מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

MonicaF

New member
הולכת להתלבש על סיפורים מאת רותם ברוכין

אני בלחץ לימודים אז מעדיפה סיפורים קצרים כדי לעשות הפוגות יעילות.
כבר מזמן רציתי לעשות מרתון סיפורים קצרים לפי כותב. אז התחלתי עם רותם ברוכין, הסיפורים מהשנתון היה יהיה.
אני בשנתון השני עכשיו, מרק עם שקדיות.
אני חושבת שרעיון מרתון סיפורים קצרים לפי כותב, הוא רעיון נהדר.
עדיין לא יודעת מי יהיה הכותב הבא.

MonicaF

New member
ממש כך

המפגש הראשון שלי עם סיפור שלה לא היה טוב.
אולי אני באמת צריכה לקרוא אותו שוב, את הסיפור ההוא. כי אולי החיים באותו זמן מנעו ממני להרגיש את האיכות.
בעצם אני נזכרת, ניסיתי לאחר מכן לקרוא סיפור נוסף שלה, וגם לא דיבר אלי ולא הבנתי איך אחרים נהנים ואני לא.
אבל אחרי שקראתי סיפור שלה שהופיע בהיה יהיה הראשון, נפתח לי התיאבון לעוד סיפורים שלה.
ומסתבר שיש לי בבית לא מעט מיצירותיה, עם כל חוברות הסיפורים הקצרים שצברתי.
בקיצור קראתי את מרק עם שקדיות וכל כך התרגשתי ממנו. דמעות ממש. סיפור מדהים.
מחר אקרא עוד.

התחלתי את ביטרבלו

יאמיצ'יק כזה בינתיים.
קצת מפריע לי שביטרבלו כל-כך טובה והגונה ומסורה לאזרחיה ובלה בלה, בהתחשב בזה שבמשך 9 השנים הראשונות לחייה גידל אותה אבא מענה ומטורף שמחק תדיר את הזכרון שלה. כאילו, הסביבה שבה אתה גדל והחינוך שאתה מקבל משפיעים עליך *איכשהו*...בתור בת של מלך שדחף לראש שלה דברים בסגנון "את תהיי מלכה מושלמת חזקה, תקחי מה שאת רוצה ותכרתי אצבעות לאנשים שיתנגדו לך" מאז שהיא למדה ללכת, הייתי מצפה לכל הפחות לפרצי אגואיסטיות-גובלים-במעט-רשעות, אם לא להפרעות אישיות כלשהן. (לא בהכרח לעשות אותה *רעה*. היא יכולה להתחרט על הדברים האלה אחר-כך. היא יכולה סתם להיות קודרת. אבל כאילו...היא נורמלית מדי. זה גם לא לגמרי משתלב עם האישיות שלה בתור ילדה בספר הראשון, שעשתה רושם קצת...טוב, נוקשה ומוזר כזה? בצורה מובנת וטובה, בהתחשב במה שהיא עברה!)
גם באש הקטע הזה של טוב-הלב הפריע לי קצת, אם כי שם אבא שלה בקושי גידל אותה אז זה עוד איכשהו היה מובן.
אבל אני מתה על ה-bad guys בספרים האלה. איי לייק לק. סטגדיש P:
וגם:
"זה לא מנומס, להעליב את חתולו של אדם".
חה.

למעלה