ואם לפי המתמודדים שהיו ונשארו אז מייקל ענבל ועזאם
ר רוקסין New member 9/8/12 #13 שלישיית הגמר שלי: יוליה, נטלי ואנה הן היחידות שהתחברתי אליהן העונה. כל השאר איכזבו אותי בשלב זה או אחר מכל מיני סיבות שונות...
שלישיית הגמר שלי: יוליה, נטלי ואנה הן היחידות שהתחברתי אליהן העונה. כל השאר איכזבו אותי בשלב זה או אחר מכל מיני סיבות שונות...
א אורישקי New member 9/8/12 #18 לצערי הם בטח יעדיפו להעיף את ענת לפני אנה במידה והם לוקחים וטו, הרי אנה סתם רוח וצלצולים וענת באמת שחקנית תותחית במשימות ויכולה בקלות להגיע לגמר. אני מת שזה ייקרה.
לצערי הם בטח יעדיפו להעיף את ענת לפני אנה במידה והם לוקחים וטו, הרי אנה סתם רוח וצלצולים וענת באמת שחקנית תותחית במשימות ויכולה בקלות להגיע לגמר. אני מת שזה ייקרה.
O omer719 New member 9/8/12 #22 אני חושב שאני מסכים איתך לגביי זה, וזאת גם השלישייה שלי. אבל יש לי תחושה שזה לא יקרה ואנה כן תגיע לגמר, השאלה על חשבון מי.
אני חושב שאני מסכים איתך לגביי זה, וזאת גם השלישייה שלי. אבל יש לי תחושה שזה לא יקרה ואנה כן תגיע לגמר, השאלה על חשבון מי.
ב בלונדי211 New member 9/8/12 #33 זאת השלישיה שלך?! אוי ואבוי אללללללללל תפנהההההההההההה אליייייייייייייייי
O omer719 New member 9/8/12 #44 נכון למצב כן. היו אנשים שאהבתי יותר מבחינת אישיות או בשלבים קודמים יותר כמו נטלי או ענבל, אבל אני לא חושב שמגיע להן יותר. אני בעייתי בקטעים האלה
נכון למצב כן. היו אנשים שאהבתי יותר מבחינת אישיות או בשלבים קודמים יותר כמו נטלי או ענבל, אבל אני לא חושב שמגיע להן יותר. אני בעייתי בקטעים האלה
I IDGAD5 New member 9/8/12 #19 שגב ענת תורג'י האמת שאני מתלבטת היחיד שאני בטוחה שאני רוצה בגמר זה שגב והיחיד שאני בטוחה שלא מגיע לו גמר זה משה
שגב ענת תורג'י האמת שאני מתלבטת היחיד שאני בטוחה שאני רוצה בגמר זה שגב והיחיד שאני בטוחה שלא מגיע לו גמר זה משה
R romcd New member 9/8/12 #31 אתה לא מחדש כלום המשך ספולייר משה בגמר ועושה רושם שיש לו סיכוי לקחת בוקי בגמר !!! .
ב בלונדי211 New member 9/8/12 #32 ענת ואנה בוודאות ואני מתלבט מי עוד... נמשיך עם הכוח הנשי וכנראה שהייתי בוחר ביוליה או בענבל