מהאודיובוק, אותי זה הלהיב.
https://www.goodreads.com/book/show/13542606-kill-decision

אם מישהו כאן מכיר אודיובוקס טובים או מושקעים, אז אני אשמח לשמוע הצעות (רק לא דברים שיגרמו לי להרדם בבקשה, משהו עם קצב טוב
).

D O 7

New member
מה שיפה זה שהספר ריאליסטי מבחינה טכנולוגית

יש בו טכנולוגיה מתקדמת מאוד , אבל לא מדובר כאן באיזה עתיד בדיוני

ראיתי 5-6 דקות ראשונות, ונראה לי שזה יספיק לכל מי ששואל על מה הספר:
https://www.youtube.com/watch?v=fAsUnvXyoA8#t=316

MonicaF

New member
אחד הספרים הטובים והאהובים עלי

אני ממליצה אותו גם למי שקוראים מיין סטרים.
אין פה אקשן מדע בדיוני ופנטסטי אבל יש בו עומק נדיר לעולמם של אנשים אלה, מזווית מעט עתידנית.
הספר הזכיר לי את ספר מקרה הכלב בשעת חצות (לא זוכרת במדויק שמו) ושניהם טובים מאד.
בכלל, גרמו לי לחשוב על עולם בו ישנם רק אנשים מיוחדים כאלה. איך היה מתקיים? אנחנו מן הסתם, לא היינו נחשבים לנורמה, אם בכלל היו יוצרים מושג כזה, נורמה.

is00

New member
ואחרי שסיימתי...

ה-1/3 האחרון של הספר נמתח עד אין קץ, ולטעמי חלקים גדולים ממנו היו מיותרים. למה? כי שוב ושוב היא דשה בנושאים ובמחשבות שהיא כבר דשה בהם עד אין קץ ב-2/3 הראשונים של הספר. באיזה שלב זה הרגיש לי קצת יומרני מדי ומתארך יתר על המידה. מה שהכי הפריע לי זה שהיו כמה קווי עלילה שהיא פתחה, שנראה היה שמון פשוט בחרה באיזה שלב שנמאס לה והיא רוצה לסגור אותם, כדי להתמקד עוד "במה שחשוב" - מה שהולך בראש של הגיבור שלה.
בסדר. הבנו את זה.
בשורה התחתונה - הסוף של הספר לא עושה צדק להתחלה שלו. הוא התחיל טוב, אבל ככל שהספר התקדם הוא נחלש והרגיש קצת חוזר על עצמו. חבל.
לדעתי היא הייתה צריכה לחתוך אותו בשליש. נראה לי שזה היה יוצא יותר טוב. ציון: 6.

dingaleboom

New member
וואו, אני כל כך מחכה להגיע לספר הזה!

בטח ייקח לי שנים. מחכה לקרוא את הביקורת.

קראתי הרבה חיבורים לדוגמא בשביל הפסיכומטרי.

מידי פעם דחפתי כמה עמודים של the scorch trials בשביל הכיף, אבל לא יותר מידי P:

שוב דחיתי את שרלוק, ובא לי להיות כבר אחרי המבחן הזה ):

מתי המבחן?

ובהצלחה, אני יודע כמה שהוא מחריד וקשה.
את העונה השלישית של שרלוק עדיין לא התחלתי

עצם העניין שכבר ראית שני פרקים...

בזמן הלמידה לפסיכו' (למרות שהיה עוד זמן), זה מרשים. וכנראה עדיף היה לראות את הכל וזהו. מצד שני, יש לך עוד שבוע ואז יהיה לך מלא זמן לראות את שרלוק ודברים אחרים שבא לך לראות. אז אולי תשמרי.

רק בלילות חח

עכשיו אני עושה מאמצים לקום בשעה שקרובה למבחן האמיתי כדי להתרגל, אז יש פחות זמן למרתן בלילות :)

אז מרתון בערב..

אף פעם לא הייתי מסוגל לעשות מרתון כלשהו בשעה מאוחרת, אני טיפוס יום. הייתי רואה עונה של פרינג' תוך שלושה ארבעה ימים.

MonicaF

New member
חלוצים של יעל פורמן

כחלק מפרויקט מאורות.
חמוד ומומלץ. סורי שאין לי קישור זמין.

למעלה