the girl with all the gifts
של m.r carey. הוא קיבל המון ביקורות מעולות ולמרות שיש לי בבית ספרים לקרוא עד הפנסיה בערך, הייתי חייבת לקנות אותו כשראיתי אותו בחנות..אני אמנם ממש בעמודים הראשונים, אבל נהנית מאד בינתיים.
חוץ מזה היה שבוע פורה (יחסית). בנוסף לearth girl משבוע שעבר (טוב מינוס) סיימתי שני ספרים נוספים-poison study של מריה סניידר, על אישה צעירה שמואשמת ברצח ומקבלת הזדמנות, במקום להישלח לעמוד התליה, להיות טועמת המזון של מפקד הצבא. בין לבין מתגלים כוחות קסם ומאבקי כח שהיא מוצאת את עצמה מעורבת בהם. ספר סוחף ונחמד מאד.
עוד ספר שסיימתי-fangirl של ריינבו רואל. סיפור התבגרות על קאת', נערה קצת חרדתית שמתמודדת עם מעבר לקולג' וניתוק מאחותה התאומה. קשר ז'אנרי קלוש: קאת' היא כותבת סלאש פאנפיקשן נלהבת של "סיימון סנואו" (גרסת הספר להארי פוטר, מן הסתם. למרות שבאופן די מבלבל, הארי פוטר קיים גם ביקום של הספר). עוד ספר נחמד מאד. לא קורה בו הרבה, אבל הדמויות נהדרות ובסופו של דבר נהניתי ממנו מאד.
ושאלה לסיום-אחרי שהנחתי את perdido street station קצת בצד, חזרתי אליו, התקדמתי לעמוד 250 בערך ואני תוהה מה לעשות. אני לא ממש נהנית מהקריאה. העלילה לא מעניינת מספיק, הדמויות מרגישות מרוחקות ולא אמיתיות ובעיקר-השפה והכתיבה שלו די מעצבנים אותי. אבל חיבבתי את Kraken של הסופר (למרות הרבה הסתייגויות) ורציתי לדעת, ממי שקרא את הספר: בשלב הזה, אם אני לא אוהבת את הספר, לגיטימי להפסיק? או שמשהו ממש מעניין עוד הולך להתרחש בהמשך?