מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

avivs

New member
Ancillary sword

לפחות ניסיתי. ההתחלה קשה. מזכירים שם המון דמויות, אין להן אופי וכמובן שכל דמות היא אישה, למרות שהיא אולי גבר. זה הפריע לי בספר הראשון ומפריע לי מאוד גם עכשיו. קשה להתחבר למה שקורה שם ולדמויות עצמן. קשה לי להאמין שאחזור לזה בקרוב.

haimgds

Member
Labyrinth של בז'ולד

הספר השישי של "בריאר" מתוך 16 הספרים בסדרה שיצאו עד עכשיו. נמאס לי לחכות עד שהוא יתורגם (בעברית יצאו רק 5 ספרים). השימוש שלי בקורא האלקטרוני מאפשר לי לקרוא ספרים באנגלית בצורה הרבה יותר נוחה/מהירה/זמינה מספרי הנייר של פעם אז החלטתי לסגור חורים במספר סדרות שלא תורגמו במלואן.

avivs

New member
אחד הספרים האחרונים

שלו שאהבתי. מאז לא ממש הצלחתי לסיים את הספרים שלו.
&nbsp
Cell קליל יחסית, לא מרגיש כמו קינג טיפוסי.

בתי המליצה לי עליו (היא מאוהדי קינג).

על איזה ספרים אחרים שלו אתה עוד ממליץ? קראתי מעטים שלו (ואהבתי) ואני לא מחובבי ז'אנר האימה.

avivs

New member
אצלו המצליחים הם הטובים.

העמדה וזה הם יצירות מופת. אני בטוח שתאהבי. גם הקמיע טוב, אבל לא הייתי מתחיל איתו.
שק של עצמות שונה מהאחרים שלו, לא בדיוק אימה, אבל אהבתי אותו מאוד. גם סדרת המגדל האפל מעולה, יותר פנטזיה מאימה.
יש לו גם אסופה של נובלות, עונות מתחלפות. מצוין.

קראתי את העמדה ואת הקמיע ואהבתי.

התחלתי בזמנו את סדרת המגדל האפל ונטשתי. אולי מתישהו אתן לו צ'אנס נוסף. אנסה את "זה" , תודה

Y. Welis

New member
'אינסומניה' מעניין ושאפתני, ומצער שלא הומשך

'שק עצמות' אפקטיבי מאוד. לדעתי הגדול האחרון שלו. הבעיה שיש טובים ופחות טובים.

kenny66

New member
מלחמת הרובוטים / וילסון

הביקורת שלי התפרסמה באתר האגודה, אבל בגדול זה "מלחמת העולם Z" עם רובוטים במקום זומבים. לא מזיק, אבל לא מלהיב בשום אופן. מה שכן, אותי מלה"ע Z שיעמם אז אולי אחרים יחשבו אחרת.

avivs

New member
האמת שמתאים לי

משהו קליל כמו Z בתקופה הזו. ורובוטים פחות שחוקים מזומבים בימינו. ז

ניימן3

New member
למרות שהז'אנר דומה

(מבחינת מבנה הספר), הרובוטים כתוב הרבה פחות טוב מהזומבים..

annefan

New member
שם הרוח ו-Ancillary Justice

שם הרוח כתוב טוב, אבל אני רק בתחילת הסיפור.
Ancillary Justice תופס אותי כרגע בעיקר בדמות הגיבור\ה כשהיא עוד היתה ספינה. מזכיר לי קצת את המילטון ב-VOID שאחת הדמויות היא מרובת גופים.

avivs

New member
מעניין מה תחשוב

בסוף של "שם הרוח". אני אהבתי מאוד בהתחלה, אבל איפשהו באמצע איבדתי עניין והתחלתי לשנוא את הדמות הראשית ואת בניית העולם השחוקה.
&nbsp
אבל מעריצים לא חסרים לספר הזה.

annefan

New member
כן, לא חסרים אנשים שטוענים שזה הספר הכי טוב בעולם

זה בעברית. אז זה יעבור מהר בכל מקרה

Y. Welis

New member
בתחילת הדרך אגב המחבר דיבר על 'כרכים רבים'. היום נראה שזו

תהיה טרילוגיה בלבד (חלק שלישי עוד שנה או 2). לא ג'ורדן/מרטין חדש, מהבחינה הזו (אגב הוא נראה דומה להם - זקן עבות. כנראה צו האופנה).

התחלתי את משחקי הסוף.

נראה לי שאני קוראת אותו בפורמט המיושן והלא נכון של ספר כזה עם דפים מנייר, בכל אופן, מקווה שהוא ישתפר.

מיכאל ג

New member
הספר הלא-ז'אנרי שהתחלתי הפך להזוי למדי

between the bridge nad the river התחיל כסיפור על כמה דמויות - מטיפים נוצריים טלויזיוניים, בחור עם מחלה סופנית - אבל נוספו המון אלמנטים חצי-ז'אנריים כמו מישהו שעובר פסיכואנליזה בחלומותיו ע"י רוחו של קארל יונג, בחורה שגורלה היא שכל מאהביה ימותו, מסע קצר בעולם הבא, רוחות רפאים שונות ומשונות ועוד כל מיני. הספר מבולגן למדי אבל כיף לקריאה כי אתה אף פעם לא יודע מה הדף הבא יביא. והוא כתוב משעשע, כמו למשל במפגש הזה של אחת הדמויות עם ישו:

“And what does that mean?” inquired Jesus, who was really beginning to irritate Claudette with his holier-than-thou manner although she was respectful of the fact that he actually was.

למעלה