מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

avivs

New member
רק מזהיר שאותי הוא מדכא...

הסופר הוא מאלה שאוהבים להתעלל בדמויות שלו, ולפעמים זה כבר מוגזם. מזכיר קצת את פיץ' של הוב.

בכל מקרה, אחלה ספר.

avivs

New member
בחיי שאת קוראת מהר.

שמח שאהבת!

ממליץ לפזול לכיוון The Crown of Stones. נראה לי שזה בסגנון שלך

בוקר טוב

ממשיך עם אברקומבי....
ועם המבחר של נורטון. נהניתי בינתיים מהסיפור "כל החתולים אפורים" על שיתוף פעולה בין נווטת עיוורת צבעים וחתול שרואה רק אפור....
נהניתי גם מסיפור שכבר קראתי בנפרד THE PLAGUE SHIP על ספינת סוחר שמגיעה לישוב חדש וחוזרת ונחשדת בכך שהיא מכילה מגפה מסתורית עד שהסיבה מתגלית...
אבל כמו בקובץ רגיל האיכות לא אחידה ...

גאות הכוכב/דיוויד ברין

מצאתי את זה איפשהו ברשימת הקריאה המתגמדת שלי. מתחשק לי מד"ב טוב ואני מקווה שהספר אכן כזה.

avivs

New member
זה עם הדולפינים, כן?

חושב שניסיתי לקרוא אותו לפני שנים והוא לא זרם לי.
אבל אז לא ממש קראתי ספרים כאלה. הוא יחסית כבד, ממה שאני זוכר. הרגיש טכני מדי.

כן, זה ההוא.

התחלתי את העמודים הראשונים ועזבתי. יכולת הריכוז שלי נהיית מחרידה יותר ויותר. אני אנסה שוב כשאהיה בפוקוס, בתקווה שזה יקרה בקרוב.

אני דווקא רציתי להמליץ עליו שלשום אבל מצאתי

את עצמי נעול מחוץ לחשבון. אמנם כבר עברו איזה עשר שנים מאז שקראתי אותו אבל הוא זכור לי לטובה כסוג של מד"ב מהסוג הישן והטוב (אם יש דבר כזה בכלל).

אכמו

New member
סדרה נפלאה בעיני

(אני אומרת סדרה אבל שלושת הספרים הראשונים סגורים די יפה כשלעצמם, זה לא מסוג הסדרות שהן בעצם ספר אחד ארוך שחולק. אחר כך יש סדרה של עוד שלושה ספרים שהם כבר המשך ישיר אחד של השני).

avivs

New member
סיימתי את The emperore's blades

ספר מעולה. לא מושלם, אבל יש בו דמויות חזקות (אם כי נאיביות מדי), בניית עולם עשירה במיוחד והמון אקשן ומזימות.
ללא ספק אקרא את ההמשך, שלצערי לא יוצא בקרוב.

ניימן3

New member
שני ספרים בשבוע אחד!

הראשון הוא 'אפשרות של אלימות' של דרור משעני. הספר השני בסדרת הבלש אברהם אברהם. אחלה ספר, כמו הראשון. אם כי יותר מבחינה של הספר ופחות מהבחינה הבלשית.

גם הספר השני לא ז'אנרי בעליל. I Sleep in Hitler's Room של טוביה טננבאום. עיתונאי יהודי-אמריקאי שנולד בישראל אם זכרוני אינו מטעני. הוא מתאר שם, בצורה סופר מצחיקה וסופר סרסקטית, טיול\מחקר שעשה בגרמניה בעקבות 'מהו גרמני?' (מי ששותה בירה) ו'האם גרמנים גזענים?' (כן. אבל כך גם כמעט כל עם אחר בעולם). ספר משעשע וקריא בצורה יוצאת דופן. הוא גם די מפורסם בגרמניה, כי ההוצאה הגרמנית שהזמינה אותו מהסופר ומימנה את המסע שלו, לא הסכימה לפרסם אותו היות והוא העליב את גרמניה יותר מדי\קרא להם אנטישמיים. יענו, בו-הו-הו, נתנו יחסי ציבור בזהב לסופר שבסוף פירסם את הספר בארה"ב.

רונגי

New member
לא ז'אנרי

The Little old lady Who broke All The Rulls - Catharina Ingelman-Sundberg
אמור להיות קליל. בינתיים נחמד (מצד שני - אני רק בפרק השני) אבל עד עכשיו הגיבורה הספיקה לנסות לשדוד בנק ולפרוץ למטבח ההנהלה עם חברים ולהכין ארוחה. לא רע בשביל מישהי בת 79 שנעזרת בהליכון..

Dam Right

New member
בת העשן והעצם

פתאום מתחשק לי לאסוף שיניים ולקבל תמורתן חרוזים ומשאלות

מיכאל ג

New member
כפת החתול, בסגרת השלמת קלאסיקות

אולד סקול סייברפאנק כמו שאני אוהב.

avivs

New member
אחלה ספר.

אבל זה ספר המשך של PSION. בכל מקרה, עומד גם בפני עצמו.

למעלה