מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

agamkedem

New member
הסיפורים הקצרים של Powder Mage Trilogy

אני ממש לא רוצה לעזוב את העולם הנפלא הזה, אבל הספר השלישי יוצא רק בפברואר. בינתיים יש לי את הסיפורים הקצרים והנובלות, ואני מנסה לעמוד בדחף לקרוא אותם מיד. יש לי חמישה חודשים לסחוב אותם.

במקביל, הכרך הרביעי של הסיפורים הקצרים של אסימוב. הרבה מהם כבר קראתי בעבר באנתולוגיות אחרות, אבל הם עדיין נפלאים. אני יודע שאין תמימות דעים לגבי הכתיבה שלו, אבל אישית אני מאוד אוהב אותה.

אבל זה לא יחזיק אותי במשך כל סוף השבוע, אז אני מניח שאמצא עוד משהו. קיבלתי כאן בפורום רשימה ענקית של המלצות, והגיע הזמן להתחיל לצמצם אותה על ידי קריאה.

avivs

New member
אני גם מתכנן על

הנובלות שלו. קניתי אפילו אחת מהן. באמת צריך להשאר איכשהו בעולם הזה עד הספר הבא.

D O 7

New member
תהיה עוד טרילוגיה בעולם של ה-Powder Mage

אז אתה לא צריך לדאוג שאחרי פברואר לא יהיה לך יותר Powder Mage חדשים לקרוא :)

D O 7

New member
אני זוכר שקראתי פעם שהוא חתום לעוד טרילוגיה בעולם של

ה- Powder Mage. אני לא זוכר איפה בדיוק נתקלתי בזה.

agamkedem

New member
חיפשתי את זה עכשיו ולא מצאתי.

בראיונות שקראתי הוא אומר שהוא ימשיך לכתוב אחרי סיום הטרילוגיה, אבל הוא עוד לא החליט בדיוק מה יעשה.

avivs

New member
האמת,

שאחרי שלושה ספרים ארוכים ועוד כמה נובלות, אני אשמח לקרוא דברים אחרים ממנו. יש נטייה לחלוב עולמות (אריקסון), ונחמד דווקא לראות סופר יוצר עולם מוצלח, ואז יוצר עולם אחר ושונה, אבל מוצלח לא פחות.

D O 7

New member
אם יש רעיונות טובים אז זה בסדר לכתוב שתי טרילוגיות

באותו עולם. המקרה הבעייתי הוא כשאין יותר מדי רעיונות טובים, אבל בכל זאת ממשיכים וממשיכים לכתוב באותו העולם.

avivs

New member
זה קרה עכשיו

עם לורנס. אחרי טרילוגיה מוצלחת (ברובה) prince of thorns, הוא התחיל טרילוגיה נוספת באותו עולם, והספר הראשון היה באמת מיותר. חבל שהוא לא ניצל את הכשרון שלו ליצירה של עולם אחר.
גם כשאריקסון חזר לעולם העשיר שלו עם טרילוגיה חדשה שמתרחשת לפני הסדרה הגדולה שלו, התוצאה הייתה מעייפת ולא מעוררת חשק. עברו יותר משנתיים ואין דיבור בכלל כל ספר המשך, למרות שהוא עדיין כותב. אולי גם לו נמאס.

D O 7

New member
יש תשובה רשמית

לא כל כך ציפיתי שתמצא באינטרנט ככה סתם בחיפוש בגוגל, כי לא נתקלתי בזה בראיון כלשהו שעשו איתו, או משהו בסגנון.
שאלתי את בריאן לגבי זה, כדי לקבל תשובה רשמית, והתשובה היא - שכן. הוא עובד על זה עכשיו. הראשון מתוכנן לצאת באביב 2016.

תכננתי לקרוא את "מאדים הירוק"

אבל הוא נראה לי כבד ואני במצב רוח עצלני. אולי אני אגיע אליו. מישהו פה קרא ויכול להמליץ/לקטול?

avivs

New member
זה השלישי או השני?

אני מאוד אהבתי את הראשון, אבל איפשהו בשני איבדתי עניין.

ניימן3

New member
מה שאביב אמר

אני גם מסכים איתו שהרמה הולכת ויורדת בהמשך הטרילוגיה. אבל אני מספיק אהבתי את הדמויות והאווירה כדי שאהנה גם משני הספרים האחרים.

Y. Welis

New member
מעניין. קצת טכני-גיקי בהתחלה. אולי עדיף באנגלית

כי התרגום הוא של בועז 'פס ייצור' וייס.
&nbsp
&nbsp

למעלה