מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
הו, אני מאוד מקווה שלא!

פעם שעברה לקח להם חצי שנה, אולי טיפה'לה יותר. ולמיטב ידיעתי הספרים האלה נקראים היטב אז אין סיבה שיזנחו אותם ככה...
אני כאילו קוראת באנגלית, אבל יש לי באג כזה, שאם אני מתחילה סדרה בשפה אחת וממשיכה אותה בשפה אחרת אני חוטפת בלו סקרין P: (אני כן יכולה לסיים סדרה בשפה אחת ואז להתחיל ולסיים אותה שוב בשפה אחרת. ראי ערך ה"פ. אני רוצה לעשות את זה גם עם שיר של מתישהו. אבל להחליף שפה באמצע - error
)
חיים בלי שמנת אינם חיים. ליבי יוצא אלייך^^

אסור ל

New member
לא נבהלתי

זה פשוט עניין של טעם, אני לא טוענת שהסיפור חסר הגיון, אני אומרת שהוא קיבל תפנית למקומות שאני פחות אוהבת
אני גם לא כ"כ אוהבת ספרים שיש בהם המון תיאורים והמון רגשות ומחשבות פנימיות, ובסופו של דבר זה נהיה מין ספר כזה
מה שתפס אותי בהתחלה זו חבורת ברימסטון והחיבור שלה עם העולם האמיתי (אני אוהבת מאד פנטזיה אורבנית), וברגע שהסיפור התרחק לעולמות אחרים, זה קצת פחות מעניין אותי
בכל אופן, שמחה בשבילך שאהבת ומצטערת שלא יכולתי להצטרף אלייך :)

תפוז שונא אותי

הוא-הוא-הוא אמר לי שהסיסמה שלי לא נכונה ואז-ואז ניסיתי לאפס אותה אבל זה כאילו לא עבד ואז-ואז-ואז הוא אמר לי שחרגתי מנסיונות הכניסה שלי ולא רצה לדבר איתי יותר בכלאאאל

שלחתי מייל להנהלת הפורומים. אולי עוד אפשר להציל את החתול הישן.
בכל אופן, אם חששת שאולי הרגתי את החתול הקודם וגנבתי את זהותו - אז לא P:

מיכאל ג

New member
נראה לי שזה קרה לכולם

גם לי זה קרה אבל איפוס הססמה כן עבד ואחרי שחיכיתי כמה זמן כמו ילד טוב אחרי החריגה מנסיונות הכניסה דווקא הצלחתי להכנס.

מיכאל, אתה גאון^^ (עם העניין הזה של "לחכות" והכל. לא הצד החזק שלי. אבל היי! הנה אני! ואני מרגישה קצת טיפשה עכשיו
)
ותודה הייזל - דאגתך נוגעת לליבי!
שני דברים שהפקנו מהתנסות זו:
1. לקח לחיים: אם מישהו עצבני עלייך (בין אם הוא ישות אמיתית או וירטואלית) תן לו לישון על זה ותנסה שוב.
2. עוד חתול!

avivs

New member
לי חסמו את הכניסה לכאן.

היה תהליך עד שהצלחתי לעדכן סיסמא.
כמעט שיניתי את הכינוי ל"עוד avivs"

הייזל

New member
כתבת על זה בפורום התמיכה של תפוז?

לפנות בשבילך להנהלת הפורומים?

למעלה